Δηλαδή να θεωρήσω ότι εγώ που υποστηρίζω μια ζωή τη McLaren είμαι λάθος??![]()
![]()
Δεν έκανε απλά κρύο, 5' πριν την έναρξη χιόνισε για 10' μετά έπεφτε συνεχώς χιονόνερο.....
Μετά το παιχνίδι ΟΥΕΦΑ με την ΛΙΛ πριν 2 χρόνια (-2 κελσίου) και βοριά, ήταν με διαφορά η πιο κρύα νύκτα.....:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 (μπλέ μαρέ)
Οχι φυσικά, είσαι ΠΑΡΑ πολύ σωστός!!!(για την Mclaren εννοώ..)
Τώρα για την υπόθεση κρύο τι να πω..
Ο δικός μου μου είπε οτι βράχηκε μέχρι και ο κ&^$#ς τους και μετά τρώγανε "γαριδάκια" απο το κρύο..
Να του πείς να αλλάξει θέση !!!!![]()
![]()
Ρε συ άκουσα κάτι παιδιά προχθές που λέγανε για Καβάλα, κατεβαίνουν τίποτα δικοί σου ????
Τί λέτε για την Τετάρτη? πώς τη βλέπετε την ομάδα? θα συμπληρώσουμε δεκαεξάδα ή να βάλουμε όλοι ένα χεράκι (άντε και ποδαράκι...)
Σε λίγο βλέπω τον Ντεμάκο με τον Ιλια να φοράνε ξανά τα σορτσάκια και ν´αφήνουν τα σακάκια!!!
Είχε και στο παρελθόν πέσει η ιδέα για κανένα καφέ πριν το γήπεδο. Τί λέτε το κανονίζουμε για την Τετάρτη πριν τη Παρί ? ή προτιμάτε την επόμενη Κυριακή πριν τον αγώνα με τον Πανάθα? Εαν συμφωνείτε μπορούμε να κανονίσουμε κανένα δύωρο πριν το ματς σε κάποιο καφέ στο δρόμο προς το ΟΑΚΑ (ίσως κοντά στον Βασιλόπουλο, στο Ν.Ψυχικό). Τί λέτε?
PAME XANA
GIA SENA ZO!!!
GIA SENA TRAGOUDO!!!
AEK S'AGAPO, AEK S'AGAPO, AEK S'AGAPO!!!:ADFADF1: :Banane0: :music-smiley-005:
ΛΥΜΠΕ σε κανα δυο μήνες θα ανέβω Βρυξέλες για την έκθεση τροφίμων-ψαριών..
Όσες φορές έχω ανέβει έχω ξενερώσει απίστευτα !
Πώς την βγάζεις εκεί???
ΛΥΜΠΕ σε κανα δυο μήνες θα ανέβω Βρυξέλες για την έκθεση τροφίμων-ψαριών..
Όσες φορές έχω ανέβει έχω ξενερώσει απίστευτα !
Πώς την βγάζεις εκεί???
Σήμερα η εχθές νομίζω, είναι η μαύρη επέτειος του θανάτου των 21 νέων στην θύρα 7.
Για να δείτε το πόσο οπαδικά φανατισμένα το βλέπουν οι οσφπικοί, ποτέ δεν αναφέρουν τον φίλαθλο της ΑΕΚ που σκοτώθηκε στην τραγωδία αυτή. Επειδή φυσικά είναι φίλαθλος της ΑΕΚ.:angry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.