Αεροκινηματογράφηση - Drones gear

Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Στο τέλος κράταγα την ανάσα μου γιατί νόμιζα ότι θα το περάσει κάτω από το αυτοκίνητό του.
Εγώ ούτε το κορμί μου δεν μπορώ να ελέγξω τόσο καλά :flipout:

Τι κάνει ο τρελός!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προσφορές σε drones απο Gearbest

DJI Mavic Pro Combo (7km Ocusync Transmission / 4K UHD Camera / 3-axis Brushless Gimbal) στα 935 !!! με κουπονι GBhotRC16 . Με +14 EU express χωρις τελωνειο

DJI Mavic Pro (7km Ocusync Transmission / 4K UHD Camera / 3-axis Brushless Gimbal) στα 754 !!! με κουπόνι GBhotRC17 . Με +6 EU express χωρις τελωνειο.

DJI Spark Mini RC Selfie Drone (WiFi FPV 12MP Camera / 2-axis Mechanical Gimbal / Gesture Mode) στα 382 !!! με κουπόνι GBhotRC19. Με +6 EU express χωρις τελωνειο

XIAOMI Mi Drone 4K WiFi FPV RC Quadcopter (Waypoints / Surrounded Flight / Route Planning / 3 Axis Gimbal / HD CAM / 5GHz) All time low στα 339 +17 EU EXpress! με κουπόνι HalloweenM4K
Ρε φούστη μου, αν δεν ημουν παντελώς ασχετος με αυτά (τρεμω οτι θα το στουκάρω :p ) θα το είχα τσιμπήσει... Η τιμή ειναι λουκουμάκι και το drone ειναι σχεδόν DJI στο 1/3 της τιμής.

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

XIAOMI Mi Drone 4K WiFi FPV RC Quadcopter (Waypoints / Surrounded Flight / Route Planning / 3 Axis Gimbal / HD CAM / 5GHz) All time low στα 339 +17 EU EXpress! με κουπόνι HalloweenM4K
Ρε φούστη μου, αν δεν ημουν παντελώς ασχετος με αυτά (τρεμω οτι θα το στουκάρω ) θα το είχα τσιμπήσει... Η τιμή ειναι λουκουμάκι και το drone ειναι σχεδόν DJI στο 1/3 της τιμής.
Τσιμπα το. Σε αυτη την τιμη ειναι no brainer. Κανεις δε γεννήθηκε πιλότος, η συνετή κ επαναλαμβανόμενη χρήση εχει αποτελέσματα!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μας γυροφέρνει!
Η προσφορά εγινε μόλις καλύτερη! Απο το παρακάτω λινκ στα 307 + EU με κουπόνι GBHSC127 . Συνολικα 322 στο σπιτι χωρίς τελωνείο!

XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter - CN PLUG

Δεν εχει καταγραφεί καλύτερη τιμή για αυτο drone.

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Μας γυροφέρνει!
Η προσφορά εγινε μόλις καλύτερη! Απο το παρακάτω λινκ στα 307 + EU με κουπόνι GBHSC127 . Συνολικα 322 στο σπιτι χωρίς τελωνείο!

XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter - CN PLUG

Δεν εχει καταγραφεί καλύτερη τιμή για αυτο drone.
Μεγιές!!

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτυπησα κι εγω ενα, με priority line, ευχαριστουμε πολυ.

Αλλα με το τελωνειο και εξτρα χρεωσεις τι γινειται?

Πως δεν περναει?

Χτυπησα κι εγω ενα, με priority line, ευχαριστουμε πολυ.

Αλλα με το τελωνειο και εξτρα χρεωσεις τι γινειται?

Πως δεν περναει?

Mε EU Express ΔΕΝ περνάει τελωνείο. Τουλάχιστον ετσι ισχυρίζονται και ετσι ισχύει και στη πράξη εως τώρα.

Σταματήστε της παραγγελίες με EuExpress από gearbest για μερικές μέρες για να ξεκαθαρίσει το πράγμα. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν εδώ και ένα μήνα και είναι κολλημένο στην Αγγλία το δέμα τους και τελικά το στέλνουμε άλλο τρόπο που εχει πολλές πιθανότητες να περάσει τελωνείο

Σταματήστε της παραγγελίες με EuExpress από gearbest για μερικές μέρες για να ξεκαθαρίσει το πράγμα. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν εδώ και ένα μήνα και είναι κολλημένο στην Αγγλία το δέμα τους και τελικά το στέλνουμε άλλο τρόπο που εχει πολλές πιθανότητες να περάσει τελωνείο

χαρτακι στην εισοδο , σαν τα νοσοκομεια και τις τραπεζες παλια, τετοια φαση??

Που εχεις δει τετοια αναφορά? Οσα εχω με DPD εχουν ερθει κανονικά η ειναι στον δρομο τους.
Το μονο που ξερω ειναι οτι υπήρχαν καθυστερήσεις στην Αγγλία.

Έχεις κανένα κολλημένο σε Αγγλία southall?

Έχεις κανένα κολλημένο σε Αγγλία southall?

Δυο πολύ προσφατες (ημερων).
Γενικά αργει να ξεκολλήσει το DPD. Μετά σε ολες τις περιπτωσεις (αλλες 4) παρέλαβα κανονικά.