Αγγελίες... η συνέχεια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Αλλο διαγραφή μηνυμάτων και άλλο μπαν..
Τι σχέση εχει η διαγραφή μηνυμάτων που ειχαν μονον αριθμούς ´σε ενδειξη διαμαρτυριας ´με το ban?

Τα ειδατε τά ´μηνυματα´που διεγράφησαν με αφορμή την αλλαγή κανονισμού..?

Αριθμητήρι ηταν............................................
Άλλο λέω Σπύρο. Το θέμα μας δεν είναι διαγραφή μην. ή μπαν.

Τί πάει να πει take it as it comes; Αυτή είναι η δημοκρατία του avclub;

Τις προάλλες μπανάρανε τον argi και δεν μας έδωσαν έναν σοβαρό λόγο.
Δεν ήταν λέει ειλικρινής στις ερωτήσεις που του έκανε ο admin και του άλλου δεν του άρεσε ο τρόπος γραφής του! Κι όπου γίνεται συζήτηση για το θέμα αυτό σπεύδουν να το κλειδώσουν...

Εγώ δεν τις 'δέχομαι όπως έρχονται' τέτοιες συμπεριφορές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχ

Δεν ήταν λέει ειλικρινής στις ερωτήσεις που του έκανε ο admin και του άλλου δεν του άρεσε ο τρόπος γραφής του! Κι όπου γίνεται συζήτηση για το θέμα αυτό σπεύδουν να το κλειδώσουν...

Αυτος ακριβως ειναι και μενα ο καημος μου.

Κύριοι, πάρθηκε μια απόφαση να έχουν αυτούς τους κανόνες οι αγγελίες.

Ο καιρός θα δείξει...

Μας αρέσει ή όχι, αυτός είναι ο κανονισμός.

Το νήμα συνεχίζεται άσκοπα με προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχ

Εχω τη εντύπωση πώς οι Αρμόδιοι τής Δ.Ο έδοσαν τίς πρέπουσες εξηγήσεις.Και τά μηνύματα τών εξηγήσεων υπάρχουν ,σε κλειδωμένο οντως θέμα.Αλλά έχουν μείνει και άλλα Μηνυματα σέ Κοινή Θέα απο μέλη πού αφήνουν υπονοούμενα που δεν στέκουν.
Αλλά νομίζω πώς πάμε απο τις Αγγελίες σε άλλο Θέμα,πού έχει εξαντληθεί.
Σεβαστή η γνώμη σου .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Να χαίρεσαι που ανακοινώθηκε και ο λόγος.
Όταν μπαναριζόμουν εγώ δεν έβγαινε προς τα έξω κανένας λόγος. Συνεπώς εγώ φωνάζω πρώτος κι εσύ ακολουθείς. Όταν δεν φωνάζω, δεν βγάζεις κιχ. Απλά πράγματα.
Πόσο μάλλον όταν ο λόγος που φωνάζεις είναι που σου κόψανε το τσάμπα.

Αυτος ακριβως ειναι και μενα ο καημος μου.

Γιατί το συνεχίζετε.
Σάς απαγορεύτηκε η εισοδος και ταυτίζεστε μέ άλλους που τους συνέβη κάτι τετοιo??
Τροποποιήθηκε ένα άρθρο τού Κανονισμού.
Για μένα Καλώς.
Για σάς Λάθος.
Τίποτα δεν ειναι στατικό σε αυτή την ζωή.
Απο την στιγμή που ασχολειστε με το χομπυ σας θαχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε και στίς Αγγελίες.
Και η Ζωή συνεχίζεται.
Δοσατε εξήγηση γιά μιά στάση σας.Εκτιμητέο και πάμε παρακάτω.

Κύριοι, πάρθηκε μια απόφαση να έχουν αυτούς τους κανόνες οι αγγελίες.

Ο καιρός θα δείξει...

Μας αρέσει ή όχι, αυτός είναι ο κανονισμός.

Το νήμα συνεχίζεται άσκοπα με προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Jim το μόνο δίκιο που δίνω στα παιδιά που συνεχίζουν το thread είναι ότι ΟΛΑ τα threads για τις αγγελίες κλειδώνονται ή σβήνονται, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να ανοίγει και κάποιο καινούριο. Λογικό είναι εξάλλου. Ας σβηστούν τα ποστ που είναι προσωπικές επιθέσεις, ας μπαναριστούν αυτοί που εμμένουν σ'αυτές, αλλά το thread ΠΡΕΠΕΙ να μένει ανοιχτό (ΙΜΗΟ). Κι αυτό γιατί είναι μια συζήτηση από τα μέλη για ένα θέμα του forum.

Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Jim το μόνο δίκιο που δίνω στα παιδιά που συνεχίζουν το thread είναι ότι ΟΛΑ τα threads για τις αγγελίες κλειδώνονται ή σβήνονται, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να ανοίγει και κάποιο καινούριο. Λογικό είναι εξάλλου. Ας σβηστούν τα ποστ που είναι προσωπικές επιθέσεις, ας μπαναριστούν αυτοί που εμμένουν σ'αυτές, αλλά το thread ΠΡΕΠΕΙ να μένει ανοιχτό (ΙΜΗΟ).

Οπως καταλαβαίνεις το να ανοίγουν διαρκώς Nήματα γιά την τροποποίηση τού Κανονισμού τών Αγγελιών δεν βγάζει πουθενά.

Και νάσαι Σίγουρος πώς αποκλείεται να λειτουργήσουν ως Μοχλός Πίεσης γιά άλλη Τροποποίηση.Αυτό Γκαραντί.
Αυτό αποφασίστηκε μετά απο πολλή σκέψη και καταγραφή συγκεκριμένων Στοιχείων..Δεν έγινε Τυχαία.
Αμα αλλάξουν τά δεδομένα το ξαναβλέπουμε.

Γιατί το συνεχίζετε.
Σάς απαγορεύτηκε η εισοδος και ταυτίζεστε μέ άλλους που τους συνέβη κάτι τετοιo??
Τροποποιήθηκε ένα άρθρο τού Κανονισμού.
Για μένα Καλώς.
Για σάς Λάθος.
Τίποτα δεν ειναι στατικό σε αυτή την ζωή.
Απο την στιγμή που ασχολειστε με το χομπυ σας θαχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε και στίς Αγγελίες.
Και η Ζωή συνεχίζεται.
Δοσατε εξήγηση γιά μιά στάση σας.Εκτιμητέο και πάμε παρακάτω.
Το συνεχιζω γιατι συμφωνω με αυτο που προανεφερε ο Χαρης οτι ειτε σβηνονται μηνυματα ειτε απαγορευεται η εισοδος ειναι μια μορφη αυταρχισμου που δεν ταιριαζει στο avclub.
Αυτα πρεπει να γινονται μονο για σοβαρους λογους .
Τελος παντων οτι ειχα να πω το ειπα καληνυχτα και καλη καρδια

Re: Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Οπως καταλαβαίνεις το να ανοίγουν διαρκώς Nήματα γιά την τροποποίηση τού Κανονισμού τών Αγγελιών δεν βγάζει πουθενά.

Και νάσαι Σίγουρος πώς αποκλείεται να λειτουργήσουν ως Μοχλός Πίεσης γιά άλλη Τροποποίηση.Αυτό Γκαραντί.
Αυτό αποφασίστηκε μετά απο πολλή σκέψη και καταγραφή συγκεκριμένων Στοιχείων..Δεν έγινε Τυχαία.
Αμα αλλάξουν τά δεδομένα το ξαναβλέπουμε.

Σύμφωνοι, ωστόσο παραμένει ένα αρκετά χρήσιμο κατά τη γνώμη μου thread που καταγράφονται οι απόψεις των μελών σχετικά με κάποιο θέμα. Δεν είναι κακό να υπάρχει, και θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν, ΑΝ υπάρχει κάποιο "κοινό αίσιθημα" στην επόμενη συνέλευση του σωματείου περί του θέματος, όποτε κι αν είναι αυτή, σε 6 μήνες, ή και σε 2 χρόνια.

