Αεροψεκασμοί με χημικές ουσίες.

Re: Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Σέβομαι το τι πιστεύει ο καθένας. Εγώ πάντως ,εάν ξανασυμβεί το σημερινό ,θα ψάξω να βρω νομική φόρμουλα και θα τους τρέξω στα δικαστήρια και ας με πουν γραφικό. Και μπορεί φίλος (από μέσα) να μιλάει για μεταλιζέ ηλιοβασιλέματα στην παραλία και να τον ''δουλεύω'' αλλά μετά το σημερινό , μου έχουν γυρίσει τα μάτια στα άσπρα.
??? Τι εγινε Δημητρη;

??? Τι εγινε Δημητρη;

Κάποιοι είμαστε με απίστευτο πονοκέφαλο και ημικρανία μετά τα πρωινά πετάγματα....

Σέβομαι το τι πιστεύει ο καθένας. Εγώ πάντως ,εάν ξανασυμβεί το σημερινό ,θα ψάξω να βρω νομική φόρμουλα και θα τους τρέξω στα δικαστήρια και ας με πουν γραφικό. Και μπορεί φίλος (από μέσα) να μιλάει για μεταλιζέ ηλιοβασιλέματα στην παραλία και να τον ''δουλεύω'' αλλά μετά το σημερινό , μου έχουν γυρίσει τα μάτια στα άσπρα.

Ξεκίνα από τώρα Δημήτρη. Θα το ξαναδείς μέσα Σεπτέμβρη... (σοβαρά τώρα)

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

εχω μια απορία: αυτοί που μας ψεκάζουν κυκλοφορούν με μάσκες η απλά δεν αναπνέουν τον ίδιο αέρα?

Σήμερα πάντως ο ουρανός ήταν γεμάτος γραμμές. Μιλάμε για πολύ πράμα. Ειδικά κατά τις 10.30.

εχω μια απορία: αυτοί που μας ψεκάζουν κυκλοφορούν με μάσκες η απλά δεν αναπνέουν τον ίδιο αέρα?
Lol. Ακριβως αυτο λεω σε οσους μου λενε πως μας ψεκαζουν. Αυτοι που μας ψεκαζουν δεν εχουν παιδια, γυναικες, συγγενεις. Ολοι με μασκα ειναι :p

οι γραμμές απο τα αεροπλάνα? συμπυκνώσεις λέγονται και ανάλογα την ατμοσφαιρική πίεση /υγρασία κτλ φαίνονται απο ελάχιστα έως πολύ. Στην ουσία πρόκειται για σύννεφα.

Α. μη το χαλάς τώρα! Άκου συμπυκνώσεις υδρατμών, χημικές ουσίες είναι, chemtrails... :ADFADF1:

:BDGBGDB55:

ΟΚ ,sorry! :laugh: μην χαλάω τις ωραίες μυθοπλασίες κάποιων βλαμμένων και καλά πιλότων που βγήκαν στα media και ανέλυαν τους ψεκασμούς...(με λένε Κασνέση)

οι γραμμές απο τα αεροπλάνα? συμπυκνώσεις λέγονται και ανάλογα την ατμοσφαιρική πίεση /υγρασία κτλ φαίνονται απο ελάχιστα έως πολύ. Στην ουσία πρόκειται για σύννεφα.

Το γνωρίζω. Το έχω παρατηρήσει σε διεθνής πτήσης που έχω κάνει, από προπορευόμενα αεροσκάφη. Έχω και φίλο πιλότο...

Απάντηση: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

8 και 9 Απριλιου, εγινε μια διασκεψη στην ευρωβουλη που αφοουσε τους αεροψεκασμους.
Στο παρακατω Link μπορειτε να διαβασετε τα σχετικα καθως και να δειτε και το ντοκυμαντερ επ'αυτου που προβληθηκε στην ευρωβουλη.

