Αγγελίες... η συνέχεια

Επειδή στο παρόν νήμα έχουν γραφεί τεράστιες ανακρίβειες προς δημιουργία εντυπώσεων και αφήνονται να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν σχετικά με τη διαγραφή μηνυμάτων και το κλείδωμα των νημάτων, έχω να καταθέσω τα εξής:

@svellinis, ευτυχώς που όλα τα διαγραφέντα μηνύματα είναι στη διάθεση της Δ.Ο., διότι ένας τρίτος που σας διαβάζει θα πίστευε ότι ξαφνικά τρελλάθηκαν 20 άνθρωποι και απεφάσισαν να διαγράψουν τα μηνύματά σας επειδή δεν σας χωνεύουν...

Η αιτιολογία της διαγραφής των μηνυμάτων ουδεμία σχέση έχει με τους νέους κανονισμούς των Αγγελιών, αλλά με τους παλιούς Γενικούς Κανονισμούς του φόρουμ. Συγκεκριμένα:

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:

β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

ια) Απαγορεύεται το spamming μέσω του φόρουμ, είτε στις δημόσιες συζητήσεις είτε σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Η αιτία της διαγραφής των ποστ είναι υπογραμμισμένη, προς ενημέρωση και ευχερέστερη κατανόηση.

Ούτε ευγενικά ήταν τα μηνύματά σας, όπως γράψατε σε προηγούμενο ποστ, ούτε απλώς διαμαρτυρόμενα. Όλα τα μηνύματα που διεγράφησαν εμπίπτουν στις δύο παραπάνω διατάξεις του Κανονισμού, πέραν πάσης αμφισβήτησης.

Επειδή, λοιπόν, ότι γράφει δεν ξεγράφει, καλό είναι να θυμόμαστε, ακριβώς, τι έχουμε γράψει και πως το έχουμε γράψει και όχι να δημιουργούμε ''εντυπώσεις'', στηριζόμενοι κυρίως στην ασθενική μνήμη που μας διακρίνει ως έθνος...

Καλή σας μέρα.

Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Θα πεσουν μπαναρισματα νομιζω

Ο ορισμός της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.
Η περίπτωση του πατροκτόνου που ζητά την επιείκεια του δικαστηρίου επειδή είναι, λέει, ορφανός.

Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα μια και καλή (παρά το ότι έχουν διευκρινιστεί ήδη πολλάκις).

Το avclub δεν διοικείται από την κοινότητα των μελών του, αλλά από τον ιδιοκτήτη του. Συνεπώς τα περί "δημοκρατίας" κλπ δεν είναι παρά άτοπες κορώνες.

Ο ιδιοκτήτης του διαμορφώνει και την πολιτική της σελίδας ως προς μία σειρά ζητημάτων, και ενσωματώνει τις κατευθύνσεις αυτές στον κανονισμό τον οποίο αποδέχονται αναγκαστικώς όσα μέλη θέλουν να συμμετέχουν στη σελίδα. Στο ζήτημα των αγγελιών, λόγω του ανεξάρτητου από εμπορικά συμφέροντα χαρακτήρα του και ενδεχομένως της προϊστορίας του χώρου (προσωπική εκτίμηση των λόγων, δεν μου έχουν ανακοινωθεί), έχει επιλέξει να εξυπηρετεί και να φιλοξενεί αγγελίας από τα μέλη που ούτως ή άλλως συμμετέχουν στη σελίδα και θα θελήσουν μια στο τόσο να πουλήσουν κάτι, καθώς και τους εμπόρους που ανοικτά και προς γνώση όλων δηλώνουν την ιδιότητά τους αυτή. Οι επιλογές αυτές, οι οποίες είναι του ιδιοκτήτη του φόρουμ και απλά δεν είναι συζητήσιμες (και ασφαλώς ως επιλογές του ιδιοκτήτη είναι εντελώς άτοπο να κρίνονται ως "δημοκρατικές" ή "φασιστικές"), έχουν διαμορφώσει δύο όρους του κανονισμού σχετικώς με τις αγγελίες: Αφενός μεν το όριο των 70 μηνυμάτων, με το οποίο γίνεται προσπάθεια να διασφαλιστεί πως αγγελία θα ανεβάζουν μόνο τακτικά μέλη της σελίδας με κάποια συμμετοχή και όχι "περαστικοί", αφετέρου δε ο όρος του ότι δεν θα γίνεται "αποκλειστική" ή έστω και "συστηματική" χρήση του χώρου των αγγελιών. Οι όροι αυτοί υπήρχαν από πέρισυ. Αυτό που "άλλαξε" τώρα δεν ήταν παρά ο καθορισμός του γενικότερου όρου "συστηματική χρήση" με αντικειμενικό κριτήριο. Με απλά λόγια στον κανονισμό διευκρινίστηκε ότι "συστηματική χρήση" θεωρείται το να υπερβαίνουν οι αγγελίες το 1/20 των μηνυμάτων στις λοιπές κατηγορίες.
Το φαινόμενο του μη αυτόματου ανεβάσματος των αγγελιών που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες είναι ένα καθαρά τεχνικό ζήτημα, έχει να κάνει με την ενσωμάτωση της ανωτέρω φόρμουλας στην πλατφόρμα ώστε να εφαρμόζεται αυτομάτως.

