Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Status
Not open for further replies.
Κατανοώ ότι οι αγοραπωλησίες έχουν διάφορες ´περιπλοκές´μερικές φορές.
Επομένως όσον μέ αφορά τουλάχιστον ,πού εχω μάθει σέ ξεκάθαρες και άμεσες συναλλαγές καί όχι μού-σού-ξού, δύναμαι να αξιολογήσω τήν αξιοπιστία τού οποιουδήποτε συναλλάσσομαι ή διαπραγματεύομαι ειδικά μετά από είκοσι μέρες σιωπηλής αγένειας.
Στήν προκειμένη περίπτωση λοιπόν δέν θά διαπραγματευόμουν ξανά ούτε περιλαίμιο σαύρας .
Ως πρός αυτό πού μέ αφορά λοιπόν τέλος....

Re: Απάντηση: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Δέν έχω δημοσιοποιήσει ποτέ πί μί και ούτε τώρα προτίθεμαι φυσικά..Είναι θέμα αρχής.
Ομως διαβεβαιώνω ότι δεν ισχύει η υπόθεση εργασίας πού κάνει ο φίλος Meletov στήν συγκεκριμένη περίπτωση...
Καλό είναι νά υπάρξει ένα σύστημα αξιολόγησης πάντως πού να τηρείται αυστηρά.
Σέ τέτοια θέματα δέν υπάρχει ´φιλικό κλίμα´.
Ούτε παίζουμε τίς αμάδες...

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να δημοσιοποιησω το pm του μελους μιας και απαξιει να απαντησει δημοσια στα οσα του καταλογω.

Αν δεν το κανει εκεινος προς την διαχειριση, θα το κανω εγω δημοσια.

Γιατι απο οτι φαινεται βρηκε και τα κανει.....

Και η εντιμοτητα μερικες φορες αποδεικνυεται δημοσια και με κραξιμο , οχι με παραπλευρα μυνηματα.........

off topic αλλά τι κατασκευάρα είναι αυτή !!! έζησα μαζί του κάνα 3μηνο , θα μπορούσε να διδαχτεί σαν υπόδειγμα κατασκευής ενισχυτικού solid state !!! στα πανεπιστήμια !!

Απάντηση: Re: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

off topic αλλά τι κατασκευάρα είναι αυτή !!! έζησα μαζί του κάνα 3μηνο , θα μπορούσε να διδαχτεί σαν υπόδειγμα κατασκευής ενισχυτικού solid state !!! στα πανεπιστήμια !!

Εννοείς τό ´μηχάνημα´???
Αν ναί ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές μέ ίδια πορτοκάλια.:smile:

Re: Απάντηση: Re: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Εννοείς τό ´μηχάνημα´???
Αν ναί ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές μέ ίδια πορτοκάλια.:smile:
NAI NAI για το μηχανάκι μιλάω, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , (θές και μια καθαρίστρια να το στιλβώνει ,, για να γουστάρεις !!!,,,, μην ακουμπάς ρε τα βρομωδακτυλά σου λερώνει!!!! ) και ηχητικά !!! αξιοσέβαστη συμπεριφορά !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

NAI NAI για το μηχανάκι μιλάω, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , (θές και μια καθαρίστρια να το στιλβώνει ,, για να γουστάρεις !!!,,,, μην ακουμπάς ρε τα βρομωδακτυλά σου λερώνει!!!! ) και ηχητικά !!! αξιοσέβαστη συμπεριφορά !!!

ok.Θά τόχω υπ´όψιν μου..:smile:

Εχει μείνει τίποτα καλό στις αγγελίες ή τα "σήκωσαν" όλα ?:BDGBGDB55:

Mήν μέ ρωτάς εμένα ..Επεσα στήν περίπτωση...Οπότε πήγα στήν ξενητειά..
Δεν σημαίνει κάτι γιά τό club μας γενικότερα αυτό γιά νά μήν έχουμε παρεξηγήσεις..

Re: Απάντηση: Re: Aγγελια στο ΑVclub. Επαγγελμα η απλα πωληση?

Υπάρχουν τόσα θέματα σε άλλες κατηγορίες για να γράψεις για τον ήχο και την κατασκευή του SL. Είναι ανάγκη να το κάνεις εδώ και να σπάσεις το θέμα;

Εχω πουλήσει έναν anthem στον Παναγιώτη και τον ξέρω προσωπικά μπορώ λοιπών να σας διαβεβαιώσω ότι είναι ιδιώτης και οτι πουλάει και αγοράζει είναι για προσωπική του χρήση.

