Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Υγεία και υπέροχα μουσικά ταξίδια και σ' εσένα εύχομαι...
Έζησα ενάμιση χειμώνα στο Αμβούργο και ως εκ τούτου τους 8 και 10 βαθμούς της Ελλάδας τους έχω για να ζεσταίνομαι!
Τα σώματα (σε όλο το σπίτι) είναι μονίμως κλειστά...
Παίδες ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές και τη βοήθειά σας αλλά -μεταξύ μας- έχω ψιλοξενερώσει...
Ετοιμάζομαι για ολιγοήμερη (τουλάστιχον) αποφορουμοποίηση και μουσικοθεραπεία (...μπορείτε να χαρείτε!).
(μια εξαίρεση μόνο, για 2 φίλους του avclub με τους οποίους πιθανότατα θα βρεθώ κατ ιδίαν...)
φίλε wahrheit242 κατ'αρχήν καλορίζικο το νέο σου απόκτημα! να είσαι υγειής και να χαίρεσαι πάντα καλά ακούσματα !
μια παρένθεση (ίσως όχι και τόσο) off-topic..
παρατηρώντας τις φωτογραφίες που ανέβασες θέλω να σε ρωτήσω σε τί απόσταση από τα ηχεία σου βρίσκονται τα σώματα (καλοριφέρ) που βλέπω ? φαντάζομαι πως τα έχεις ανοιχτά (εννοώ τα δύο αυτά, όταν δουλεύεις τη θέρμανση)..
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Υγεία και υπέροχα μουσικά ταξίδια και σ' εσένα εύχομαι...

Έζησα ενάμιση χειμώνα στο Αμβούργο και ως εκ τούτου τους 8 και 10 βαθμούς της Ελλάδας τους έχω για να ζεσταίνομαι!
Τα σώματα (σε όλο το σπίτι) είναι μονίμως κλειστά...
Ψάξε να βρείς ένα ίδιο που έχει XLR για σύγκριση γιατί κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
δοκιμασε αν μπορεις και κανενα αλλο XLR.
Παίδες ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές και τη βοήθειά σας αλλά -μεταξύ μας- έχω ψιλοξενερώσει...
Ετοιμάζομαι για ολιγοήμερη (τουλάστιχον) αποφορουμοποίηση και μουσικοθεραπεία (...μπορείτε να χαρείτε!).
(μια εξαίρεση μόνο, για 2 φίλους του avclub με τους οποίους πιθανότατα θα βρεθώ κατ ιδίαν...)