ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

φίλοι μου, στο champions league η ΑΕΚ που ακριβώς στάθηκε καλύτερα?
Αν και αυτο δεν υπαρχει τροπος να αποδειχθει θεωρω οτι η συνολικη παρουσια της φετος στο CL, οι εμφανισεις της, οι νικες της, οι βαθμοι που μαζεψε δειχνουν που ακριβως σταθηκε καλυτερα. ΠΑΝΤΟΥ.

Ασ παίξει 10 χρόνια σερί, να δούμε τι θα κάνει να έχουμε και ένα αξιοπρεπές στατιστικό δείγμα.
Αν με τα εσοδα μιας μονο χρονιας καταφερε να ξεχρεωσει τα οσα χρωστουσε, δεν μπορω να φανταστω τι μεταγραφες θα εκανε αν ειχε 10 χρονια σερι παρουσια στο CL. Τοτε κι εγω να ημουν προεδρος της ΑΕΚ θα ειχα τον τροπο να φερω ακριβα ονοματα.

Re: Απάντηση: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Καλά βρε παιδιά. Διαλέγεσθε με άτομα που το κάθε θέμα στο πάνε στο άλλο άκρο για δημιουργία εντυπώσεων; Γνωστό γνώρισμα των ολυμπιακών αυτό.
Ισσοπέδωση στις απόψεις και ότι κάτσει!!!!

ειναι ενας ειδος αμυνας και αυτο οταν δεν εχεις επιχειρηματα...εγω θυμησα την περιπτωση της ξανθης που εκει ενοιωσαν λιγακι τι σημαινει να αδικησε...ειπαμε....οταν εισαι ο απο πανω αρχιζεις και λες για καραμελες,παραμυθια,δικαολογιες και ξεχνας τα δικα σου ειδικα οταν αυτα ειναι ελαχιστα.ξαναλεω ομως οτι αυτο δεν σημαινει δικαιολογια για την χθεσινη αποτυχια της ΑΕΚ..

Αν δεν βρεθεί ένας οικονομικά δυνατός να αναλάβει την ΑΕΚ, αλλά προσπαθεί με δανεισμούς και μεταγραφές είτε μηδενικές είτε τύπου Κονέ να φτιάξει ομάδα, νομίζω οτι δεν θα τα καταφέρει ασχέτως αν έχει καλή πρόθεση ή οχι.
Καμία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στη χώρα της δεν έχει "φτωχό πρόεδρο"..

Aν δεν με απατάει η μνήμη μου, για τον Κονέ έγινε και κάποιο δικαστήριο λόγω του ότι "εντελώς ξαφνικά" θυμηθήκατε ότι ήταν "παικταράς" και τον θέλατε πολύ !!!!

Aν δεν με απατάει η μνήμη μου, για τον Κονέ έγινε και κάποιο δικαστήριο λόγω του ότι "εντελώς ξαφνικά" θυμηθήκατε ότι ήταν "παικταράς" και τον θέλατε πολύ !!!!

μήπως γι' αυτό διάλεξε αυτό το όνομα, για να "ψέξει" την ΑΕΚ για την "ανυπαρξία" παικτών, από τα τόσα νεαρά παικτάκια που έχει η ομάδα;
Μετάφραση: Οτι μας τσούζει, αυτό πιπιλάμε...

ΥΓ. Βάλτε κι άλλο δίσκο, χορεύει ο Καρσιλαμάς...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

μήπως γι' αυτό διάλεξε αυτό το όνομα, για να "ψέξει" την ΑΕΚ για την "ανυπαρξία" παικτών, από τα τόσα νεαρά παικτάκια που έχει η ομάδα;
Μετάφραση: Οτι μας τσούζει, αυτό πιπιλάμε...

ΥΓ. Βάλτε κι άλλο δίσκο, χορεύει ο Καρσιλαμάς...

Μα για να το αναφέρεις πάει να πεί ότι σε έτσουξε αρκετά, αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να το αναφέρεις !!!!