Το συνεχιζω γιατι συμφωνω με αυτο που προανεφερε ο Χαρης οτι ειτε σβηνονται μηνυματα ειτε απαγορευεται η εισοδος ειναι μια μορφη αυταρχισμου που δεν ταιριαζει στο avclub.
Αυτα πρεπει να γινονται μονο για σοβαρους λογους .
Τελος παντων οτι ειχα να πω το ειπα καληνυχτα και καλη καρδια

Καλό Βράδυ και σε εσάς.
Οι λόγοι πάντως ήταν Σοβαροί.
Και επιμένω πώς κανείς απο τούς Υπευθύνους δεν θα Υποκύψει σέ Πιέσεις πού εμφανίζονται καθημερινά σαν Μανιτάρια.
Αυτή η απόφαση ελήφθη μέ ιδιαίτερη περίσκεψη.
Νάστε Καλά.

Jim το μόνο δίκιο που δίνω στα παιδιά που συνεχίζουν το thread είναι ότι ΟΛΑ τα threads για τις αγγελίες κλειδώνονται ή σβήνονται, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να ανοίγει και κάποιο καινούριο. Λογικό είναι εξάλλου. Ας σβηστούν τα ποστ που είναι προσωπικές επιθέσεις, ας μπαναριστούν αυτοί που εμμένουν σ'αυτές, αλλά το thread ΠΡΕΠΕΙ να μένει ανοιχτό (ΙΜΗΟ). Κι αυτό γιατί είναι μια συζήτηση από τα μέλη για ένα θέμα του forum.

Απ'όσο μπόρεσα να δω, τα νήμματα κλειδώθηκαν γιατί και αυτά προς τα εκεί πήγαν ή πήγαιναν.

Δεν κλείδωσε κανείς συζήτηση χωρίς λόγο. Προτάσεις ακούσθηκαν προσεκτικά (πχ για το S/N) και έπεσαν πολλές απόψεις.

Εξάλλου, μην κοιτάμε το παρόν thread που έχει καταντήσει καυγάς μεταξύ 2-3 μελών. Έχουν προϋπάρξει ανάλογα threads με πολύ "ζουμί", με τις γνώμες πολλών ενεργών μελών, τα οποία κλειδώθηκαν και χάθηκαν επειδή ένας ή δύο δεν άντεξαν να συμπεριφερθούν σαν άνθρωποι. Είναι κρίμα δεν νομίζετε?

Καλό Βράδυ και σε εσάς.
Οι λόγοι πάντως ήταν Σοβαροί.
Και επιμένω πώς κανείς απο τούς Υπευθύνους δεν θα Υποκύψει σέ Πιέσεις πού εμφανίζονται καθημερινά σαν Μανιτάρια.
Αυτή η απόφαση ελήφθη μέ ιδιαίτερη περίσκεψη.
Νάστε Καλά.
Δεν τολμω να ρωτησω γιατι την τελευταια φορα που ρωτησα ποιοι ηταν οι σοβαροι λογοι μου απαντησαν οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος ειπα δυο παροιμιες και κλειδωθηκε .

:worshippy:

Εξάλλου, μην κοιτάμε το παρόν thread που έχει καταντήσει καυγάς μεταξύ 2-3 μελών. Έχουν προϋπάρξει ανάλογα threads με πολύ "ζουμί", με τις γνώμες πολλών ενεργών μελών, τα οποία κλειδώθηκαν και χάθηκαν επειδή ένας ή δύο δεν άντεξαν να συμπεριφερθούν σαν άνθρωποι. Είναι κρίμα δεν νομίζετε?

Όλες οι προτάσεις πάντα ξεχωρίζονται (ανάμεσα στα ανούσια ποστς), ακούγονται και καταγράφονται από τη γενική διαχείριση, οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Δεν τολμω να ρωτησω γιατι την τελευταια φορα που ρωτησα ποιοι ηταν οι σοβαροι λογοι μου απαντησαν οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος ειπα δυο παροιμιες και κλειδωθηκε .

:worshippy:

Προφανώς και δεν τίθενται σε Κοινή Θέα οι ´Τιμοκατάλογοι´..
Το Club τηρώντας στοιχειώδη Δεοντολογία δέν προβαίνει στήν δημόσια Εκθεση ακόμα και μελών που ασχολούνται αποκλειστικά με Αγγελίες.
Νομίζω πώς αυτο ο καθένας το θεωρεί λογικό.
Το ζήτημα δεν ειναι το κουτσομπολιό γιά κάποιος Μέλος ,αλλά η Πρόληψη και η Προστασία τού Χώρου..
Υ.Γ
Σήμερα κλείνουμε χωρίς Παροιμίες.;):smile: