Αεροπλάνα και Aviation

Ευχαριστώ.
Περιμένω να δω και τις δικές σας

εγώ δούλευα και σήμερα και χθες και δεν μπόρεσα να πάω,

αλλά και να ήμουνα, δύσκολα θα ανέβαζα φωτος,

ανεβάζεις πολύ τον πήχυ και εμένα θα με δυσκόλευες, μπράβο πάντως, πολύ ωραίες,
ανέβασε και καμμία ακόμη να δούμε

Πολύ όμορφο το σόου τελικά!

Αν και ο 50ρης δεν κανει για το συγκεκριμένο είδος φωτογράφησης νομίζω ότι βγήκαν κάποιες αρκετά συμπαθητικες φωτογραφίες. Θα ανεβάσω εντός των ημερών μόλις βρω χρόνο να τις περάσω στο pc...

Στα αρνητικά της υπόθεσης ο πολύ μεγάλος αριθμός των σκαρφαλωμένων..μου έκανε πολύ κακή εντύπωση αλλά δε θέλω να πω παραπάνω για το θεμα...

Το εισιτήριο των 12 σήμερα νομίζω πως θα μπορούσε να ειναι και μικρότερο πάντως,επίσης περίμενα κάτι περισσότερο από δυο ξερά low pass του Α320 :)

Επειδή οι φωτογραφίες μου είναι πάρα πολλές, επιτρέψτε μου να μην ανεβάσω άλλες γιατί νομίζω ότι θα μονοπωλήσω το θέμα και δεν πρέπει να γεμίσει με δικές μου εικόνες. Ολοι όσοι πήγαν θα έχουν επίσης πάρα πολλές λήψεις που ανυπομωνώ και εγώ να δω.

Αυτή την χρονιά αποφάσισα να πάω με έναν και μόνο φακό, τον 105mm micro, επειδή είναι γρήγορος και φωτεινός. Ηταν απίστευτα αποτελεσματικός στην εστίαση, οξύς και ποιοτικός. Δεν είχα ούτε ένα χάσιμο, κανένα απολύτως flare και οι εικόνες που πήρα είναι απίθανες. Ως προς τον κόσμο, θα έλεγα ότι ήταν στα όρια του συνοστισμού και κάποιες καταστάσεις με απογοήτευσαν (η τέντα με τα πιτό-γυρα & τις μπύρες ήταν η μεγαλύτερη της έκθεσης) επίσης αρκετός κόσμος ήταν περιμετρικά έξω από την περίφραξη. Τους δικαιολογώ απόλυτα και βρίσκω το εισητήριο πανάκριβο.

Το θέαμα ήταν αρκετά καλό και τα εκθέματα πολύ όμορφα.

(Ο ανηψιός μου ετών 12 με έφτυσε και δεν ήρθε.. μήπως παλιμπαιδίζω και δεν το καταλαβάινω ?)

Κώστα εγώ νομίζω ότι πρέπει να βάλεις πολλές φωτογραφίες ακόμη πρώτον γιατί τις απολαμβάνουμε όλοι και δεύτερον γιατί γιατί τόσο καλές και κοντινές λήψεις μάλλον δεν θα έχουν αρκετοί από εμάς!!!

Να τολμήσω και εγώ να βάζω σιγά σιγά μα σας λέω ότι δεν είναι καθαρά δικές μου ... είναι της Sony A6000 ... δυστυχώς ήμουν σχεδόν τυφλός από το ξενύχτι και μια μόλυνση που με βαραίνει από χθες στα μάτια.
Έτσι αυτό που έκανα ήταν να κοιτώ τον βιντεολήπτη που υπήρχε εκεί και να κατευθύνω την εξαιρετική κάμερα μου.

Η κριτική όπως πάντα επιθυμώ να είναι αυστηρή.

Ας ανεβάσω κι εγώ....

Attachments

• _M5B7801.jpg
    _M5B7801.jpg
    38.8 KB · Views: 129
  • _M5B7819.jpg
    _M5B7819.jpg
    37.4 KB · Views: 129
  • _M5B7841.jpg
    _M5B7841.jpg
    39.1 KB · Views: 129
Re: Απάντηση: Αεροπλάνα και Aviation

udt71 πολύ δύσκολες μα όμορφες λήψεις...υπέροχα καδρα ..συγχαρητήρια!

Ευχαριστώ πολύ Βασίλη και Κατερίνα, νομίζω ότι με λίγη επεξεργασία θα ήταν καλύτερες..

Attachments

• _M5B8247.jpg
    _M5B8247.jpg
    71.9 KB · Views: 220
  • _M5B8428.jpg
    _M5B8428.jpg
    59.8 KB · Views: 217
  • _M5B7857.jpg
    _M5B7857.jpg
    72.9 KB · Views: 219
  • Like
Reactions: gkpapad