Αεροκινηματογράφηση - Drones gear

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Σε μπελάδες μας βάζουν. O θόρυβος ήταν ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα (και στο Mavic και στο P4P). Όχι για σένα που πετάς και χέστηκες, αλλά για τους γύρω σου που αρχίζουν τα στραβομουτσουνιάσματα.

Ναι αν είναι κοντά δε περνά απαρατήρητο με τίποτα. Τώρα λογικά θα είναι ακόμα πιο ανεκτό!

f44cf5ba-e949-4eae-9c96-dd297c4f3c5a.jpg

και ενα προχειρο βιντεο με την διαφορα

https://www.youtube.com/watch?v=PWtX785H33A

Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Platinum RMA μυρίζομαι....😋

Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Ααα οκ συντονίστηκα, αχαχααχαχαχ

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λυσσάξτε :flipout: :flipout: :flipout:

Δεν παίρνω ξανά DJI πριν περάσει κάνας χρόνος beta testing με το μοντέλο στην αγορά.

(Είπαμε, εκτός αν βγάλουν Mavic 2 με 1" αισθητήρα. Εκεί θα περιμένω κάνα μήνα μόνο beta testing :D )

Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

καλημερα

ειναι η δευτερη προσπαθεια να παρω και να κρατησω drone στην κατοχη μου. Η πρωτη ηταν μ ενα parrot το οποιο και παροπλησα λογω ανικανοτητας δικης μου η δυσχρειστιας του μηχανηματος. Αγορασα λοιποιν το dji mavic pro και ξεκινησα τις πρωτες πτησεις. ακομα ειμαι σε beginner mode μεχρι να νοιωσω καλα με τη διαχειρηση του drone. σ αυτο το mode ξερω οτι μπορω να παω μεχρι 30 μετρα υψος η τουλαχιστον σ αυτο το υψος μου λεει οτι εφτασα στο μεγιστο υψος. Σε αποσταση ποσο μπορω να παω? και μετα το beginner mode ποιο ειναι το αμεσως ασφαλεστερο mode που μπορω να επιλεξω?

Re: Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

καλημερα

ειναι η δευτερη προσπαθεια να παρω και να κρατησω drone στην κατοχη μου. Η πρωτη ηταν μ ενα parrot το οποιο και παροπλησα λογω ανικανοτητας δικης μου η δυσχρειστιας του μηχανηματος. Αγορασα λοιποιν το dji mavic pro και ξεκινησα τις πρωτες πτησεις. ακομα ειμαι σε beginner mode μεχρι να νοιωσω καλα με τη διαχειρηση του drone. σ αυτο το mode ξερω οτι μπορω να παω μεχρι 30 μετρα υψος η τουλαχιστον σ αυτο το υψος μου λεει οτι εφτασα στο μεγιστο υψος. Σε αποσταση ποσο μπορω να παω? και μετα το beginner mode ποιο ειναι το αμεσως ασφαλεστερο mode που μπορω να επιλεξω?

Προσωπικά το beginner's mode δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. Στο drone είναι πιο επικίνδυνο (για σένα, για τους γύρω σου, και για το ίδιο το drone) να πετάς κάτω από 30μ ύψος παρά το αντίθετο. Σήκωσέ το ψηλότερα από οτιδήποτε βρίσκεται γύρω σου (εννοείται εντός του μέγιστου ύψους των κανονισμών), άστο να κάνει hovering, και εκεί, σ'εκείνο το ύψος, ξεκίνα να κάνεις προπόνηση για τα controls. Και ξέχνα την απόσταση, έχε το ακριβώς από πάνω σου, ή σε ελάχιστη ακτίνα, πχ 50m.

Τα παρακάτω μονο μεχρι αυριο νομίζω. Στα παρακατω υπολογίστε περίπου +12-22 για αποστολή χωρίς τελωνείο (EU Express) .Θαρρω οτι ερχονται και λιγο πιο γρήγορα ετσι.

DJI Phantom 3 Standard RC Quadcopter μολις στα 314 με κουπόνι gbevannnn20

DJI Phantom 3 SE RC Quadcopter - RTF - WHITE μολις στα 408 με κουπόνι gbevannnn23

XIAOMI Mi Drone 4K WiFi FPV RC Quadcopter - US PLUG WHITE μολις στα 337.7 με κουπόνι GBMI4KGR

JJRC H37 ELFIE Foldable Mini RC Selfie Drone - BLACK μολις στα 18.7 με κουπόνι GBevannnn8

DJI Spark Mini RC Selfie Drone μολις στα 390.4 με κουπόνι gbevannnn24

DJI Spark Mini RC Selfie Drone - RTF RED μολις στα 535.8 με κουπόνι DJIColor

Κανενα απο αυτα δεν θα επαιρνα.

Θα κοιταζα να παρω καποιο απο αυτα απο την ΕΛληνικη αγορα με τιμολογιο κανενος φιλου να γλυτωσω το φπα και να μην "τρεχω". Τα ιδια λεφτα ερχονται μην σου πω και φτηνοτερα.

Το λεω γιατι και εγω το σκεφτομαι για το Mavic για αρχη...αλλα δεν θελω και να μπλεξω.

Κανενα απο αυτα δεν θα επαιρνα.

Θα κοιταζα να παρω καποιο απο αυτα απο την ΕΛληνικη αγορα με τιμολογιο κανενος φιλου να γλυτωσω το φπα και να μην "τρεχω". Τα ιδια λεφτα ερχονται μην σου πω και φτηνοτερα.

Το λεω γιατι και εγω το σκεφτομαι για το Mavic για αρχη...αλλα δεν θελω και να μπλεξω.

Ειναι η 4Κ εκδοση. Και με τιμολόγιο , πάλι διπλή τιμή βγαινει απο Ελλαδα δυστυχώς.
Αυτο με το τιμολόγιο μη το αναφερετε συνεχώς. Δεν αρκει να το κοψεις, ουτε καν να το παρουσιασεις. Σε πρωτη φάση θα πρεπει να δικαιολογήσεις τη χρήση του απο την επιχειρηση σου. Ευκολο και κινητα/ταμπλετ/λαπτοπ. Τα drone ομως ειναι αλλη φάση.

Last edited: