Αγγελίες... η συνέχεια

Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Αν ο νέος Κανονισμός δεν περπατήσει(πού πιστέυω πώς θα περπατήσει,διότι ήδη κάποιοι ´ανέστειλαν´τίς δραστηριότητές τους) η Γνώμη σου και η Εμπειρία σου θα είναι σέ ολους μας απολύτως Χρήσιμη,όπως μέχρις σήμερα.
Εγω πχ ανεστειλα πληρως τις δραστηριοτητες μου :SFGSFGSF:

Δεν αποθαρρύνω τις προτάσεις, αλλα αναρωτιέμαι γιατι τον τελευταίο καιρό έχει γίνει τόση συζήτηση για τον νεο κανονισμό των αγγελιών: το πόσο δίκαιος είναι, πόσο άδικος είναι, ότι χάνονται ευκαιρίες για να πάρουν μηχανάκια τα μέλη, οτι..., οτι..., οτι...

Εγώ απλά αναρωτιέμαι γιατί αντίστοιχα κάποιοι έχουν πάρει τόσο πατριωτικά το ότι δεν είμαστε φόρουμ αγγελιών, λες και είπε κανείς να γίνουμε κάτι τέτοιο.
Δε νομίζω πως διαφώνησε κανείς στο να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους οι "μεσίτες". Αλλά το να μπαίνει κάποιος ιδιώτης, και σε λογική συχνότητα, 1-2 φορές το χρόνο κι όχι 50 το μήνα, να πουλήσει κάτι δεν καταλαβαίνω σε τι θα μπορούσε να βλάψει τα μέλη ή το forum. Είμαστε ένα forum ειδικού ενδιαφέροντος, και όπως κάθε τέτοιο φόρουμ έχουμε και μια κατηγορία για τράμπες, είναι πολύ λογικό.

Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να αγοράσω κάτι από αγγελία εδώ, ωστόσο θεωρώ πολύ ενδιαφέρον σε εποχές που ψάχνω για κάποια αναβάθμιση να χαζεύω ευκαιρίες από τα μέλη μας, σε συμφέρουσες τιμές... Το ότι δεν αγόρασα 2-3 φορές που έφτασα στο τσακ, ήταν θέμα συγκυριακό τελείως, και δεν οφειλόταν σε κάποιο σημαντικό λόγο.

Εγω πχ ανεστειλα πληρως τις δραστηριοτητες μου :SFGSFGSF:

To διεπίστωσα..
Γραψατε σε άλλο φορουμ ´διαμαρτυρόμενος´ με υπογραφή:Ποτέ πιά στο avlcub.
Επομένως το παρόν σας μήνυμα θεωρείται ανύπαρκτο.
Ο τρόπος πάντως που σας αντιμετώπισαν οι εκεί διαχειριστές τούς τιμά..

Στο καλό.-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

To διεπίστωσα..
Γραψατε σε άλλο φορουμ ´διαμαρτυρόμενος´ με υπογραφή:Ποτέ πιά στο avlcub.
Επομένως το παρόν σας μήνυμα θεωρείται ανύπαρκτο.
Ο τρόπος πάντως που σας αντιμετώπισαν οι εκεί διαχειριστές τούς τιμά..

Στο καλό.-bye--bye-

ο θάνατος του εμποράκου:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τους εκει διαχειριστες τους τιμουν πολλα πραγματα με τους εδω ειχα προβλημα οι οποιοι εσβηναν τα κοσμια μυνηματα διαμαρτυριας που εβαζα σχετικα με τον νεο κανονισμο και κλειδωναν τα νηματα με τις σχετικες διαμαρτυριες.
Η υπογραφη μου εκει ειναι μια ενδειξη διαμαρτυριας η οποια δεν ειναι δυνατον να σβηστει και διαβαζεται απο τους πιο πολλους απο εσας καθως οι περισσοτεροι απο εδω ειμαστε μελη και εκει

Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Τους εκει διαχειριστες τους τιμουν πολλα πραγματα με τους εδω ειχα προβλημα οι οποιοι εσβηναν τα κοσμια μυνηματα διαμαρτυριας που εβαζα σχετικα με τον νεο κανονισμο και κλειδωναν τα νηματα με τις σχετικες διαμαρτυριες.
Η υπογραφη μου εκει ειναι μια ενδειξη διαμαρτυριας η οποια δεν ειναι δυνατον να σβηστει και διαβαζεται απο τους πιο πολλους απο εσας καθως οι περισσοτεροι απο εδω ειμαστε μελη και εκει

Αφού η υπογραφή σας εκεί είναι μια πράξη διαμαρτυρίας, γιατί δεν κάνετε πράξη και την εδώ υπογραφή σας?

Εγώ απλά αναρωτιέμαι γιατί αντίστοιχα κάποιοι έχουν πάρει τόσο πατριωτικά το ότι δεν είμαστε φόρουμ αγγελιών, λες και είπε κανείς να γίνουμε κάτι τέτοιο.
Δε νομίζω πως διαφώνησε κανείς στο να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους οι "μεσίτες". Αλλά το να μπαίνει κάποιος ιδιώτης, και σε λογική συχνότητα, 1-2 φορές το χρόνο κι όχι 50 το μήνα, να πουλήσει κάτι δεν καταλαβαίνω σε τι θα μπορούσε να βλάψει τα μέλη ή το forum. Είμαστε ένα forum ειδικού ενδιαφέροντος, και όπως κάθε τέτοιο φόρουμ έχουμε και μια κατηγορία για τράμπες, είναι πολύ λογικό.

Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να αγοράσω κάτι από αγγελία εδώ, ωστόσο θεωρώ πολύ ενδιαφέρον σε εποχές που ψάχνω για κάποια αναβάθμιση να χαζεύω ευκαιρίες από τα μέλη μας, σε συμφέρουσες τιμές... Το ότι δεν αγόρασα 2-3 φορές που έφτασα στο τσακ, ήταν θέμα συγκυριακό τελείως, και δεν οφειλόταν σε κάποιο σημαντικό λόγο.

Κανένας πατριωτισμός. Kι εγώ έχω πάρει απο τις αγγελίες. Και πραγματικά βολεύουν και συμφέρουν πολλές φορές. Δεν ειναι ομως κουραστικό κάθε τρεις και λίγο, τελευταία, να ανοίγει ενα θέμα για τον νεο κανονισμό των αγγελιών, ειδικά οταν δεν έχουμε δεί πώς πήγε; Δεν αναφερομαι προσωπικά στον Ge0rge, γι αυτό και είπα οτι οι προτάσεις είναι δεκτές. Θεωρώ όμως οτι μεταξύ των προτάσεων πρέπει να δίνεται και χρόνος για να "τρέξουν" οι αλλαγές στον κανονισμό. Στο κάτω-κάτω τα αποτελέσματα μπορεί να αναδείξουν εντελώς διαφορετικές ανάγκες από αυτες που τώρα δείχνουν οι προτάσεις.

Να την χαίρεστε την υπογραφή σας εκεί(και δέν έχω τίποτα να προσάψω στό άλλο site το οποιο εχει την δική του σεβαστή πολιτική).
Eσείς ομως μάλλον πρεπει να πειραχτήκατε πολύ γιατί μόλις προ 5 ημερών αρχίσατε να γράφετε καμιά εικοσαριά μηνυματάκια εδώ μεσα με αριθμούς ´διαμαρτυρόμενος´..
Απο την στιγμή που υπογράφετε ´Ποτέ πιά στο avclub'απλά κάντε το πράξη .
Καλή Συνέχεια σε οποιον διαδικτυακό χώρο και εάν επιλέξετε.

