Νίκος Μπαβιόλης
Supreme Member
Περιμενουμε να επικοινωνησει μαζι μας το μελος Τσουλφας Παναγιωτης οπως προανεφερε και ο συνδιαχειριστης μου.
Δέν έχω δημοσιοποιήσει ποτέ πί μί και ούτε τώρα προτίθεμαι φυσικά..Είναι θέμα αρχής.
Ομως διαβεβαιώνω ότι δεν ισχύει η υπόθεση εργασίας πού κάνει ο φίλος Meletov στήν συγκεκριμένη περίπτωση...
Καλό είναι νά υπάρξει ένα σύστημα αξιολόγησης πάντως πού να τηρείται αυστηρά.
Σέ τέτοια θέματα δέν υπάρχει ´φιλικό κλίμα´.
Ούτε παίζουμε τίς αμάδες...
off topic αλλά τι κατασκευάρα είναι αυτή !!! έζησα μαζί του κάνα 3μηνο , θα μπορούσε να διδαχτεί σαν υπόδειγμα κατασκευής ενισχυτικού solid state !!! στα πανεπιστήμια !!
NAI NAI για το μηχανάκι μιλάω, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , (θές και μια καθαρίστρια να το στιλβώνει ,, για να γουστάρεις !!!,,,, μην ακουμπάς ρε τα βρομωδακτυλά σου λερώνει!!!! ) και ηχητικά !!! αξιοσέβαστη συμπεριφορά !!!Εννοείς τό ´μηχάνημα´???
Αν ναί ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές μέ ίδια πορτοκάλια.:smile:
NAI NAI για το μηχανάκι μιλάω, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , (θές και μια καθαρίστρια να το στιλβώνει ,, για να γουστάρεις !!!,,,, μην ακουμπάς ρε τα βρομωδακτυλά σου λερώνει!!!! ) και ηχητικά !!! αξιοσέβαστη συμπεριφορά !!!
Εχει μείνει τίποτα καλό στις αγγελίες ή τα "σήκωσαν" όλα ?:BDGBGDB55:
NAI NAI για το μηχανάκι μιλάω, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , (θές και μια καθαρίστρια να το στιλβώνει ,, για να γουστάρεις !!!,,,, μην ακουμπάς ρε τα βρομωδακτυλά σου λερώνει!!!! ) και ηχητικά !!! αξιοσέβαστη συμπεριφορά !!!
Τι πρέπει να καταλάβουμε; Δηλαδή τι έγινε μετά ή τι θα μπορούσε να είχε γίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα σε τι θα αποσκοπούσε. Θα πήγαινε κάποιος πίσω έναν χαλασμένο τελικό; Και ο argi δε θα καταλάβαινε πως δεν είναι δικός του;
Τι πρέπει να καταλάβουμε; Δηλαδή τι έγινε μετά ή τι θα μπορούσε να είχε γίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα σε τι θα αποσκοπούσε. Θα πήγαινε κάποιος πίσω έναν χαλασμένο τελικό; Και ο argi δε θα καταλάβαινε πως δεν είναι δικός του;
Αν εσυ αυτο καταλαβες οκ. Αλλα μην μου πεις οτι δεν θα σε ενοχλουσε καποιος να κανει κλησεις και να παρουσιαζετε με το νικ σου.
Δεν κατάλαβες, μαζί σου είμαι. Σαφώς και θα με ενοχλούσε! Απλώς προσπαθώ να καταλάβω μέχρι που θα το πήγαινε αυτός ο άλλος. Τι σκ@@τά είχε στο μυαλό του δηλαδή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.