Αεροκινηματογράφηση - Drones gear

Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Έχετε καμιά ιδέα για μετατροπή του για φωτογράφηση σε υπέρυθρο; Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο στην αρχαιολογική έρευνα, αφού με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες θα μπορούσε να "δει" κάτω από την επιφάνεια του εδάφους...

Έχετε καμιά ιδέα για μετατροπή του για φωτογράφηση σε υπέρυθρο; Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο στην αρχαιολογική έρευνα, αφού με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες θα μπορούσε να "δει" κάτω από την επιφάνεια του εδάφους...

από όσο γνωρίζω κάτι τέτοιο απαγορεύεται διά ροπάλου...

Γιατί; Άδεια ανασκαφής υπάρχει έτσι κι αλλιώς, αν μπορούμε να βρούμε ενδιαφέρουσες περιοχές θα κερδίζαμε χρόνο.

Γιατί; Άδεια ανασκαφής υπάρχει έτσι κι αλλιώς, αν μπορούμε να βρούμε ενδιαφέρουσες περιοχές θα κερδίζαμε χρόνο.

ναι αλλά το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν άτομα μη εξουσιοδοτημένα είτε στις ανασκαφές (π.χ. κάποιοι εργάτες) είτε σε άλλους χώρους . Δεν αφορά μόνο τα συνεργεία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας το υπέρυθρο.

Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Hρθε και εδώ η Μαύρη Παρασκευή :-)
ελπίζω να έχουμε πλάνα απο το ΣΚ.
IMG-20191129-133041.jpg

IMG-20191129-134412.jpg

IMG-20191129-133947.jpg

Και ο βασικός λόγος επιλογής....

IMG-20191129-135857.jpg

ωραιος! καλοριζικο και καλές πτήσεις.
Με το μαλακό στην αρχή!! ειναι πολλα τα λ7 στον αέρα!

Ευχαριστώ, πήραμε και τον ένα χρόνο εγγύηση...

Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !

Σούπερ ! καλοτάξιδο EVAN , αέρα στα φτερά του ....

Απίθανο σκάφος και η κάμερα του όλα τα λεφτα.
Για κάποιον που ασχολείται με τη φωτογραφία, ανοίγονται πραγματικά νέοι ορίζοντες.
Όταν αρχίσεις να παίρνεις λήψεις απο εκεί ψηλά, τίποτα δεν θα είναι ίδιο.
Καλορίζικο κι απο εμάς !

49003631692-74e56c1812-w.jpg

Ευχαριστώ παιδιά!
Από dji, 1350 το drone, 350 flight kit, και από 100+ βαλίτσα κ ασφάλεια, 1950 τελική...

Ευχαριστώ παιδιά!
Από dji, 1350 το drone, 350 flight kit, και από 100+ βαλίτσα κ ασφάλεια, 1950 τελική...

Εννοεις της DJI η κάτι άλλο σχετικα με την ασφάλεια? Αλλιως ποσο σου πηγε και απο που ? Εχω το zoom και το σκέφτομαι και εγω...όντως ανοιγουν αλλοι φωτογραφικοι οριζόντες!

δειγμα ... Λίμνη Λουτρακιου-Βουλιαγμενη

Last edited by a moderator:

Εννοεις της DJI η κάτι άλλο σχετικα με την ασφάλεια? Αλλιως ποσο σου πηγε και απο που ? Εχω το zoom και το σκέφτομαι και εγω...όντως ανοιγουν αλλοι φωτογραφικοι οριζόντες!

δειγμα ... Λίμνη Λουτρακιου-Βουλιαγμενη

Ωραία φωτό!

Πολύ ωραία φωτό κ εμείς εκεί κοντά από αύριο...
Σχετικά με την ασφάλεια δίνει η DJI μία ασφάλεια, ήρθε δεν την έχω διαβάσει ακόμη,
είπανε ότι για ένα χρόνο αν πάθει οτιδήποτε αρκεί να πάω κάτι πίσω και φέρνουν καινούριο....
Μετά μόνο για άλλους 6 μήνες και τέλος...
Δυστυχώς γιατί αν ισχύει έτσι αξίζει 100%...
Ασφάλεια αστική ευθύνης μόνο Μινέττας και Ατλαντική το Full που ζητάει η ΥΠΑ για τους επαγγελματίες και μη.