Αγγελίες... η συνέχεια

Kαι για να μην παρεξηγηθώ, ο νέος κανονισμός μου αρέσει πολύ, γιατί ξεχωρίζει επιτέλους τα απλά μέλη που πουλάνε από τους εμπόρους. Η διαφωνία μου έχει να κάνει απλά με τα 70 ποστς, για τον πολύ απλό λόγο που έχει ειπωθεί πολλές φορές, ότι μέλη δεν είναι μόνο αυτοί που γράφουν, αλλά και αυτοί που διαβάζουν.

Παντως τωρα με τον κανονισμο της 1 αγγελιας ανα 20 ποστ (περιπου ) μηπως ειναι λιγο περιττο τα 70 ποστ ? Ρε παιδια πολλα ειναι :D..δηλαδη εγω που πριν γραφτω στο av δεν ηξερα απο ηχο-εικονα -τεχνικα ..δεν ξερω αν εχω γραψει 70 ποστ στις τεχνικες κατηγοριες , και τωρα μετα απο 2.5 χρονια παλι νομιζω οτι δεν θα τα καταφερνα ευκολα...:flipout:.
Στην ουσια πρεπει να τα μαζεψεις στις γενικης θεματολογιας αλλα αν καποιος δεν ειναι του γραψιματος σε αυτες ?

ο.κ κανένα πρόβλημα. Απλά να σας πω ,πως τίποτα δεν γίνεται αβασάνιστα και σίγουρα κανείς μας δεν είναι χαρούμενος όταν συζητάμε στη Δ.Ο τέτοιου είδους ζητήματα.
Καλό βράδυ.

Kαι για να μην παρεξηγηθώ, ο νέος κανονισμός μου αρέσει πολύ, γιατί ξεχωρίζει επιτέλους τα απλά μέλη που πουλάνε από τους εμπόρους. Η διαφωνία μου έχει να κάνει απλά με τα 70 ποστς, για τον πολύ απλό λόγο που έχει ειπωθεί πολλές φορές, ότι μέλη δεν είναι μόνο αυτοί που γράφουν, αλλά και αυτοί που διαβάζουν.

Kαι να μην σου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης. Συζήτηση κάνουμε :)
Για τα 70 posts το έχουμε πει πολλές φορές: κανένας νόμος δεν είναι τέλειος, και η "αδικία" των 70 posts δεν ειναι τοσο βαρεια. Αυτοί που απλώς διαβάζουν, δεν μπορούν να πουλήσουν...Τι να κάνουμε; Το όριο των 70 ομως αποκαλύπτει πολύ εύκολα κάποιον που μπαίνει για να πουλήσει, και εχει δουλέψει πολλές φορές. Είναι θέμα trade off λοιπόν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Eχω την ιδιαιτεροτητα να φερομαι οπως μου φερονται.

Και η απεναντι διαμαρτυρια δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.....

Δεν νομιζω οτι σε καμμια απο τις συζητησεις που ειχαμε για συγκεκριμενο θεμα φερθηκα σε εσας προσωπικα ασχημα (δεν υπαρχουν και τα μηνυματα για να θυμηθω εαν ειχαμε καποια αντιπαραθεση )
Εσεις μιλωντας για τους τροπους μου με χαρακτηρισατε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Δεν νομιζω οτι σε καμμια απο τις συζητησεις που ειχαμε για συγκεκριμενο θεμα φερθηκα σε εσας προσωπικα ασχημα (δεν υπαρχουν και τα μηνυματα για να θυμηθω εαν ειχαμε καποια αντιπαραθεση )
Εσεις μιλωντας για τους τροπους μου με χαρακτηρισατε

Καμια αντιπαραθεση δεν ειχαμε.

Σας χαρακτηρισα για την απαραδεκτη υπογραφη σας που δυσφημουσε μια κοινοτητα πολλων χιλιαδων μελων.

Δεν φτανει αυτο ?

