send
AVClub Fanatic
κάτσε να σου σταθεί μπάστακας από επάνω ο "ηλικιωμένος" που έχει κατεβάσει προηγουμένως ένα κεφάλι σκόρδο και σου λέω για πότε σηκώνεσαι.
Μα αυτό ακριβώς έγραψα, οτι αργά ή γρήγορα μας βρίσκει όλους ο χρόνος.
Ίσως να είναι φαύλος κύκλος, οι ηλικιωμένοι βλέπουν τα όμορφα νιάτα και απελπίζονται (γι' αυτό και η συνήθως αντιπαθητική τους συμπεριφορά, IMO) και οι νέοι βλέπουν αυτήν τη συμπεριφορά των ηλικιωμένων και αντιδρούν ανάλογα.
Οι ηλικιωμένοι πρέπει να στέκονται όρθιοι όταν δεν τους βαστάνε τα πόδια τους, και αυτός είναι ο λόγος που απελπίζονται και όχι ο φθόνος για τα δικά μας νιάτα. Και εγώ θα απελπιζόμουν στη θέση τους. Να έχεις δουλέψει μια ζωή, να έχεις μεγαλώσει παιδιά και εγγόνια, και να αναγκάζεσαι να κυκλοφορείς με τη συγκοινωνία στα γεράματα και όρθιος κι ολας. Εγώ θα τα είχα πάρει στο κρανίο πάντως.
κάτσε να σου σταθεί μπάστακας από επάνω ο "ηλικιωμένος" που έχει κατεβάσει προηγουμένως ένα κεφάλι σκόρδο και σου λέω για πότε σηκώνεσαι.
αυτό που λες σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Πού "αναγκάζονται" να πηγαίνουν πρωί-πρωί όλοι αυτοί οι ηλικιωμένοι που γεμίζουν τα λεωφορεία? Δεν φαντάζομαι να πηγαίνουν όλοι στο ΙΚΑ? Δικαίωμά τους βέβαια να πηγαίνουν όπου θέλουν όποτε θέλουν, αλλά "αναγκάζονται"?
να μια ωραια απορια που ειμαι και εγω περιεργος για την απαντηση..που πανε ενω δεν αντεχουν??αναγκαζονται?
αλλα μαλλον θα την μαθουμε οταν φτασουμε στην ηλικια εκεινη:grandpa: :grandpa:
αυτό που λες σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Πού "αναγκάζονται" να πηγαίνουν πρωί-πρωί όλοι αυτοί οι ηλικιωμένοι που γεμίζουν τα λεωφορεία? Δεν φαντάζομαι να πηγαίνουν όλοι στο ΙΚΑ? Δικαίωμά τους βέβαια να πηγαίνουν όπου θέλουν όποτε θέλουν, αλλά "αναγκάζονται"?
πηγαινουν ε στα Λεωφορια να δουν ποσοι θα σηκωθουν ......:BDGBGDB55:
Δημητράκη εύχομαι να γυρίσεις με διαφορετικά μυαλά από την αγγλία και να ωριμάσεις σύντομα..
Πολύ κυνικό σε βρίσκω με τους ηλικιωμένους και μου κάνει πολύ εντύπωση που το βλέπεις έτσι..
Όσο για το που πάνε, σιγά μην μας δώσουν και λογαριασμό κι από πάνω. Η πόλη είναι τόσο δική τους όσο και δική μας.
ασφαλώς, αυτό ισχύει για τον καθένα, δεν αντιλέγω. Γι' αυτό και έχουμε κυκλοφοριακό εξάλλου. Επειδή είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πάει όπου θέλει όποια ώρα θέλει. Μήπως, λέω, μήπως, εάν αποφάσιζαν να κατεβούν στο κέντρο μία ώρα βρε αδερφέ μετά από ό,τι συνηθίζουν, μήπως, λέω, μήπως, θα απέφευγαν το συνωστισμό και οι ίδιοι και οι μεταβαίνοντες στην εργασία τους;
Γιατί όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, μεγάλο είναι το ποσοστό αυτών που απλώς σπεύδουν από το χάραμα να πάνε στο Μοδιάνο (κεντρική αγορά της πόλης) να πάρουν ψάρια και λαχανικά, μη χάσουν το πρώτο πράγμα. Ανάγκη είναι τώρα αυτό ή ψυχαναγκασμός? Χωρίς διάθεση κυνικότητος, ασφαλώς. Φυσικά όσο εξετάζουμε μία κατάσταση "οχυρωμένοι" πίσω από τα αναφαίρετα δικαιώματά μας, δεν βγαίνει άκρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.