Αυτές είναι οι επιλογές του κανονισμού. Και εμένα, ως γενικό διαχειριστή, απλώς μου δόθηκαν, δεν τις διαμόρφωσα. Εάν θέλετε και την προσωπική μου άποψη, δεν συμφωνώ εντελώς με αυτές, μια και συν τοις άλλοις βάζουν πρόσθετο φόρτο στο έργο της διαχειριστικής ομάδας. Προσωπικώς δεν βλέπω πού θα ήταν το πρόβλημα να ήταν όλα εντελώς free. Εντούτοις μπορώ να πω ότι κατανοώ τις επιλογές αυτές, γιατί το avclub και το Σωματείο του έχουν μια ιδιαίτερη και δεδομένη φιλοσοφία (που παραπάνω ανέπτυξα εν συντομία πως αντιλαμβάνομαι αυτή). Όσον αφορά δε την εφαρμογή των επιλογών αυτών, τις σέβομαι απολύτως.

Ο ιδιοκτήτης του avclub είναι ένα Σωματείο με ευρεία βάση μελών, ανοικτών στις προτάσεις για βελτίωση της σελίδας. Το πράγμα όμως που γίνεται τόσο στο παρόν νήμα όσο και σε άλλα που έχουν προηγηθεί, δεν έχει καμία σχέση με απλές προτάσεις προς εξέταση. Δεν είναι παρά ευθεία κρίση επιλογών για τις οποίες ο μόνος λόγος πέφτει αποκλειστικώς στον ιδιοκτήτη του φόρουμ και όχι στα κατά καιρούς θιγόμενα μέλη.
Είναι σαν να μπαίνεις σπίτι μου και να μου ζητάς τον λόγο γιατί στο διάδρομο έχω βάλει λαμπτήρα πυρακτώσεως και όχι οικονομικό. Ε, όχι. Εγώ έχω πει στο Σωματείο πως κατά την ταπεινή μου άποψη θα ήταν καλύτερα να τον αντικαθιστούσε με οικονομικό. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά μέχρις εκεί.

Όποιος θέλει, είναι ελεύθερος να πάει σε δημοκρατικότερα (έτσι είναι, εφόσον το πιστεύει, εμένα δεν μου πέφτει κανένας λόγος) φόρα, όπου όχι απλώς θα εισακούονται οι προτάσεις του, αλλά και θα υιοθετούνται αυθωρί και παραχρήμα.

Τέλος, για τις διαγραφές μηνυμάτων, αυτές είναι ένα εργαλείο για την τήρηση μιας τάξης μέσα στο φόρουμ. Ως διαχειριστική ομάδα, οφείλουμε να παρέχουμε στα μέλη από έναν τόπο ήρεμων συζητήσεων. οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν χώρο εδώ μέσα. Ειδικά όσες ξεκινούν από ανούσια και μερικές φορές, από όσα διαπιστώνω, και πικρόχολη κριτική πολιτικών επιλογών του ιδιοκτήτη του φόρουμ.
Η παρούσα κατηγορία τιτλοφορείται προτάσεις/ανακοινώσεις/ερωτήσεις. Είμαστε ελεύθεροι να συζητούμε ο,τιδήποτε εντός των πλαισίων αυτών.

1) Σχετικά με τα μηνύματα που πρέπει να έχει ένα μέλος για να βάλει αγγελίες...
Πιστεύω ότι τα 70 μηνύματα μπορούν να θεωρηθούν και λίγα μιας και το forum δεν βασίζεται στις αγγελίες. Είναι ένα υποforum το οποίο απλά δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να κάνει αναβάθμιση στα μηχανήματά του να πουλήσει τα προηγούμενα ή να αγοράσει κάποια άλλα!
Πόσες φορές πια κάνουμε αναβαθμίσεις;
1 μηχάνημα το χρόνο; 2; 3; 5; 10; Νομίζω ότι από εκεί και πέρα μοιάζει πιο πολύ με εμπόριο...
Ε... Νομίζω ότι μπορούμε να γράφουμε 500 μηνύματα το χρόνο σε ένα forum το οποίο ασχολείται με το χόμπυ μας!
Και όχι, δεν μπορώ να ανεχθώ κριτική από άτομο που έχει βάλει στις αγγελίες για πούλημα 29 Ενισχυτές, 19 ζευγάρια ηχεία. 15 πηγές και 42 καλώδια (τα νούμερα δεν είναι τυχαία, οποιεσδήποτε ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι καθόλου συμπτωματικές).
Για αυτό προσέχετε λίγο πιανού το μέρος παίρνετε σε μία συζήτηση... :)

2) Τα μηνύματα τα οποία σβήνονται, σβήνονται γιατί παραβαίνουν τους κανόνες τους οποίους έχουν συνυπογράψει όλα τα μέλη πριν την εγγραφή τους στο forum. Δεν είμαστε ένα μάτσο τρελοί που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους από το να σβήνουν μηνύματα...

3) Οι κανόνες δεν βγαίνουν από ένα άτομο... Προτείνονται από εσάς, κυκλοφορούν σαν συζήτηση στα fora της ΔΟ όπου συμμετέχουν και οι administrators για να πουν αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο από την πλατφόρμα, γίνεται πρόταση προς το σωματείο, το σωματείο ψηφίζει, το ΔΣ αποφασίζει και τέλος δίνει την εντολή στους administrators.
Πιο δημοκρατικό δεν γίνεται. Αλλά αν περιμέναμε ομόφωνη απόφαση δεν θα περνούσε καμία απολύτως αλλαγή... Και μη μου πείτε ότι υπάρχει ένας οργανισμός στον κόσμο ο οποίος να λειτουργεί μόνο με ομόφωνες αποφάσεις!
Λογικό είναι λοιπόν κάποιοι λίγοι να αντιδρούν στις αποφάσεις των πολλών... Τι να κάνουμε; That's life... Το να επαναφέρουμε τη συζήτηση κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς να προτείνουμε κάτι καινούργιο δεν θα κάνει αυτούς που πήραν την απόφαση να αλλάξουν γνώμη...

4) Ομολογώ ότι ο καινούργιος κανονισμός με μπερδεύει και εμένα...
Θα προτιμούσα κάτι πιο απλό (και το έχω προτείνει ήδη) όπως 1 αγγελία ανά 50 ή 100 μηνύματα...

5) Παρακαλώ τους κύριους που θέλουν να βάλουν αγγελίες να περιμένουν λίγο μέχρι να εμφανιστούν οι αγγελίες τους γιατί δεν έχουμε βάλει ακόμη τιμωρία τον Κυριακαράκο πάνω από το κουμπί να τις κάνει moderate αυτόματα...
Οι αγγελίες όταν γράφονται είναι αόρατες και περιμένουν την έγκριση του moderator για να γίνουν ορατές. Το να κάνετε post 3-4 φορές την ίδια αγγελία δεν θα μας βοηθήσει να λύσουμε την εξίσωση του Γιώργου πιο εύκολα... -bye-

Επειδή στο παρόν νήμα έχουν γραφεί τεράστιες ανακρίβειες προς δημιουργία εντυπώσεων και αφήνονται να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν σχετικά με τη διαγραφή μηνυμάτων και το κλείδωμα των νημάτων, έχω να καταθέσω τα εξής:

@svellinis, ευτυχώς που όλα τα διαγραφέντα μηνύματα είναι στη διάθεση της Δ.Ο., διότι ένας τρίτος που σας διαβάζει θα πίστευε ότι ξαφνικά τρελλάθηκαν 20 άνθρωποι και απεφάσισαν να διαγράψουν τα μηνύματά σας επειδή δεν σας χωνεύουν...

Η αιτιολογία της διαγραφής των μηνυμάτων ουδεμία σχέση έχει με τους νέους κανονισμούς των Αγγελιών, αλλά με τους παλιούς Γενικούς Κανονισμούς του φόρουμ. Συγκεκριμένα:

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:

β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

ια) Απαγορεύεται το spamming μέσω του φόρουμ, είτε στις δημόσιες συζητήσεις είτε σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Η αιτία της διαγραφής των ποστ είναι υπογραμμισμένη, προς ενημέρωση και ευχερέστερη κατανόηση.

Ούτε ευγενικά ήταν τα μηνύματά σας, όπως γράψατε σε προηγούμενο ποστ, ούτε απλώς διαμαρτυρόμενα. Όλα τα μηνύματα που διεγράφησαν εμπίπτουν στις δύο παραπάνω διατάξεις του Κανονισμού, πέραν πάσης αμφισβήτησης.

Επειδή, λοιπόν, ότι γράφει δεν ξεγράφει, καλό είναι να θυμόμαστε, ακριβώς, τι έχουμε γράψει και πως το έχουμε γράψει και όχι να δημιουργούμε ''εντυπώσεις'', στηριζόμενοι κυρίως στην ασθενική μνήμη που μας διακρίνει ως έθνος...

Καλή σας μέρα.

Γιαννη καλημερα.

Αυτο που γραφεις παραπανω ειναι σιγουρο ?

Ρωταω, επειδη περισυ τον Ιουνιο, οταν ζητησα καποια ποστς (που ειχαν διεγραφει) του μελους Μουκιουρουφη Κωστα, προκειμενου να προβω σε καποιες ενεργειες, εαν θυμαμαι καλα, ενημερωθηκα οτι δυστυχως δεν υπαρχουν αυτα τα ποστς.

Μπορεις σε παρακαλω να το διπλοτσεκαρεις ??

Ευχαριστω, και συγγνωμη για το ασχετο με το παρον νημα ποστ

Γιαννη καλημερα.

Ρωταω, επειδη περισυ τον Ιουνιο, οταν ζητησα καποια ποστς (που ειχαν διεγραφει) του μελους Μουκιουρουφη Κωστα, προκειμενου να προβω σε καποιες ενεργειες, εαν θυμαμαι καλα, ενημερωθηκα οτι δυστυχως δεν υπαρχουν αυτα τα ποστς.

Μπορεις σε παρακαλω να το διπλοτσεκαρεις ??

Ευχαριστω, και συγγνωμη για το ασχετο με το παρον νημα ποστ

Άμα δεν υπάρχουν και στο επιβεβαιώσει η Δ.Ο. βγες από μόνος σου και γράψε τι λέγανε.
Αν νομίζεις ότι θα με μπλέξεις εσύ ειδικά σε κατινιές, γελάω από πρόπερσυ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Ναι, είναι σίγουρο. Τώρα, ποιο ''φασιστικό'' φόρουμ, διότι έτσι χαρακτηρίστηκε το δικό μας, κρατάει 20 και πλέον μηνύματα που είναι ο ορισμός του spam για ν' αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, είναι απορίας άξιον....

Και εν πάση περιπτώσει, Ντίνο, αν βρεθεί κάποιος και αμφισβητήσει 20 ζευγάρια μάτια που συμφωνούν και κρίνουν ομόφωνα ότι τα διαγραφέντα μηνύματα δεν ήταν τίποτα άλλο από spam, δεν υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης προς την Δ.Ο. και σεβασμού στους Κανονισμούς του φόρουμ. Το πιο απλό είναι να αποχωρήσει, εκτός και αν αποδείξει ότι υπάρχει μια μεθοδευμένη συνωμοσία από 20 άτομα, που τα περισσότερα δεν γνωρίζονται δια ζώσης καν, με σκοπό την αποπομπή του από το φόρουμ.

Καλημέρα.

Άμα δεν υπάρχουν και στο επιβεβαιώσει η Δ.Ο. βγες από μόνος σου και γράψε τι λέγανε.
Αν νομίζεις ότι θα με μπλέξεις εσύ ειδικά σε κατινιές, γελάω από πρόπερσυ.

Δεν ξερω τι σου φαινεται τοσο αστειο σε αυτο που εγραψα παραπανω, οστωσο, το οτι γελας κοντα 2 χρονια τωρα ειναι καλο.

Ξεχασα να αναφερω στο προηγουμενο ποστ μου οτι το νημα που αναφερομαι ειναι το "η γενια των 600 ευρω". (ή καπως ετσι, δεν θυμαμαι αυτην την στιγμη)

"να σε μπλεξω σε κατινιες" δεν καταλαβαινω την φραση αυτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Ναι, είναι σίγουρο. Τώρα, ποιο ''φασιστικό'' φόρουμ, διότι έτσι χαρακτηρίστηκε το δικό μας, κρατάει 20 και πλέον μηνύματα που είναι ο ορισμός του spam για ν' αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, είναι απορίας άξιον....

Και εν πάση περιπτώσει, Ντίνο, αν βρεθεί κάποιος και αμφισβητήσει 20 ζευγάρια μάτια που συμφωνούν και κρίνουν ομόφωνα ότι τα διαγραφέντα μηνύματα δεν ήταν τίποτα άλλο από spam, δεν υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης προς την Δ.Ο. και σεβασμού στους Κανονισμούς του φόρουμ. Το πιο απλό είναι να αποχωρήσει, εκτός και αν αποδείξει ότι υπάρχει μια μεθοδευμένη συνωμοσία από 20 άτομα, που τα περισσότερα δεν γνωρίζονται δια ζώσης καν, με σκοπό την αποπομπή του από το φόρουμ.

Καλημέρα.

Ευχαριστω.

Φυσικα και δεν αναφερομαι σε μυνηματα spam, αλλα σε υβριστικα μηνυματα μεταξυ μελων.

Anyway, κραταω το οτι τα μηνυματα υπαρχουν.

Ευχαριστω.

Φυσικα και δεν αναφερομαι σε μυνηματα spam, αλλα σε υβριστικα μηνυματα μεταξυ μελων.

Να'ξερες πόσα άλλα υπάρχουν επίσης κι από πόσους και ποιούς...:firstprize:

Ευχαριστω.

Μια διευκρίνηση εδώ: Αν τα μηνύματα γίνονται edit και όχι delete, τα περιεχόμενά τους (αυτά που έχουν γίνει edit) δεν μπορούν να ανακτηθούν.

την εχω πατησει παμπολλες φορες Ntino με αυτο...αποτελεσμα καμια μερα θα βγει κανα φυντανι και θα μου πει

ρε σας ειπα ποτε @%Ρ^%@@@_#(#

δειξε μου το μυνημαθα μου πει και εγω θα τους δειξω τα .............delete μου

Παιδια ok, καταλαβα & ευχαριστω.

