Αεροκινηματογράφηση - Drones gear

Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

κι αυτή η αυτονομία που έχει , πολύ είναι.

Στα δικά μας πολυκοπτερα 8-12" έχουμε , με το ζόρι!

Λεπτομέρειες δεν έχουν γινει γνωστες για το πως τραβάει... όταν βγεο θα δούμε.

Στο δικό μου έχω πιάσει 25 λεπτά με μεγαλύτερη μπαταρια

αν πεσει με την μηχανη τι γινετε???

Xαχαχαχα .... :laugh::laugh:

Μαλλον, το αυτονοητο !
Eκτος αν το φασκιωσεις με πολυουθερανες (αλλα αυξανεις και το βαρος).

ποιο drone είναι η πιο vfm λύση για gopro? κοίταζα το walkera qr x350 pro

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

αν πεσει με την μηχανη τι γινετε???

Ποια μηχανή; Δεν παίρνει μηχανή. Έχει δική του. Εκτός κι αν δεν αναφέρεσαι στη Lily αλλά γενικότερα...

What happens when Lily runs out of power when it is in the air?

The tracking device will send you pulse vibrations when the battery is running low. If you don’t land it, Lily will smoothly land before running out of battery.

Το πολύ πολύ να βρει σε κανένα δέντρο!

Does Lily have obstacle avoidance?

Currently, Lily does not have any obstacle avoidance capabilities. We have found that most outdoor activities do not need obstacle avoidance because Lily can follow the user's path. But again, there are no guarantees that Lily will not hit anything while it is following you. If Lily is about to hit an object you can press the middle button on the tracking device and Lily will stop, hold its position, and continue to film you.

αυτό που ειναι το πιο αξιόπιστο. Μέχρι στιγμής αυτά της dji.

για τα phantom 2 της dji είχα διαβάσει κάποιες αρνητικές αναφορές από χρήστες στο amazon που έγραφαν ότι χανόταν το σήμα και είτε έπεφτε είτε έφευγε μόνο του το drone... μεγάλη πίκρα να βλέπεις το χιλιάρικο να πετάει μακριά :flybye:

για τα phantom 2 της dji είχα διαβάσει κάποιες αρνητικές αναφορές από χρήστες στο amazon που έγραφαν ότι χανόταν το σήμα και είτε έπεφτε είτε έφευγε μόνο του το drone... μεγάλη πίκρα να βλέπεις το χιλιάρικο να πετάει μακριά :flybye:

σωστό , έτσι ήταν, συνέβαιναν αυτά, αλλά με τα άλλα η κατάσταση ήταν χειρότερη. Και η σταθεροποίησή τους επίσης χειρότερη.

Για εμένα στο drone είναι σημαντικότερη η σταθεροποίηση απο την ποιότητα της εικόνας λόγω των συνθηκών της λήψης που είναι δύσκολες και με πολύ κούνημα.

Re: Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Ποια μηχανή; Δεν παίρνει μηχανή. Έχει δική του. Εκτός κι αν δεν αναφέρεσαι στη Lily αλλά γενικότερα...

Το πολύ πολύ να βρει σε κανένα δέντρο!

.

δεν ειναι ξεχωριστα η φ. μηχανη/βιντεο ?

δεντρο....
στην γλυφαδα πριν μια βδομαδα ,ενος γνωστου μου φωτογραφου, τρακαρε με πουλι....και φευ... στην θαλασσα
600 ευρω ζημια μου ειπε...

Re: Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

δεν ειναι ξεχωριστα η φ. μηχανη/βιντεο ?

δεντρο....
στην γλυφαδα πριν μια βδομαδα ,ενος γνωστου μου φωτογραφου, τρακαρε με πουλι....και φευ... στην θαλασσα
600 ευρω ζημια μου ειπε...

https://www.youtube.com/watch?v=AhDG_WBIQgc

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

ποιο drone είναι η πιο vfm λύση για gopro? κοίταζα το walkera qr x350 pro

Το μόνο "αρνητικό" που έχω να πώ για την DJI είναι το ανύπαρκτο support.

Κατα τα άλλα τα flyway κλπ συμβαίνουν σε όλα και τα phantom έχουν τα λιγότερα αναλογικά με άλλες εταιρείες σε σχέση παντα με τον αριθμό που έχουν πουλήσει.

Το phantom 2 είναι καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή μιας και η DJI έβγαλε το phantom 3 (δεν παίρνει gopro έχει camera της DJI) και έχει ρίξει την τιμή του , αλλά για να είσαι κομπλε με fpv και όλα θα φτάσεις 1200-1300 χωρίς την gopro.

δλδ ενας επ. φωτογραφος την σημερον ημερα, πρεπει να ειναι πιλοτος και ...δυτης:flipout:

Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Κάπως έτσι...... θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχε υπηρετήσει στα ΟΥΚ SAS η κάτι παρόμοιο.