Last edited:
μα και η εδω υπογραφη μου πραξη διαμαρτυριας ειναι.
Η αγαπη μου για το χωρο ειναι δεδομενη καθως ο χωρος του home cinema ειναι το μοναδικο μου χομπι και μεσα απο το avclub γνωρισα και καποιους καλους φιλους .
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι και εσεις αλλα και τα υπολοιπα μελη του σωματειου στα οποια διαμαρτυρηθηκα και ανεπτυξα τα επιχειρηματα μου δεν λετε να καταλαβετε οτι με το να σβηνετε μυνηματα και να κλειδωνετε νηματα χανετε φιλους και αυτο δεν ειναι καλο.
Και λεω και εσεις γιατι ο τροπος που απαντατε δεν ειναι του στυλ κατσε ρε φιλε νατο συζητησουμε αλλα του στυλ καλα ξεκουμπιδια καθως δεν εχουμε αναγκη τυπους σαν και σενα.
Να σας πληροφορησω οτι αναφερομαι σε φιλους που εκανα μεσα απο την κατηγορια αγγελιες απο συναντησεις που ειχα για προιοντα που αγορασα η πουλησα

μα και η εδω υπογραφη μου πραξη διαμαρτυριας ειναι.
Η αγαπη μου για το χωρο ειναι δεδομενη καθως ο χωρος του home cinema ειναι το μοναδικο μου χομπι και μεσα απο το avclub γνωρισα και καποιους καλους φιλους .
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι και εσεις αλλα και τα υπολοιπα μελη του σωματειου στα οποια διαμαρτυρηθηκα και ανεπτυξα τα επιχειρηματα μου δεν λετε να καταλαβετε οτι με το να σβηνετε μυνηματα και να κλειδωνετε νηματα χανετε φιλους και αυτο δεν ειναι καλο.
Και λεω και εσεις γιατι ο τροπος που απαντατε δεν ειναι του στυλ κατσε ρε φιλε νατο συζητησουμε αλλα του στυλ καλα ξεκουμπιδια καθως δεν εχουμε αναγκη τυπους σαν και σενα.
Να σας πληροφορησω οτι αναφερομαι σε φιλους που εκανα μεσα απο την κατηγορια αγγελιες απο συναντησεις που ειχα για προιοντα που αγορασα η πουλησα
Διευκρινιστικά γιατί έχετε Λάθος Πληροφόρηση.
Το σωματειο δεν εχει καμιά σχεση με σβήσιμο μηνυμάτων.
Η Δ.Ο.έχει τη ευθύνη τού Φορουμ και ομολογώ πώς πράττει εξαιρετικά την Δουλειά της.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Μιας και μιλατε για τροπους ουτε εγω θυμαμαι αλλο μελος εδω μεσα να διαμαρτυρεται για τα προβληματα που εχει με αλλο φορουμ με υπονοουμενα στην υπογραφη του.

Κι αυτο θεμα τροπων ειναι ....

Διευκρινιστικά γιατί έχετε Λάθος Πληροφόρηση.
Το σωματειο δεν εχει καμιά σχεση με σβήσιμο μηνυμάτων.
Η Δ.Ο.έχει τη ευθύνη τού Φορουμ και ομολογώ πώς πράττει εξαιρετικά την Δουλειά της.

Παντως σε οτι αφορα εσας ομολογω οτι ειστε πολυ ευγενικος .
Σχετικα με τα μυνηματα μου που σβηστηκαν ολα ειχαν καλοπροαιρετη κριτικη και νομιζω οτι σβηστηκαν απλα για να μην συνεχισθει η συζητηση για τον νεο κανονισμο κατι που το θεωρησα λογοκρισια απο την μερια των διαχειριστων καθως δεν παραβιασα κανενα απο τους κανονες του φορουμ με αποτελεσμα να σβηστουν τα μυνηματα μου.
Απο εκει και περα οι αντιδρασεις μου ομολογω οτι ηταν καπως ακραιες .
Καλη σας νυχτα

Κύριε svellini τουλάχιστον εδώ το συζητάτε το παράπονο σας (δίκαιο ή άδικο).
Την υπογραφή σας σε διπλανό site έχετε καταλάβει ότι εμείς δεν μπορούμε να τη συζητήσουμε;

Πουλήστε δίπλα. Δεν τρέχει τίποτα. όποια μηνύματα εδώ πρέπει να σβήνονται ,θα σβήνονται.