Μιλανε για "παραγωγα καιρου" στο χρηματιστηριο, για τη monsanto που ετοιμαζεται να βγαλει "ανθεκτικους" σπορους που αντεχουν στο αλουμινιο και αλλα πολλα.

Δεν ξερω πλεον τι ειναι γραφικο/συνομωσιολογικο και τι ισχυει οσον αφορα τα chemtrails, αλλα το πραγμα παιρνει διαστασεις.

Αξιζει να παρακολουθησετε το βιντεο. Το ειδα και εφριξα.

http://www.eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2013/04/chemtrails.html

ΟΚ ,sorry! :laugh: μην χαλάω τις ωραίες μυθοπλασίες κάποιων βλαμμένων και καλά πιλότων που βγήκαν στα media και ανέλυαν τους ψεκασμούς...(με λένε Κασνέση)

Α έχουμε και πιλότους που κάνουν τέτοια, μάλιστα! Φαντάζομαι τέτοιοι πιλότοι θα έχουν πετάξει μόνο με ανεμόπτερα στα 1000 πόδια, μόνο έτσι μπορούν να δικαιολογηθούν... :Banane0:

Κοουτάρω μία ωραία απάντηση του Καββαθά για τα chemtrails, πριν μερικές ημέρες....

http://kavvathas.com/2013/05/24/αλέκος-παπαδόπουλος-το-ελληνικό-ευρω/#comment-21461

Ξέρεις ότι γελάω με την θεωρία των chaimtrails για ένα απλό λόγο: αν ήθελαν να μη φαίνονται τα “συστατικά” των “ψεκασμών” διαθέτουν τις γνώσεις και την τεχνολογία να τα κάνουν αόρατα…

μεταλλαγμένο chem-trail...βγήκε απο Mothership :p

481623_459505977467288_1670096808_n.jpg

H σημερινή μέρα ήταν αποκαλυπτική. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω κανέναν. Μόνο το κεφάλι μου πιστεύω που πήγε να σπάσει και το έσωσα με απλοϊκό τρόπο. Μπήκα μέσα στο σπίτι (από το μπαλκόνι που καθόμουν).
Η συχνότητα από τις πρωινές διελεύσεις ,οι σχηματισμοί και το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά συννέφιασε ο καταγάλανος ουρανός , με έβαλαν σε υποψίες. Αλλά εντάξει μωρέ δεν τρέχει μία.
Τα μεταλιζέ ηλιοβασιλέματα ένας ρομαντικός στα μαχητικά τα βλέπει. Και ας λένε κάποιοι ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι ευαίσθητα....

Σημερα πολλοι γνωστοι μου ειχαν πονοκεφαλο.Παραδοξως...Ολοι μου ζηταγαν depon.

Είχαμε ηλιακή μαγνητική καταιγίδα το 12ωρο που πέρασε. Εκεί οφείλονται και πολλοί απο τους κεφαλόπονους (κι εγώ είχα)...
Το θέμα είναι να τελειώσει γρήγορα.

http://news247.gr/eidiseis/se_epagrupnhsh_h_xwra_gia_thn_magnhtikh_kataigida.2271351.html

Έρευνες Ρώσων επιστημόνων για τις επιπτώσεις της μαγνητικής καταιγίδας στην ανθρώπινη υγεία αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του φαινομένου αυξάνονται κατά περίπου 15% οι καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια.

"Επηρεάζουν κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση και καρδιακές παθήσεις. Επίσης προκαλούν πονοκεφάλους, ζαλάδες, ημικρανίες, αϋπνία, καχεξία, πτώση της πίεσης και γενικά νωθρότητα και χαμηλή ζωτικότητα" λέει ο κ. Κατσαρός.

Η τελευταία πρόβλεψη της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) αναφέρει ότι τα δορυφορικά συστήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Παράλληλα, αυτή την ώρα ο ηλιακός άνεμος πλησιάζει τα 800χλμ/δευτερόλεπτο.

Last edited: