Παρεπιπτοντως αν γνωριζει κανεις, ειναι υποχρεωτικο να παρω την εσωτερικη πλακετα για phono απο την creek ? Η αγοραζοντας ενα εξωτερικο phono preamp κανω τη δουλεια μου? Δεν παω για super ποιοτητα εδω... εχω ενα technics πικαπ φτηνο και απλα θελω να εχω την επιλογη να παιζω κανενα δισκο.
Πάρε την εσωτερική πλακέτα,είναι πολύ καλή,ενώ γλυτώνεις και το κόστος των interconnect
Εκλεισα τον Creek Destiny μεταχειρισμενο σε αψογη κατασταση. Ανεβασα πολυ το μπατζετ για να το κανω αυτο αλλα νομιζω αξιζει. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια που μου προσφερατε μεχρι να κανω την επιλογη μου. Εντυπωσεις για το συστημα με τον Creek μετα το τελος του μηνα. Και παλι ευχαριστω.
Τίναξες την μπάνκα στον αέρα...Αξίζει και το τελευταιο ευρώ που έδωσες...Τον destiny Ι η τον ΙΙ ''χτύπησες'';;
Μολις τωρα θα εγραφα ακυρο.. Πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης εχει εγκαταστησει και την πλακετα για phono. Αν εχεις τυχη διαβαινε... :worshippy:
Πες και δύο λόγια για το πως ακούγεται!!!
Καλημερα, λιγο νωρις για τους πολλους καταλαβαινω, εγω εργαζομαι νυχτα οποτε... Στο θεμα, και συγνωμη αν γινομαι λιγο κουραστικος. Διαβασα σε pdf το manual, εψαξα σε ξενα forum στο διαδικτυο, ειδα εικονες με το backpanel, δεν βρισκω πουθενα την πληροφορια που θελω. Τι εννοω.. μπορει ο Destiny να σηκωσει 4 ηχεια με 4ohm? Aν οχι μεχρι ποσα? 4 των 8ohm το θεωρω δεδομενο. 2 με 4 και 2 με 6 ohm? Ταυτοχρονα εννοειται. Αν καποιος γνωριζει θα μου κανει μεγαλη χαρη να με διαφωτισει η' να μου δωσει καποιο link γιατι δεν βρισκω ακρη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Όσο τα λειτουργείς εναλλάξ,δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Και τα τέσσερα μαζί όμως...
Δεν το βλέπω καλή ιδέα,εγώ θα το απέφευγα.
Τον πηρα σπιτι τον ενισχυτη. Τον ακουσα μονο για λιγο (2 ωρες) ετσι δεν εχω σχηματισει πληρη εικονα, αλλα σαν πρωτη επαφη μπορω να πω αυτα... Το χαμηλο απεκτησε ρυθμο, πλουτο, και γεμισε το χωρο. Οι υψηλες συχνοτητες δεν ειναι πια σκληρες ακομα και σε μεγαλες εντασεις και η αναλυση ειναι πολυ καλη. Οι μεσαιες ειναι το κερασακι στην τουρτα καθως εχουν αποκτησει φυσικοτητα (οτι κι αν σημαινει αυτο, αλλα ετσι το αισθανομαι), ειναι πιο τονισμενες σε σχεση με τον Technics αλλα με τροπο που δεν ειναι καθολου ενοχλητικος. Αντιθετα δινουν τετοια τονικοτητα στον ηχο και στις φωνες που φανταζομαι (λεω φανταζομαι γιατι δεν το εχω κανει ακομα) πως θα ειναι ξεκουραστο και απολαυστικο το ακουσμα ακομα και για ωρες... Η σκηνικη παρουσια ειναι ευρεια και τα φωνητικα εχουν πιο ζωντανη παρουσια στο χωρο. Τα epos και ο creek πραγματικα εχουν χημεια και ειναι ενας συνδυασμος για ξεκουραστα αλλα και συναρπαστικα ακουσματα. Δοκιμασα να παιξω λιγο metal μουσικη για stress test και ειναι οκ. Σιγουρα ομως για οποιον ακουει κυριως metal μουσικη μπορει να κανει εναν καλυτερο συνδυασμο. Ειναι ζωηρο το αποτελεσμα, αλλα ισως τα klipsch με εναν πιο ζωηρο ενισχυτη να κανουν καλυτερη δουλεια εδω. Κλασικη, ροκ, τζαζ, χορευτικη, και αλλα παρεμφερη, εκ πρωτης νομιζω πως τα παιζει μια χαρα. Επεται συνεχεια... αλλα βοηθειστε με και με ερωτησεις για οτι αλλο θελετε να μαθετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.