Με την ευκαιρια να αναφερω και εγω μια εμπειρια που ειχαμε με τον argi, λιγο ασχετη με το θεμα αλλα σχετικη με τις αγγελειες. Καποια στιγμη (την εποχη που εγινε και παρουσιαση του συστηματος του εδω αλλα και στον ηχο περιπου ή λιγο μετα) αποφασισε να βαλει αγγελια τον ενα τελικο που ειχε. Τον ζητησε καποιος αλλα μετα εγινε αφαντος. Τελικα τον τελικο τον πηρα εγω. Ξαφνικα τον πηραν (καποιος φιλος αυτου που τον ειχε ζητησει) τηλεφωνο και του ζητησαν τον τελικο και τους ανεφερε οτι τον ειχα παρει εγω μιας και ειχαν εξαφανιστει. Το επομενο πρωι καποιος τον πηρε τηλεφωνο απο αποκρυψη και εμφανιστηκε ως rebelos λεγοντας του οτι ο τελικος ειχε προβλημα και ηθελε να του τον γυρισει πισω σπιτι του. Ο Αργυρης του ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και να τον γυρισει και του το εκλεισε χωρις να ζητησει ή να δωσει καμια πληροφορια.
Βεβαια αυτο που δεν γνωριζε προφανως ειναι την φιλικη σχεση που εχω με τον Αργυρη και την σε καθημερινη βαση επικοινωνια μας.
Το αστειο την υποθεσης ειναι οτι πριν τον παρει τηλεφωνο ειχαμε μιλησει και τον ξαναπηρα την ωρα που μιλαγε μαζι του. Οταν μου απαντησε ειχε βαλει τα γελια και οταν τον ρωτησα για ποιον λογω μου ειπε οτι μιλαγε με τον rebelo και οτι ηθελε να του παει τον τελικο πισω στο σπιτι του.

Αυτη ηταν η εμπειρια που ειχαμε και τα συμπερασματα δικα σας.

Τι πρέπει να καταλάβουμε; Δηλαδή τι έγινε μετά ή τι θα μπορούσε να είχε γίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα σε τι θα αποσκοπούσε. Θα πήγαινε κάποιος πίσω έναν χαλασμένο τελικό; Και ο argi δε θα καταλάβαινε πως δεν είναι δικός του;

Τι πρέπει να καταλάβουμε; Δηλαδή τι έγινε μετά ή τι θα μπορούσε να είχε γίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα σε τι θα αποσκοπούσε. Θα πήγαινε κάποιος πίσω έναν χαλασμένο τελικό; Και ο argi δε θα καταλάβαινε πως δεν είναι δικός του;

Θα το καταλάβαινε και να δεις τι θα γινότανε.
Μα καλά υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι;
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Αν εσυ αυτο καταλαβες οκ. Αλλα μην μου πεις οτι δεν θα σε ενοχλουσε καποιος να κανει κλησεις και να παρουσιαζετε με το νικ σου.

Αν εσυ αυτο καταλαβες οκ. Αλλα μην μου πεις οτι δεν θα σε ενοχλουσε καποιος να κανει κλησεις και να παρουσιαζετε με το νικ σου.

Δεν κατάλαβες, μαζί σου είμαι. Σαφώς και θα με ενοχλούσε! Απλώς προσπαθώ να καταλάβω μέχρι που θα το πήγαινε αυτός ο άλλος. Τι σκ@@τά είχε στο μυαλό του δηλαδή;

Δεν κατάλαβες, μαζί σου είμαι. Σαφώς και θα με ενοχλούσε! Απλώς προσπαθώ να καταλάβω μέχρι που θα το πήγαινε αυτός ο άλλος. Τι σκ@@τά είχε στο μυαλό του δηλαδή;

Να σου πω ενα πολυ απλο παραδειγμα (ειμαι και λιγο καχυποπτος). Αν δεν με γνωριζε ο argi και επεφτε στην παγιδα και του ελεγε να τον παει πισω, και ο αλλος του ζηταγε ξανα διευθυνση, αυτοματα καποιος αγνωστος και με αγνωστες διαθεσεις γνωριζε μια οικια με ενα ακριβο και διαφημησμενο συστημα (δεν λεω οτι αυτος ηταν ο σκοπος του αλλα ειναι μια πιθανοτητα). Και θα βρισκομουν πιθανα με μια κατηγορια στην πλατη.

Τελη μεταβιβασης υπερ του Κρατους, δεν προβλεπονται (νομιζω) απο κανενα νομο για μεταχειρισμενες οικιακες ηλεκτρονικες συσκευες, οπως π.χ. προβλεπεται για τα αυτοκινητα.
Ο νομιμος φορος εχει καταβληθει απο τον πρωτο αγοραστη της συσκευης, αρα που υπαρχει φοροδιαφυγη?

Status
Not open for further replies.