Επειδή έχω μείνει στην 7, το HyperSmooth παίζει με 4K 60fps;
Εντάξει είμαι φαν της Gopro, τις είχα κυριολεκτικά όλες ενώ τώρα είμαι με την 8. Απλά νομίζω ότι ήρθε καιρός να πάει σε πιο μεγάλο αισθητήρα (1 ίντσα) και πιο φωτεινό φακό, μέχρι και τα κινητά στριμώξανε μέσα σχετικά μεγάλους αισθητήρες, θα βοηθήσει και στην ποιότητα εικόνας και στο low light Που χάνει κατά πολύ η Gopro, καλές οι βελτιώσεις στο σώμα και οι νέες ευκολίες, άλλα στο βίντεο έχουμε μείνει στην ίδια πάνω κάτω ποιότητα από την εποχή της Gopro 4. Είναι ίσως η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κάνω skip, Να μείνω με την 8 Και να περιμένω την 10 του χρόνου τον Σεπτέμβριο εν αναμονή για μεγαλύτερο αισθητήρα.
επειδή δεν έχω την 8, και επειδή το 380 μαζί με καρτούλα και συνδρομή μου φάνηκε καλή περιπτωσούλα (300 πωλείται μεταχει η 8), εγώ λύγισα παιδιά και έδωσα παραγγελία. Το μόνο που με φοβίζει είναι μην έχουμε τίποτα τελωνεία...
Από που την παράγγειλες?
Καλορίζικη...ζηλεύω (λιγάκι μόνο!!).
:ernaehrung004:
Aπό τις πρώτες δοκιμές που έκανα, θα σου έλεγα να μην ζηλεύεις και πολύ...:afro:
Οοο γιατί μου το χαλάς τώρα.....για πες τι δεν σου άρεσε? θάψε την σε παρακαλώ για να μην την πάρω...χαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.