Και παλι συγγνωμη για την μεγαλη παρενθεση που ανοιξα με τα off topics.

Μια διευκρίνηση εδώ: Αν τα μηνύματα γίνονται edit και όχι delete, τα περιεχόμενά τους (αυτά που έχουν γίνει edit) δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Αυτό ακριβώς νομίζω πως είχα απαντήσει και τότε, ότι τα αρχικά μηνύματα είχαν γίνει edit, είχαν αφαιρεθεί κάποιες εκφράσεις και είχε διατηρηθεί το λοιπό περιεχόμενο αυτούσιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η πλατφόρμα δεν δίνει δυνατότητα ανάκτησης.

Καλημέρα.
Τα 20 μηνυματα στα οποια αναφερεστε απλα ηταν ενα μικρο δειγμα για το πως μπορει να ανεβασει κανεις τον αριθμο των μηνυματων που εχει ωστε να μπορει να ποσταρει αγγελιες.
Τετοια αναουσια μηνυματα ειναι γεματο το φορουμ πχ καλως ηρθες νεο μελος καλοριζικο βρε και αλλα.
Δεν ηταν spam τουλαχιστον αυτο που ονομαζουμε spam .
Οσο για τα επιθετικα μηνυματα στα οποια αναφερεσαι σαφως και δεν θυμαμαι την υπαρξη τους παρακαλω να τα διμοσιευσετε ωστε να βγαλουν και αυτοι που διαβαζουν τα συμπερασματα τους καθως απο την φυση μου δεν ειμαι επιθετικος μπορει να ειρωνευομαι σε καποιες περιπτωσεις αλλα και αυτο με μετρο και οταν με προκαλουν.
Σας παρακαλω εστω και με πμ να μου στειλετε ενα μηνυμα στο οποιο επιτεθηκα στην Δ.Ο.
Δεν μιλαω για τα 20 αριθμημενα μυνηματα εαν θυμαμαι καλα απαντησα σε μια παροιμια που ελεγε οσο ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος με αλλη παροιμια και συνεχιστηκε ετσι η κουβεντα μεχρι που σβηστηκαν τα μηνυματα

Καλημέρα.
Μιλατε συνεχως για τα 20 αριθμημενα μηνυματα που ποσταρισα .
Εγω δεν μιλω για αυτα καθως απο την αλλαγη του κανονισμου συμμετειχα σε 2 τουλαχιστον νηματα με θεμα την αλλαγη αυτη και ειτε κλειδωθηκαν τα νηματα (και αυτο το επιβεβαιωνουν και αλλοι πιο πανω γραφωντας οτι σε οσα νηματα κατευθυνεται η συζητηση στην αλλαγη του κανονισμου κλειδωνονται) ειτε σβηστηκαν τα μηνυματα μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχ

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι προκαλείς και μάλιστα βαριά; Δεν καταλαβαίνεις ότι παραβαίνεις τους κανονισμούς ;

Εκτός αν επιθυμείς το μπανάρισμα ώστε να πάς σε άλλα φόρα ως διαμαρτυρόμενος.

ΥΣΤ. Και για την ουσία της υπόθεσης, όποιος θέλει να πουλήσει ας έχει και δραστηριότητα μέσα στο φόρουμ.
προφανως δεν καταλαβατε απαντω σε προκληση που δεχθηκα

Bρήκαμε Παπά να θάψουμε 5-6 μού φαίνεται.
Αμα κλειδωθεί τώρα το Νήμα θα φταίνε οι Διαχειριστές,βεβαίως,βεβαίως.
Απο την μερια μου ειχε κλεισει το θεμα οπως θα θυμαστε αλλα απαντω σημερα γιατι απο τα γραφομενα αντιλαμβανεται κανεις οτι σβηστηκαν τα μηνυματα μου γιατι εκανα spaming