Αεροκινηματογράφηση - Drones gear

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

XIAOMI Mi Drone 4K WiFi FPV RC Quadcopter (Waypoints / Surrounded Flight / Route Planning / 3 Axis Gimbal / HD CAM / 5GHz) All time low στα 339 +17 EU EXpress! με κουπόνι HalloweenM4K
Ρε φούστη μου, αν δεν ημουν παντελώς ασχετος με αυτά (τρεμω οτι θα το στουκάρω :p ) θα το είχα τσιμπήσει... Η τιμή ειναι λουκουμάκι και το drone ειναι σχεδόν DJI στο 1/3 της τιμής.

Φίλε πάρτο χωρίς δισταγμό!!!Πιό άσχετος και φοβιτσιάρης από εμένα αποκλείεται να είσαι.
Παρέλαβα,άνοιξα το κουτί,το συναρμολόγησα,διάβασα το Αγγλικό manual,φόρτισα την μπαταρία και το rc και την επόμενη μέρα βγήκα και το πέταξα με 140 σφυγμούς...
Δεν το λες και πτήση,αλλά για πρώτη φορά,σούρουπο με εντελώς αρύθμιστη την κάμερα,μάλλον καλά είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=KIi2rZZaOtY

Υ.Γ.
Ακόμα δεν έχω ανακαλύψει πως "στρίβεις" την κάμερα αριστερά-δεξιά...

Φίλε πάρτο χωρίς δισταγμό!!!Πιό άσχετος και φοβιτσιάρης από εμένα αποκλείεται να είσαι.
Παρέλαβα,άνοιξα το κουτί,το συναρμολόγησα,διάβασα το Αγγλικό manual,φόρτισα την μπαταρία και το rc και την επόμενη μέρα βγήκα και το πέταξα με 140 σφυγμούς...
Δεν το λες και πτήση,αλλά για πρώτη φορά,σούρουπο με εντελώς αρύθμιστη την κάμερα,μάλλον καλά είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=KIi2rZZaOtY

Υ.Γ.
Ακόμα δεν έχω ανακαλύψει πως "στρίβεις" την κάμερα αριστερά-δεξιά...
Δε στριβεις την καμερα μονη της, ολο το drone στριβεις!!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε στριβεις την καμερα μονη της, ολο το drone στριβεις!!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι βρε Φραγκίσκο μου.Αυτό εννοούσα.
Mόλις το ανακάλυψα στο youtube.

Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Οσοι παραγγείλουν απο το affiliate, να μου δωσουν το order id τους για να επιτύχουμε πιο γρηγορη αποστολή γιατι γινεται της κακομοιρας απο παραγγελίες για το xiaomi drone.

Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Έχει κάποιος από εσάς το Filmora?Είναι εύκολο στη χρήση ή πρέπει να έχεις master στην επεξεργασία video?

Επειδή απ οτι φαίνεται το mavic πουλάει σα ζεστό ψωμάκι είπανε να το βγάλουν και σε λευκό. Για όσους θέλουν να είναι διακριτικοί στις λήψεις τους στα χιόνια!

Προσοχή δεν είναι η νέα εκδοσή Platinum, αλλά το απλό best seller.

medium_fb29c4a4-59f2-4905-b9d8-3606da5596af.jpg

Τιμή στο λινκ πάνω.

Αυτοι εκει στην DJI βαλθηκαν να μας τρελλανουν.

medium_967eefb6-170a-41e8-be60-b69fe6465a7d.jpg

Βρηκαν ψωμι στα goggles και βγαλανε νεο μοντελο "racing" το οποίο εκτός ότι είναι συμβατό ψηφιακά με τα drone της dji εχει και αναλογικό δέκτη αξεσουάρ κάμερες και πολλά καλούδια ώστε να το συνδέσεις με οποιοδήποτε racing DYI drone με κορυφαία ποιότητα όπως μας εχει συνηθίσει.

Δείτε το ΕΔΩ

Προσωπικα δε ζηλευω μας και original gogles με υπερκαλυπτουν, εκτος απο το χρωματακι για να ταιριαζει με το mavic καλυτερα!

Νέο event στις 23/1 απο την DJI Όπου κάτι νέο εχει να μας παρουσιάσει.

Κρίνοντας από το promo video του event μιλάμε για drone (φυσικά) αναδιπλουμενο & weatherproof. Τώρα η μιλάμε για mini mavic (αλλά το spark καίγεται) η μιλάμε για νέα σειρά που θα αντικαταστησει τα phantom.

Για να δούμε λοιπόν!

https://live.dji.com/?site=brandsite&from=homepage

Καινουργια σειρα ειναι .

Προβλεπω σιγουρα αντικατασταση για τα Phantom και πιθανον Mavic 2.

Καμμιά μαλακία σε νέο χρώμα θα παρουσιάσουν.

Μας μαμήσανε το Phantom 4 Pro με τα προβληματικά firmware & software τους και το support κάνει την πάπια τώρα @

Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Αν η κάμερα είναι συγκρίσιμη με του Mavic μάλλον μιλάμε για κορυφαία λύση πραγματικά φορητού εργαλείου, αν και ακριβότερη από ότι θα ήθελα (800$ θα ήταν καλή τιμη για το πληρες πακέτο).

Από την άλλη, ας περιμένουμε να δούμε και το Mavic 2...

και εγένετο MAVIC AIR (διασταύρωση Mavic PRo με SPARK)

drone-2aa05a6dc1fd6c94dfe80f6bd4a907ba.png

FULL SPECS ΕΔΩ

Εν ταχει 430 g, 21 λεπτα αυτονομία, στα χαρτια καλύτερη κάμερα απο PRO αλλα το gimbal δεν εχει portrairt σαφώς μικρότερο όγκο απο PRO, RC δίχως τηλεμετρία, τιμή σούπερ 799USD - 850 ...

AN αγοραζα τωρα ΦΥΣΙΚΑ θα κοιταζα το AIR, Όμως το pro δε το αλλάζω γι αυτό. Περιμένω το PRO2

mavic-air-7-1024x576.jpg

mavic-air-10-1024x576.jpg

Air-table.png

Last edited:

To portrait mode δε με απασχολεί καθόλου, αυτό που με προβληματίζει όμως είναι τα 21 λεπτά αυτονομίας. Που σε κανονικές συνθήκες μη νηνεμίας θα είναι 16-17, που σημαίνει ότι θα αρχίζει να σφυρίζει το low battery στα 13-14... Δεν είναι τραγικό φυσικά, ειδικά αν έχεις 2-3 μπαταρίες μαζί σου, αλλά θα περίμενα κάτι καλύτερο.