Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες.

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Μουπανε ενα ωραιο.

Θα κανουν οτι μπορουν λεει να σταματησουν την παραγωγη του νεφους απο την καυση ξυλων στην Αθηνα γιατι εμποδιζει τους ψεκασμους να κανουν δουλιτσα.

Ελα τα τζακια για αμυνα ........

Σήμερα στην Τρίπολη μας ψέκαζαν από της 12 το μεσημέρι μέχρι της 18.30. Το μεσημέρι έβγαλα αρκετές φωτογραφίες. 'Εχω εξοργιστεί...σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας... μακάρι να είχα την δυνατότητα να τα κατεβάσω τα γαμ...να τα αεροπλάνα.

Και σε μας τιποτα ; Δεν ειναι σωστο!

Και σε μας τιποτα ; Δεν ειναι σωστο!

Eχουμε το μικροσωματιδιακο νεφος εμεις. Οταν πεσουν οι τιμες του πετρελαιου και κοψουμε το τζακι θα ξαναρχισουν. Μου εχει λειψει η μυρωδια τους να πω την αληθεια .

Οι ΗΠΑ κ ρωσια εχουν καλυτερα παιχνιδακια για να ελεγχουν τον καιρο κ αλλα φυσικα φαινομενα συμφωνα με τα συμφεροντα τους...οι πιο ψαγμενοι ισως ξερουν τι εννοω http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

Σήμερα στην Τρίπολη μας ψέκαζαν από της 12 το μεσημέρι μέχρι της 18.30. Το μεσημέρι έβγαλα αρκετές φωτογραφίες. 'Εχω εξοργιστεί...σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας... μακάρι να είχα την δυνατότητα να τα κατεβάσω τα γαμ...να τα αεροπλάνα.

Αντί να τα κατεβάσεις ................. δεν τα στέλνεις προς τα εδώ?

Μας έχουν ξεχάσει άπαντες ............... άσε που δεν έχουμε και τζάκια να δυσκολεύουμε το κοινωνικό τους έργο!

Τις οικογένειες τους που τις βάζουν όταν μας ψεκάζουν?

Τις παίρνουν μαζί τους στο αεροπλάνο. Κυβερνήτης και συγκυβερνήτης επιτρέπεται να πάρουν την συμβία και μέχρι δύο παιδιά. Η πεθερά αποκλείεται κι αν έχεις προσέξει όταν μπάινουν αγγελλίες γιά πιλότους ψεκαστικών, οι πολύτενκοι αποκλείονται λόγω περιορισμένων θέσεων στο αεροπλάνο.

Πρώτα αυτές ψεκάζουν. Οι πιλότοι δικαιούνται και έξτρα δόσεις για να ψεκάζουν τις συζύγους τους και την πεθερά, και εκτός προγράμματος!

:BXVZCBXZ6:

Δεν μπορεί, μας ψεκάζουν:banghead:

Πού ............ ποιός ................ πότε????? Γιά πες μας να ψεκαστούμε κι εμείς! :ernaehrung004:

Πριν πεθάνω αυτές είναι οι δύο πιο μεγάλες ερωτήσεις που θα ήθελα να έχουν απαντηθεί:
"Ακούγονται" τα καλώδια; (εννοώ σε high end επίπεδο)
Υπάρχουν αεροψεκασμοί;

Όντως κάτι πρέπει να ψεκάζουνε....η γάτα μου τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ κακό κορίτσι.
Όλο σκανταλιές κάνει.

Όντως κάτι πρέπει να ψεκάζουνε....η γάτα μου τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ κακό κορίτσι.
Όλο σκανταλιές κάνει.

Μη μου πείς? Έφαγε το καναρίνι που σε προειδοποιούσε όταν σε ψέκαζαν????? :BDGBGDB55:

Μπά όχι...εξάλλου δεν υπήρχε καναρίνι!
Αλλά τελευταία -και για πρώτη φορά στην 6χρονη κοινή μας ζωή- έχει αρχίσει και τα βάζει με τις κουρτίνες!
Περίεργο! ούτε σαν μωράκι δεν τα έκανε αυτά!
Μπορεί να φταίει και το ότι βρέχει συνεχώς βέβαια και δεν μπορεί να βγει στον κήπο η καημένη... αλλά δεν νομίζω... οι ψεκασμοί φταίνε είμαι σίγουρος!

Μάλλον έχεις δίκιο, αλλά πρίν την πας σε γατοπαθόλογο/ψυχολόγο, μπορείς να μου πείς:

1/ Πόσα χρόνια έχεις να αλλάξεις κουρτίνες?

2/ Μήπως οι κουρτίνες σου είναι καλοκαιρινές

Συγνώμην για τις ερωτήσεις, αλλά μήπως η ψιψίνα σου προσπαθεί να σου πεί ότι πρέπει να τις αλλάξεις?

Άλλα συμπτώματα έχει? ..................... λοξυγγα? κανά τίκ στούς ώμους (αλλά Μητσοτάκη)?

Χρίζει πάντως ιδιαίτερης προσοχής το όλο θέμα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι σου έφταιξε το ζωντανό βρε και αναφέρεις τον Μητσοτάκη! (σκόρδα, σκόρδα, σκόρδα)

- οι κουρτίνες είναι καινούριες
- είναι διπλές. που σημαίνει ένα φύλο πολύ λεπτό, ένα πολύ βαρύ χοντρό.

Πρόκειται για μυστήριο, γιατί είναι ένα ιδιαίτερα ευτυχισμένο γατί!
Κυριολεκτικά αυτή κάνει κουμάντο στο σπίτι (πως λένε οι Άγγλοι? οι σκύλοι έχουν αφεντικά, οι γάτες προσωπικό)
Έχει πολύ καλούς τρόπους (ρώτα και τον Send που την συνάντησε) και για αυτό αποδίδω την ξαφνική της "επαναστατική" συμπεριφορά της στους ψεκασμούς...

Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!

Θα σου πρότεινα άμεση επίσκεψη σε γατογιατρό ........... και ει δυνατόν να μας ενημερώσεις πάραυτα!!!!

Καλή εβδομάδα!