"Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (

Κι εγω, η καλυτερη χρονια ηταν αυτη.....:flipout:
Πάμε γερά οί 65άρηδες!!!
Θυμάμαι νά ακούει ή μεγάλη μου ή αδερφή τόν σταθμό τού Πολυτεχνείου καί ό πατέρας πού μόλις γύρισε απ'τήν δουλειά νά τρέχει πανικοβλημένος νά κλείσει τό ραδιόφωνο, γιατί ακουγόταν στόν δρόμο..

ΟΚ αλλα 5 χρονια αργοτερα βγηκαν καποια μοντελα με σοβαρες βελτιωσεις... -bye-

Ακουστε τί καναμε εμείς σε ένα μικρό χωριό της Μάνης (τα καλοκαίρια):

ερχόντουσαν με τα τροχόσπιτα οι Γερμανοί (κυρίως, αλλά και Ιταλοί, Γάλλοι κλπ) και μας ρωτούσαν "beach?'"

εμείς λοιπόν "αράζαμε" σε μια μικρή διασταύρωση, όπου προς τη μια κατεύθυνση πήγαινε στο διπλανό χωριό ΑΛΛΑ προς την άλλη ΦΑΙΝΟΤΑΝ οτι πήγαινες προς τη θάλασσα (στην ουσία όμως κατέληγες σε ένα ψιλογκρεμό-μονοπάτι-αδιέξοδο ενώ ο δρόμος ίσα-ίσα που χωρούσε ένα αυτοκίνητο μέχρι εκεί, όλο στροφές 500 μέτρα και χωρίς να μπορείς ουσιαστικά να γυρίσεις).

(...)

Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν ότι γινόταν "face control" και κάποιοι "έτρωγαν πόρτα":flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Εκανε κανεις σας την καφριλα, να βαραει κουδουνια στις πολυκατοικιες και να τα σφηνωνει με οδοντογλυφιδες ???

Απάντηση: Re: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

Εκανε κανεις σας την καφριλα, να βαραει κουδουνια στις πολυκατοικιες και να τα σφηνωνει με οδοντογλυφιδες ???

γινοταν και με ζελοτειπ.....:flipout::flipout::flipout:

καλα αυτο παραηταν....

Θυμαμαι τα αθλητικα παπουτσια με τα καρφια που επαιρνα για καινουργια δηλ, κυριλε ..... και πηγαιναμε σχολειο να τα μοστραρουμε !!!!

επειδηξη και καλα.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 198

Πάμε γερά οί 65άρηδες!!!
Θυμάμαι νά ακούει ή μεγάλη μου ή αδερφή τόν σταθμό τού Πολυτεχνείου καί ό πατέρας πού μόλις γύρισε απ'τήν δουλειά νά τρέχει πανικοβλημένος νά κλείσει τό ραδιόφωνο, γιατί ακουγόταν στόν δρόμο..
Θυμαμαι τον εαυτο μου να κατεβαινει το Λοφο του Κολωνου γυρνωντας απο το σχολειο να βλεπω για πρωτη φορα στα 9 μου να πετα ελικοπτερο λαιβ.

Last edited:
Re: Απάντηση: "Aφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1985" (!)

ΟΚ αλλα 5 χρονια αργοτερα βγηκαν καποια μοντελα με σοβαρες βελτιωσεις... -bye-
Ναι αλλα η συναρμολογηση του μοντελου του 65 ειναι εκτος συναγωνισμου...:flipout::flipout::flipout:

Θυμαμαι τα αθλητικα παπουτσια με τα καρφια που επαιρνα για καινουργια δηλ, κυριλε ..... και πηγαιναμε σχολειο να τα μοστραρουμε !!!!

επειδηξη και καλα.....
Μοστρα επισης γινοταν και με τα πρασινα στρατιωτικα τζακετ(τυπου Ραμπο) οπως και με τα μεταχειρισμενα βαμβακερα πουκαμισα που βρισκαμε στην Αμερικανικη Αγορα στο Μοναστηρακι.:a0210:

Αμεεεε....
Σαν φοιτητης στη Θεσ/νικη...παντα σε φιλους και φιλες,μετα τις 2 το πρωι...

Last edited:
Μας το ανταπεδιδαν ομως μετα απο λιγες μερες...
Το ειχαμε μαθει ομως κολπο και βαζαμε ενα χαρτονακι
στο κουδουνι του αρχαιου θυροτηλεφωνου.

Τίς ελβιέλες ή τα sportex?

Μαλλον εννοει καποια απο τις παρακατω "φιρμες" :flipout:

- Santos Cosdidas
- Abidas

Μαϊμουadidas και ετσι