Και να ξέρετε ότι εδώ αποφασίζουν πολλοί και όχι ένας, που στο φινάλε μπορεί και να μη σας συμπαθεί.

Δημοκρατικότερο μοντέλο σε φόρουμ δεν υπάρχει. Απλά τα πράγματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Μιας και μιλατε για τροπους ουτε εγω θυμαμαι αλλο μελος εδω μεσα να διαμαρτυρεται για τα προβληματα που εχει με αλλο φορουμ με υπονοουμενα στην υπογραφη του.

Κι αυτο θεμα τροπων ειναι ....
Εσεις αντιθετα απο τους αλλους δεν ειστε ευγενικος

Κανένας πατριωτισμός. Kι εγώ έχω πάρει απο τις αγγελίες. Και πραγματικά βολεύουν και συμφέρουν πολλές φορές. Δεν ειναι ομως κουραστικό κάθε τρεις και λίγο, τελευταία, να ανοίγει ενα θέμα για τον νεο κανονισμό των αγγελιών, ειδικά οταν δεν έχουμε δεί πώς πήγε; Δεν αναφερομαι προσωπικά στον Ge0rge, γι αυτό και είπα οτι οι προτάσεις είναι δεκτές. Θεωρώ όμως οτι μεταξύ των προτάσεων πρέπει να δίνεται και χρόνος για να "τρέξουν" οι αλλαγές στον κανονισμό. Στο κάτω-κάτω τα αποτελέσματα μπορεί να αναδείξουν εντελώς διαφορετικές ανάγκες από αυτες που τώρα δείχνουν οι προτάσεις.

Kαι για να μην παρεξηγηθώ, ο νέος κανονισμός μου αρέσει πολύ, γιατί ξεχωρίζει επιτέλους τα απλά μέλη που πουλάνε από τους εμπόρους. Η διαφωνία μου έχει να κάνει απλά με τα 70 ποστς, για τον πολύ απλό λόγο που έχει ειπωθεί πολλές φορές, ότι μέλη δεν είναι μόνο αυτοί που γράφουν, αλλά και αυτοί που διαβάζουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Είναι και παραείναι...
Αλλά αισθάνομαι ότι προδίδετε τους φίλους σας απέναντι με το να εξακολουθείτε να γράφετε εδώ. Δεν είναι πρέπον ούτε σωστό. Αντί λοιπόν να εκτείθεστε και σε εμάς αλλά κυρίως στα φιλαράκια, κάντε πράξη τα πιστεύω σας και απλώστε τη πραμάτεια εκεί που δέχονται.-bye-
Ο σβέρκος των μελών αυτού εδώ του φόρουμ δεν έχει μεγάλα κότσια

Κύριε svellini τουλάχιστον εδώ το συζητάτε το παράπονο σας (δίκαιο ή άδικο).
Την υπογραφή σας σε διπλανό site έχετε καταλάβει ότι εμείς δεν μπορούμε να τη συζητήσουμε;
Εχετε απολυτο δικιο την υπογραφη μου εκει την εβαλα λογο πικριας απο την λογοκρισια που δεχθηκαν τα μυνηματα μου. Μολις επανορθωσα σας ζητω συγνωμμη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Είναι και παραείναι...
Αλλά αισθάνομαι ότι προδίδετε τους φίλους σας απέναντι με το να εξακολουθείτε να γράφετε εδώ. Δεν είναι πρέπον ούτε σωστό. Αντί λοιπόν να εκτείθεστε και σε εμάς αλλά κυρίως στα φιλαράκια, κάντε πράξη τα πιστεύω σας και απλώστε τη πραμάτεια εκεί που δέχονται.-bye-

Οι περισσοτεροι απο τους φιλους μας γραφουν και εκει και εδω.
Αρα δεν αισθανονατι προδομενοι .
Σιγουρα αυτο ειναι κατι που γνωριζετε εαν οχι ευχαριστως να σας γραψω μερικα απο τα ψευδωνυμα που συνυπαρχουν και στα δυο φορουμ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Eχω την ιδιαιτεροτητα να φερομαι οπως μου φερονται.

Και η απεναντι διαμαρτυρια δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.....