Οι περισσοτεροι απο τους φιλους μας γραφουν και εκει και εδω.
Αρα δεν αισθανονατι προδομενοι .
Σιγουρα αυτο ειναι κατι που γνωριζετε εαν οχι ευχαριστως να σας γραψω μερικα απο τα ψευδωνυμα που συνυπαρχουν και στα δυο φορουμ

Μόνο που εδώ ισχύουν άλλα από εκείνα που ξέρετε απέναντι. Και είναι μάταιο να ζητάτε αλλαγές. Οι ευκαιριακοί αρκετά αποκόμισαν ως σήμερα. Έφτασε η ώρα να πάνε όπως ήρθαν, ήσυχα και χωρίς φωνές. Δικαίωμα στη πίκρα έχετε ασφαλώς για την απώλεια των μικροσυμφερόντων σας, αλλά δικαίωμα στη συκοφάντηση και τη δυσφήμηση του παρόντος χώρου ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Αγαπητέ, μην προσπαθείτε να πιαστείτε από σκουριασμένους γάντζους.

Take it as it comes... που έλεγε κι ο βλάσφημος frontman κάποτε....
.... αλλά ξέχασα, πουλάτε μηχανήματα που να τα γνωρίζετε αυτά:rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Εχετε απολυτο δικιο την υπογραφη μου εκει την εβαλα λογο πικριας απο την λογοκρισια που δεχθηκαν τα μυνηματα μου. Μολις επανορθωσα σας ζητω συγνωμμη.

είσαι λάθος.....17,600 είναι και όχι 15000......:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Μόνο που εδώ ισχύουν άλλα από εκείνα που ξέρετε απέναντι. Και είναι μάταιο να ζητάτε αλλαγές. Οι ευκαιριακοί αρκετά αποκόμισαν ως σήμερα. Έφτασε η ώρα να πάνε όπως ήρθαν, ήσυχα και χωρίς φωνές. Δικαίωμα στη πίκρα έχετε ασφαλώς για την απώλεια των μικροσυμφερόντων σας, αλλά δικαίωμα στη συκοφάντηση και τη δυσφήμηση του παρόντος χώρου ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Αφου δεν με γνωριζετε γιατι βγαζετε συμπερασματα ?
1) Δεν πουλαω μηχανηματα οπως εσεις το εννοειτε απλα μου αρεσει η κατηγορια των αγγελιων γιατι αγοραζω και πουλαω μηχανηματα που τα χρησιμοποιω για προσωπικη ευχαριστηση και οχι για εμποριο.
2) Καθημερινα επισκεπτομαι το site και διαβαζω αρκετα σε ολες τις κατηγοριες .
3) Γραφω μονο οταν μπορω να βοηθησω καποιον η εχω κατι ουσιατικο να πω .
4) Εχω 600 μηνυματα τα 60 θα ειναι αγγελιες τα υπολοιπα οχι μεχρι και μαζικη αγορα απο Γερμανια onkyo εχω οργανωσει.
Τουλαχιστον εγω αντιλαμβανομαι ποτε κανω λαθος και ζητω συγνωμμη αυτο θελει τσαγανο δεν θα το οναμαζα σκουριασμενο γαντζο
Εσεις ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχεια

Αφου δεν με γνωριζετε γιατι βγαζετε συμπερασματα ?
1) Δεν πουλαω μηχανηματα οπως εσεις το εννοειτε απλα μου αρεσει η κατηγορια των αγγελιων γιατι αγοραζω και πουλαω μηχανηματα που τα χρησιμοποιω για προσωπικη ευχαριστηση και οχι για εμποριο.
2) Καθημερινα επισκεπτομαι το site και διαβαζω αρκετα σε ολες τις κατηγοριες .
3) Γραφω μονο οταν μπορω να βοηθησω καποιον η εχω κατι ουσιατικο να πω .
4) Εχω 600 μηνυματα τα 60 θα ειναι αγγελιες τα υπολοιπα οχι μεχρι και μαζικη αγορα απο Γερμανια onkyo εχω οργανωσει.
Τουλαχιστον εγω αντιλαμβανομαι ποτε κανω λαθος και ζητω συγνωμμη αυτο θελει τσαγανο δεν θα το οναμαζα σκουριασμενο γαντζο
Εσεις ?

δεν θα κάνουμε διάλογο για το τι σας καίει εδώ μέσα από τη στιγμή που ο χώρος αυτός δεν υπάρχει για να ικανοποιεί τους tradeholics...

