Αδυναμία του gps του 4s να ειναι ακριβές ;

από τη διαδρομή που είδα, φαίνεται όντως να έχεις κάποιο θέμα.
Έχει αρκετά zig-zag , η μονη δικαιολογία είναι τα ψηλά κτίρια ή ελαττωματικός δέκτης.
Δεν έχω δοκιμάσει ποτε να δοκιμάσω τον δεκτη σε περπάτημα, μονο σε ποδήλατο και αυτοκίνητο.

Το motionx gps έχει ρύθμιση για περπάτημα… το ρύθμισες ή το άφησες στο auto ?

Γιαννη σημερα το αφησα στο auto,το ειχα κατεβασει λιγη ωρα πριν και δεν προλαβα να δω τις ρυθμισεις.Εκανε βεβαια και πολυ ωρα να κλειδωσει την πρωτη φορα,περιπου περπατησα ενα χιλιομετρο μεχρι να κλειδωσει.Δεν αποθηκευσα την προηγουμενη διαδρομη,και ετσι εμεινε το πιο ευκολο τμημα της διαδρομης σε δρομο σχετικα φαρδυ με 4 λωριδες κυκλοφοριας τουλαχιστον,αλλα και με 7οροφες οικοδομες.
Θα το ρυθμισω στο περπατημα αυριο και θα σου στειλω ξανα ολη τη διαδρομη.Παντως παρομοια εικονα παρουσιαζουν και τα αλλα apps που εχω.Δεν νομιζω οτι μπορει να εχει σημασια αν ειναι ποδηλατο η περπατημα,εδω το προβλημα ειναι τα ζικ-ζακ που φαινονται στη διαδρομη.Στο Νοκια Ν8 δεν εχω αυτο το προβλημα,η αποκλιση ειναι ελαχιστη.Τις διαδρομες τις εχω μετρησει με το οδομετρο του αυτοκινητου,και την συγκεκριμενη που σου εστειλα την μετρησα με 2 διαφορετικα αυτοκινητα[περνω καθε μερα απο εκει ,οποτε ειναι ευκολο]

καλο είναι στην αρχή να περιμένεις να κλειδώσει πρν φύγεις….το lacation services εγώ δεν τα κλείνω ποτε, κι έτσι δεν αργεί να "πιάσει".

Ελπίζω επίσης ότι έχεις το cellular data kai 3G ανοιχτό, βοηθάει στην ακρίβεια του GPS.

Τέλος , έχει ίσως σημασία η ποδηλασία, γιατί εγώ το έχω στο τιμόνι που σημαίνει ότι έχει άμεση οπτική πρόσβαση στους δορυφόρους….

Ελπίζω επίσης ότι έχεις το cellular data kai 3G ανοιχτό, βοηθάει στην ακρίβεια του GPS.

Τέλος , έχει ίσως σημασία η ποδηλασία, γιατί εγώ το έχω στο τιμόνι που σημαίνει ότι έχει άμεση οπτική πρόσβαση στους δορυφόρους….
Εσυ δεν ελεγες οτι το χεις στο Airplane Mode οταν κανεις ποδηλατο;

Λεμε ν ακολουθήσει σε τη "σωστη" διαδικασία , για ν αποκλείσουμε πρόβλημα software.

Αυτή περιλαμβάνει, να έχεις ήδη πιάσει σήμα πριν ξεκινήσεις, να έχεις ανοιχτό 3G , να βλέπει η συσκευή "ουρανο" κλπ.

Αν τα κάνει αυτά και εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, τότε είναι σίγουρα hardware .