Εχω βρει αυτους τους ενισχυτες σε αναλογες τιμες. Ειναι καποιος απο τους δυο αισθητα καλυτερος ηχητικα ? Τα ηχεια μου ειναι τα epos epic 2 και η πηγη ειναι pc. Ποιος νομιζετε ταιριαζει περισσοτερο ?
Για το ποσο που θα διαθεσω νομιζω επιβαλλεται να κοιταξω για μεταχειρισμενο... Μεχρι 400 και στο τελος του αλλου μηνα γιατι τωρα ξεκινησα να αποταμιευω για το θεμα. Απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος με μεταχειρισμενα γιατι αντιμετωπιζω καποια προβληματακια με αυτον που εχω και δεν θελω να ξαναπεσω στα ιδια... (Θορυβους και σκρατς με την αλλαγη πηγης και το volume... τον εδωσα για καθαρισμα αλλα ειδα μονο μια μικρη βελτιωση). Δεν ειμαι και γνωστης... Αν εχεις να προτεινεις κατι...
Συγγνώμη, αλλά τι περιμένεις μετά από 23 χρόνια χρήσης; Ο ενισχυτής σου θέλει ένα μικρό σέρβις, όχι απλώς καθάρισμα. Πιθανότατα αλλαγή στα ποτενσιόμετρα και ίσως και σε κάποιους πυκνωτές.
Κατά πάσα πιθανότητα κι ο advance θα είναι αναβάθμιση. Εάν δίνεις μέχρι 400 στο τέλος του άλλου μήνα, ευχαρίστως να σου πουλήσω το sony 1500ES που έχω, που είναι και αναλυτικός (ελαφρά λεπτόηχος) και πολύ ισχυρός (100 βατ στα 8ωμ) και έχει και ραδιόφωνο!
Μα ούτε κι εγώ τον πουλάω στα σοβαρά, αστειευόμουν, θέλοντας να σου δείξω ότι και με λιγότερα από 400 ευρώ σε μεταχειρισμένο θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο απ' ότι έχεις.
Έχω ακούσει τα epos σου με Harman Kardon HK980 και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. Είναι στα λεφτά που ψάχνεις και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να τον βάλεις στις επιλογές σου.
Τον ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν εχω παει να τον ακουσω... φαινεται καλος.. κατι περιεργα μονο που ακουσα για την ποιοτητα κατασκευης των harman τα τελευταια χρονια με εχει σταματησει... ευχαριστω... θα τον δω..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.