Την επόμενη φορά μην βιάζεσαι να απαντήσεις γιατί κάνεις λάθη

Και βέβαια μας αρέσει η πιπίλα (μην ξεχνάς ότι αυτό προτοέβαλες στο στόμα ώς ξένο αντικείμενο) -bye- -bye-

Μην μπαίνετε σε αντιπαράθεση. Δεν θα βγάλει πουθενά. Το θέμα είναι καθαρά για την ΑΕΚ και τους φίλους της. Νομίζω πως δόθηκε ξεκάθαρα στην αρχή η πορεία.

ρε παιδια... τι παιδευομαστε τωρα?να πεισουμε τους φιλους-οπαδους του οσφπ οτι τοσα χρονια προχωρανε με ενα τεραστιο χερι βοηθειας?ειναι δυνατον απο τοσο ποτισμενους με φανανατισμο οπαδους- απο τα εγκατα της δικια στους ομαδας που δεν δεχεται αλλο αποτελεσμα εκτος απο την νικη-να σου πουν :"ναι ρε παιδια εχετε δικιο....μας παει οταν την χρειαστουμε τουλαχιστον..."ειμαστε τρελοι..??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Μα για να το αναφέρεις πάει να πεί ότι σε έτσουξε αρκετά, αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να το αναφέρεις !!!!

Την επόμενη φορά μην βιάζεσαι να απαντήσεις γιατί κάνεις λάθη

Και βέβαια μας αρέσει η πιπίλα (μην ξεχνάς ότι αυτό προτοέβαλες στο στόμα ώς ξένο αντικείμενο) -bye- -bye-
Αντώνη,
ή εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφεις!
(ή γράφουμε το ίδιο πράμα και δεν το καταλαβαίνουμε)!
Μύλος τελικά...

Πάντως, δυστυχώς όλες οι ομάδες μας είναι για τα πανηγύρια. Δυστυχώς πάμε πίσω συνεχώς.Ποιό αδικαιολόγητος φυσικά είναι ο OSFP που τόσα χρόνια με οικονομική άνεση και δίχως προβλήματα δεν έχει καταφέρει το παραμικρό βήμα προόδου. Μα το παραμικρό.!!!! Άξιο θαυμασμού το όλο θέμα.

Και κάτι ακόμα που με ξενέρωσε άσχημα χθές..
40000 χιλιάδες κόσμο είχαμε στο γήπεδο, βραχνιασμένοι ήταν όλοι και υπήρχε σχεδόν βουβαμάρα?:ears:
Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό...:chinscratch:

Nai ontos kati simvainei giati asxolountai oloi me tin adelfopoiisi me tin Livorno, gia to posa xiliometra exoun kanei ola afta ta xronia, me to na kanoun steira antipoliteusi ston Demi, genika me diafora politika kai xererotika pragmata. Xleba sketi diladi.
Kata ta alla se kathe tragoudaki tragoudame fisika kai gia tin Original. Den pame katholou kala mou fainete AEK kai Original einai isa kai omoia...
A kai pou eisaste gipedo mono stin Filadelfeia (etsi eipe kai o Dimitrakis). Min tixon kai xefygoume apo tin mizeria pros theou! Ooooxi! To eipan alloste ta palikaria oneireuontai mia AEK me proedro ton Gidopoulo alla me lefta.
Ante kalinikta AEKARA mou.

όπωσ οι γαύροι δεν θα πειστουμε οτι δεν κερδιζουμε 10 χόνια τωρα λόγω διαιτησίας, ετσι και οι αεκτζηδες δεν θα πειστειτε οτι χωρίς παίκτες μεγάλους και χωρίς χρήμα δεν γίνεται να προχωρήσεις.
Δεν προσπαθώ να πεισω κανενα, συζήτηση κάνουμε.
Συγκρίνετε απλά τους παίχτες που είχατε όταν παίρνατε τίτλους με αυτούς που έχετε τώρα, και πείτε μου με το χέρι στην καρδιά αν οι μισοί από τους τωρινούς είχαν θέση σε εκείνη την ομάδα ή και γενικότερα στην ΑΕΚ, αν όλα βέβαια ήταν καλα.

όπωσ οι γαύροι δεν θα πειστουμε οτι δεν κερδιζουμε 10 χόνια τωρα λόγω διαιτησίας, ετσι και οι αεκτζηδες δεν θα πειστειτε οτι χωρίς παίκτες μεγάλους και χωρίς χρήμα δεν γίνεται να προχωρήσεις.
Συγκρίνετε απλά τους παίχτες που είχατε όταν παίρνατε τίτλους με αυτούς που έχετε τώρα, και πείτε μου με το χέρι στην καρδιά αν οι μισοί από τους τωρινούς είχαν θέση σε εκείνη την ομάδα ή και γενικότερα στην ΑΕΚ, αν όλα βέβαια ήταν καλα.

Simfono!!! Alla apo tin alli den mporo na katalavo pos paiktes opos o demis, o Katsour, o Lybe, o Zikos,...... den exoun parei protathlima otan to pire PX o Stamatis, o Peppes , o Xristodoulou ...... Allaxan ta kolpa den mporei!

Re: Απάντηση: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

και εν πάση περιπτώσει, αυτή είναι η ομάδα μας και τόσο μπορεί.
Ας μην επεμβαίνουν όμως εξωαγωνιστικοί παράγοντες!

συμφωνώ απόλυτα. Νομίζετε οτι εγώ ως ολυμπιακός που θεωρώ οτι έχω καλύτερη ομάδα, αρέσκομαι να βλέπω τον κάθε άσχετο διαιτητή να καταστρέφει παιχνίδια? Είναι κατόρθωμα μετά από κάθε αγώνα να έχουν όλοι παράπονα (ναι έχουμε κι εμεις) :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Αντώνη,
ή εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφεις!
(ή γράφουμε το ίδιο πράμα και δεν το καταλαβαίνουμε)!
Μύλος τελικά...

Ρε Δημήτρη σόρρυ γράψε λάθος, τις δουλιές της νύκτας τις βλέπει η μέρα και γελά .....:bang: :bang: :bang:

Δηλαδή ο Ολ. δίνει χρήμα; Παίρνει παικταράδες;
Δηλαδή η ΑΕΚ έδινε χρήματα πολλά τότε;
Ποιό πολλά δίνει τα τελευταία χρόνια.
Ο Γκαμάρα ξέρεις πόσο στοίχισε;
Ο Γεωργάτος;
Ο Λύμπε;
Κάποιοι ξένοι;
Ο Λαγός φέτος;
Και πολλοί πολλοί άλλοι.

Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Δηλαδή ο Ολ. δίνει χρήμα; Παίρνει παικταράδες;
Δηλαδή η ΑΕΚ έδινε χρήματα πολλά τότε;
Ποιό πολλά δίνει τα τελευταία χρόνια.
Ο Γκαμάρα ξέρεις πόσο στοίχισε;
Ο Γεωργάτος;
Ο Λύμπε;
Κάποιοι ξένοι;
Ο Λαγός φέτος;
Και πολλοί πολλοί άλλοι.
Δηλαδή μου λες οτι η αεκ τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει λεφτά για μεταγραφές οι οποίες αντιστοιψούν σε αυτό που θέλει να επιτύχει ως ομάδα?
Ο Γκαμάρα, ήρθε, έφυγε, ο Γεωργάτος ομοίως, ο Λαγός παίζει?
Αυτό που λέω είναι οτι καλώς ζητάς να χτυπήσεις τον πρώτο, άρα πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω από τον πρώτο στα θέματα ενίσχυσης. Αυτό ομως δεν το βλέπω να γίνεται βάση των μεταγραφών σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Δηλαδή μου λες οτι η αεκ τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει λεφτά για μεταγραφές οι οποίες αντιστοιψούν σε αυτό που θέλει να επιτύχει ως ομάδα?
Ο Γκαμάρα, ήρθε, έφυγε, ο Γεωργάτος ομοίως, ο Λαγός παίζει?
Αυτό που λέω είναι οτι καλώς ζητάς να χτυπήσεις τον πρώτο, άρα πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω από τον πρώτο στα θέματα ενίσχυσης. Αυτό ομως δεν το βλέπω να γίνεται βάση των μεταγραφών σου.

για να κανεις δουλεια πολλα παιζουν ρολο.απο την δοιηκηση μεχρι τον κηπουρο!
εχουμε πολλα παραδειγματα μεγαλων ομαδων που παρολο που το εμψυχο υλικο τους ειναι πληρεστατο δεν μπορουν να φτιαξουν ομαδα...!!!