Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια
Αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα το θέμα των αγγελιών του AVClub ,Κύριε Τέλλιο (με την δικηγορική (?) ιδιότητα )??
Ίσως πάρα πολύ καθυστερημένα, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το φόρουμ λόγω φόρτου εργασίας αλλά έβαλα μια αγγελία και απο ότι είδα δεν δημοσιεύθηκε γιατί μα´λλον δεν πληρώ τώρα, τις προυποθέσεις, σε σχέση με απλιότερα...!! Δεν έχω ξαναδεί πιο αντισυνταγματική και αυθαίρετη απόφαση να υπάρχει τέτοιος περιορισμός στην δημοσιεύση αγγελιών...Εγώ διαβάζω τα ποστσ των άλλων σχεδόν από τότε που ξεκίνησε, δεν έχω ιδέα όμως από τα τεχνικά μέρη για να μπορώ να συμμετάσχω στις συζητήσεις, ούτε έχω την πείρα να συμβουλεύσω άλλους στον χώρο, απλά πειραματίζομαι μόνος μου και με τα μηχανήματά μου.....Να μην μπορώ όμως να δημοσιεύσω αγγελία γιατί απλά διαβάζω τα κείμενα και δεν γράφω, καθώς εάν γράψω θα είναι ανακριβή και μη τεκμηριωμένα, οπότε δεν θα βοηθήσει σε κανέναν από αυτούς που θα διαβάσουν αυτά που έγραψα, το κρίνω τελέιως παράλογο....και όπως είπα, αντισυγματικό! Αυτό το λέω με την δικηγορική μου ιδιότητα...
Προς απάντηση λοιπόν αυτών που αποφάσισαν να πράξουν έτσι, στερώντας μου εμένα το δικαίωμα να δημοσιεύσω μια αγγελία παρά το γεγονός ότι υποστηρίζω έστω και αθόρυβα το φόρουμ εδώ και χρόνια, θα κάνω το εξής...θα αρχίσω να στέλνω μονολεκτικά ποστς σε όλες τις κατηγορίες μόνο και μόνο για να συμπληρώσω το νούμερο που απαιτείται. Εάν νομίζετε ότι αυτό είναι καλύτερη λύση. Και αναπότρεπτη φυσικά από τους υπεύθυνους που συνδράμουν στην δήθεν διαφύλαξη των συμφερόντων μας από την άλογη χρήση των αγγελιών....
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους κυρίους που αποφασίσανε ένα τέτοιο κανονισμό καθώς πραγματικά δεν έχω διαβάσει πως κατέληξε να ληφθεί αυτή η απόφαση αλλά θέλω να εκφράσω την βαθύτατη αντίθεσή μου.
Τέλλιος Αθανάσιος
Αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα το θέμα των αγγελιών του AVClub ,Κύριε Τέλλιο (με την δικηγορική (?) ιδιότητα )??