Πόσο το % ρυθμίζετε τον αφυγραντήρα σας;
Πόση είναι η φυσιολογική υγρασία σε ένα σπίτι;
Τώρα για το πρόβλημα του φίλου στο ημιυπόγειο, ίσως ένας ζεόλιθου απέδιδε καλύτερα αποτελέσματα ιδίως αν δεν υπάρχει συνεχής/σταθερή θέρμανση και μια και είναι λιγότερο θορυβώδης από αυτους με συμπιεστή αλλά και γιατί βγάζει και ζεστό αέρα.. Και εγώ λέω να πάει σε 20lt λόγω της πολλής υγρασίας που αντιμετωπίζει (αν αυτή είναι γύρω στο 75%, και όχι κάτω από 60%). Inventor και Meaco είναι καλές λύσεις.
βέβαια το έντονο πρόβλημα υγρασίας ίσως να πρέπει να αντιμετωπιστεί/μειωθεί με άλλους τρόπους πρώτα απ'ολα.
Ένας ψυκτικός θα τα φτιάξει λογικά.
Αν ο συμπιεστής δουλεύει και δεν είναι θέμα πλακέτας θα είναι φθηνή επισκευή.
Στα δύο χρόνια έχεις εγγύηση....Ασε πονεμενη ιστορια οι δυο τρεις ψυκτικοι που υπαρχουν εδω αλλα θα ρωτησω τον δικο μου που μου ειχε πουλησει τοποθετησει δυο κλιματιστικα.Για εγγυηση λιγο δυσκολο αγορασμενα απο αθηνα μονο οι μεταφορες δυο μηχανηματα κανουν μισο καινουργιο.
Όπως όλα τα πράγματα, έχει κάποια υπέρ και κάποια κατά.Αν θέλετε την συμβουλή μου, αφυγραντηρας μονο με ζεόλιθο.
Έχω τον ίδιο από το 2020. Από τότε που τον πήρα η εξοικονόμηση από το πετρέλαιο θέρμανσης είναι 150-200€ τον μήνα και σίγουρα μου έχει καλύψει πολλές φορές πάνω την κατανάλωση ρεύματος. Μιλάμε για σπίτι 150τμ σε περιοχή με κρύο: το έχω βάλει στο κέντρο του σπιτιού και σε μόνιμη βάση υπάρχει μια "ευχάριστη" ατμόσφαιρα. Πριν, όταν δεν δούλευε το καλοριφέρ έκανε παγωνιά. Η μάνα μου που έχει τον κλασσικό αφυγραντήρα, έχει τελείως διαφορετικό κλίμα στο σπίτι.ως κάτοχος εδώ και 11 χρόνια του κλασικού Meaco DD8L (με ζεόλιθο), το νούμερο ένα αρνητικό είναι η κατανάλωση ρεύματος. Με ισχύ 650W σε φουλ λειτουργία, το κόστος ενέργειας είναι αξιοσέβαστο,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.