Αρες μαρες κουκουναρες .
Τι σχεση εχει αυτο που γραφω με αυτο που μου απαντατε ?
Εγω απλα θελω να μου εξηγησετε ποια ειναι τα μικροσυμφεροντα που εξυπηρετω για να τα μαθω και εγω .
Και εγω καλλιστα θα μπορουσα να πω οτι ολα αυτα που γραφετε εξυπηρετουν τα μεγαλοσυμφεροντα σας .
Ευκαιριακος ? που κολαει

Έτσι έκανες κι εσύ με τα πολλά ban που'χεις φάει κατά καιρούς;
Τα δέχτηκες ήσυχα και χωρίς φωνές;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η συνέχ

δεν θα κάνουμε διάλογο για το τι σας καίει εδώ μέσα από τη στιγμή που ο χώρος αυτός δεν υπάρχει για να ικανοποιεί τους tradeholics...

Η μανια με την καηλα ειναι απο τις πυρκαγιες ?

Γεια σου ρε Χαρη ευχαριστω

Αλλο διαγραφή μηνυμάτων και άλλο μπαν..
Τι σχέση εχει η διαγραφή μηνυμάτων που ειχαν μονον αριθμούς ´σε ενδειξη διαμαρτυριας ´με το ban?

Τα ειδατε τά ´μηνυματα´που διεγράφησαν με αφορμή την αλλαγή κανονισμού..?

Αριθμητήρι ηταν............................................

Από καιρό σκέφτομαι μια προταση αλλα δεν την εχω ξεστομισει..
Τι θα λέγατε να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατηγορία με αγγελίες όπου τα threads που θα ανοίγονται να μην περνάνε σαν αδιάβαστα,,αλλά οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι να είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν στην υποκατηγορία αυτή εάν θέλουν να αγοράσουν η να πουλήσουν κάποιο προϊόν...

δεν ξέρω τεχνικά εάν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ,,το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα ενοχλούνται αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για αγοροπωλησίες ..

μεταξύ αυτών και εγώ πλέον(αν και στο παρελθόν έχω αγοράσει 3 μηχανήματα από το club)...

Αλλο διαγραφή μηνυμάτων και άλλο μπαν..
Τι σχέση εχει η διαγραφή μηνυμάτων που ειχαν μονον αριθμούς ´σε ενδειξη διαμαρτυριας ´με το ban?

Τα ειδατε τά ´μηνυματα´που διεγράφησαν με αφορμή την αλλαγή κανονισμού..?

Αριθμητήρι ηταν............................................

Ελεος δεν μιλαω γι αυτα τα μηνυματα.
Το αριθμητηρι αυτο οπως πολυ σωστα λες σκοπο ειχε να δειξει στους συμμετεχοντες οτι ειναι ανουσιο να μιλαμε για αριθμο μηνυματων που ποσταρουμε οταν μηνυματα με γεια και καλοριζικο μετρανε.
Απλα να ποσταρουμε για να ποσταρουμε δηλαδη .
Τα μηνυματα που σβηστηκαν ηταν αλλα και μαλιστα ηταν σε νηματα που κλειδωθηκαν

Ελεος δεν μιλαω γι αυτα τα μηνυματα.
Το αριθμητηρι αυτο οπως πολυ σωστα λες σκοπο ειχε να δειξει στους συμμετεχοντες οτι ειναι ανουσιο να μιλαμε για αριθμο μηνυματων που ποσταρουμε οταν μηνυματα με γεια και καλοριζικο μετρανε.
Απλα να ποσταρουμε για να ποσταρουμε δηλαδη .
Τα μηνυματα που σβηστηκαν ηταν αλλα και μαλιστα ηταν σε νηματα που κλειδωθηκαν

Πάλι σε επίπεδο διαμαρτυρίας ήταν..Δεν ήταν και για τον Αριστοτέλη.
Ημουν παρών ,κατά συμπτωση.
Ας λήξει το θέμα.
Δωσατε εξηγήσεις .Τελείωσε.Απο μένα τουλάχιστον.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγγελίες... η σ

Η μανια με την καηλα ειναι απο τις πυρκαγιες ?

μάθε να γράφεις πρώτα για να καταφέρνεις να πουλάς μετά...

Last edited:

εσύ έχεις μέλλον ακόμα στις συνεντεύξεις:firstprize: