Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

φίλε wahrheit242 κατ'αρχήν καλορίζικο το νέο σου απόκτημα! να είσαι υγειής και να χαίρεσαι πάντα καλά ακούσματα !

μια παρένθεση (ίσως όχι και τόσο) off-topic..

παρατηρώντας τις φωτογραφίες που ανέβασες θέλω να σε ρωτήσω σε τί απόσταση από τα ηχεία σου βρίσκονται τα σώματα (καλοριφέρ) που βλέπω ? φαντάζομαι πως τα έχεις ανοιχτά (εννοώ τα δύο αυτά, όταν δουλεύεις τη θέρμανση)..

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Υγεία και υπέροχα μουσικά ταξίδια και σ' εσένα εύχομαι... ;)

Έζησα ενάμιση χειμώνα στο Αμβούργο και ως εκ τούτου τους 8 και 10 βαθμούς της Ελλάδας τους έχω για να ζεσταίνομαι!
Τα σώματα (σε όλο το σπίτι) είναι μονίμως κλειστά...

Ψάξε να βρείς ένα ίδιο που έχει XLR για σύγκριση γιατί κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
δοκιμασε αν μπορεις και κανενα αλλο XLR.

Παίδες ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές και τη βοήθειά σας αλλά -μεταξύ μας- έχω ψιλοξενερώσει...

Ετοιμάζομαι για ολιγοήμερη (τουλάστιχον) αποφορουμοποίηση και μουσικοθεραπεία (...μπορείτε να χαρείτε!).

(μια εξαίρεση μόνο, για 2 φίλους του avclub με τους οποίους πιθανότατα θα βρεθώ κατ ιδίαν...)

Νομιζω οτι μια εξηγηση για την συμπεριφορα των εισοδων θα παρουμε απο τις προδιαγραφες

Input impedance 680pF Unbalanced 51 Kohm
Balanced 3 Kohm

Τί σας να γράψω τώρα ρε παίδες, που έχουμε χάσει τη μπάλα... ;

Αυτή τη στιγμή παίζει μια ψιλοπειραγμένη ζαολού στο σύστημα και το λυκόπουλο ανεβαίνει Πετρούπολη! :D

Με τις τζαζιές που ακούω τώρα η ζαολού είναι πολύ τσιριμπίμ τσιριμπόμ!
Να δούμε παρακάτω τι γίνεται...

Νεότερα αύριο-μεθαύριο... -bye-

Τι ωραίο σύστημα άκουσα στο Φάληρο... !!! -bye-

Να τα χαίρεσαι όλα Μάνο, είσαι ένας υπέροχος χομπίστας -bye-

Αυτή τη στιγμή παίζει μια ψιλοπειραγμένη ζαολού στο σύστημα και το λυκόπουλο ανεβαίνει Πετρούπολη! :D

Τι ωραίο σύστημα άκουσα στο Φάληρο... !!! -bye-

Να τα χαίρεσαι όλα Μάνο, είσαι ένας υπέροχος χομπίστας -bye-

Κάτι τέτοιες συνερεύσεις χάνω και όλο και σκέφτομαι να αφήσω την Χαλκίδα και να (ξανα)μετακομίσω για Αθήνα.....

Αυτά είναι τα καλύτερα!!!!!

:award:

Εδώ είστε παλικάρια μου; :D

Θενξ βρε Ηλία! Έτσι είναι... Οι καλές παρέες τρώνε καλά σουβλάκια, πίνουν καλά ουίσκια και φτιάχνουν καλά συστήματα!
(κανονίσου Φραγκούλη! :eating: :ADFADF1: :music-smiley-004:)

υγ. Ηλία έφυγες "πετώντας" και δεν πήρες τις μουσικές!

Re: Απάντηση: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Εδώ είστε παλικάρια μου; :D

Θενξ βρε Ηλία! Έτσι είναι... Οι καλές παρέες τρώνε καλά σουβλάκια, πίνουν καλά ουίσκια και φτιάχνουν καλά συστήματα!
(κανονίσου Φραγκούλη! :eating: :ADFADF1: :music-smiley-004:)

υγ. Ηλία έφυγες "πετώντας" και δεν πήρες τις μουσικές!

Μάνο, σου εύχομαι ατελείωτες ώρες ακροάσεων και να περνάμε πάντα τόσο τέλεια !!

-bye-

Αυτό το Zhaolu το ξέρω από τα γεννοφάσκια του και "ζωγραφίζει" :music-smiley-005:
Και δεν φεύγει με τίποτα σαν πιστό σκυλί είναι !

Αυτό το Zhaolu το ξέρω από τα γεννοφάσκια του και "ζωγραφίζει" :music-smiley-005:
Και δεν φεύγει με τίποτα σαν πιστό σκυλί είναι !

Ναι, ακριβώς!! :flipout::flipout::flipout:
-bye-

δοκιμασε να παρεις το επομενο χαρμονικ στην σειρα της στα ιντερκονεκτ...αλλο πραγμα...αυτο που βρηκες δεν κολαει στον οντια....και στο ηχειο σου

Φίλε Δημήτρη, ή εγώ είμαι κουφός ή υπάρχει κάστα στο σπορ που δημιουργεί "πανικό" στους χρήστες για να κονομάνε οι έμποροι!
Άκουσα και τα δυο καλώδια... Διαφορά σε ήχο; 2-3% Διαφορά σε τιμή; 100% :hanged: !!! Ως εκ τούτου "λαβράκι" πραγματικό είναι το precision...

Επειδή όμως είμαι από αυτούς που "πανικοβάλλονται", πήρα τελικά αυτό σε rca...
http://www.harmonictech.com/ht_site/products/interconnects/prosilway.html

Απάντηση: Re: Άφιξη πτήσης Audia FL One!

Καλοάκουστο να είναι Μάνο !! -bye-

Ευχαριστώ Ηλία! -bye-
Καλά τα πάει μέχρι στιγμής (είναι used αλλά του δίνω λίγο χρόνο να παίξει πριν κάτσω για εκτενή ακρόαση)...

ή εγώ είμαι κουφός ή υπάρχει κάστα στο σπορ που δημιουργεί "πανικό" στους χρήστες για να κονομάνε οι έμποροι!

αφου το καταλαβες τελικα.... -bye-
γιαυτο εγραψα ποιο πριν οτι εγραψα ωρε!.:ernaehrung004:

Φίλε Δημήτρη, ή εγώ είμαι κουφός ή υπάρχει κάστα στο σπορ που δημιουργεί "πανικό" στους χρήστες για να κονομάνε οι έμποροι!
Άκουσα και τα δυο καλώδια... Διαφορά σε ήχο; 2-3% Διαφορά σε τιμή; 100% :hanged: !!! Ως εκ τούτου "λαβράκι" πραγματικό είναι το precision...

Επειδή όμως είμαι από αυτούς που "πανικοβάλλονται", πήρα τελικά αυτό σε rca...
http://www.harmonictech.com/ht_site/products/interconnects/prosilway.html
καλοφορετο λοιπον,ειναι πολυ καλο το εχω ακουσει...
οσο για τις διαφορες σιγουρα σε αυτην την κατηγορια μηχανηματων ειναι στο 3 με 5 %...αν παμε ποιο ψηλα μπορει να ειναι κ στο 10 %

που ακομη και το 3%... δεν ειναι λιγο...

καλοφορετο λοιπον,ειναι πολυ καλο το εχω ακουσει...
οσο για τις διαφορες σιγουρα σε αυτην την κατηγορια μηχανηματων ειναι στο 3 με 5 %...αν παμε ποιο ψηλα μπορει να ειναι κ στο 10 %

που ακομη και το 3%... δεν ειναι λιγο...

Ευχαριστώ φίλε, είναι όντως πολύ καλό.

3% δεν είναι πολύ...

100% όμως είναι! :D