Αγγελίες... η συνέχεια

Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Ίσως πάρα πολύ καθυστερημένα, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το φόρουμ λόγω φόρτου εργασίας αλλά έβαλα μια αγγελία και απο ότι είδα δεν δημοσιεύθηκε γιατί μα´λλον δεν πληρώ τώρα, τις προυποθέσεις, σε σχέση με απλιότερα...!! Δεν έχω ξαναδεί πιο αντισυνταγματική και αυθαίρετη απόφαση να υπάρχει τέτοιος περιορισμός στην δημοσιεύση αγγελιών...Εγώ διαβάζω τα ποστσ των άλλων σχεδόν από τότε που ξεκίνησε, δεν έχω ιδέα όμως από τα τεχνικά μέρη για να μπορώ να συμμετάσχω στις συζητήσεις, ούτε έχω την πείρα να συμβουλεύσω άλλους στον χώρο, απλά πειραματίζομαι μόνος μου και με τα μηχανήματά μου.....Να μην μπορώ όμως να δημοσιεύσω αγγελία γιατί απλά διαβάζω τα κείμενα και δεν γράφω, καθώς εάν γράψω θα είναι ανακριβή και μη τεκμηριωμένα, οπότε δεν θα βοηθήσει σε κανέναν από αυτούς που θα διαβάσουν αυτά που έγραψα, το κρίνω τελέιως παράλογο....και όπως είπα, αντισυγματικό! Αυτό το λέω με την δικηγορική μου ιδιότητα...

Προς απάντηση λοιπόν αυτών που αποφάσισαν να πράξουν έτσι, στερώντας μου εμένα το δικαίωμα να δημοσιεύσω μια αγγελία παρά το γεγονός ότι υποστηρίζω έστω και αθόρυβα το φόρουμ εδώ και χρόνια, θα κάνω το εξής...θα αρχίσω να στέλνω μονολεκτικά ποστς σε όλες τις κατηγορίες μόνο και μόνο για να συμπληρώσω το νούμερο που απαιτείται. Εάν νομίζετε ότι αυτό είναι καλύτερη λύση. Και αναπότρεπτη φυσικά από τους υπεύθυνους που συνδράμουν στην δήθεν διαφύλαξη των συμφερόντων μας από την άλογη χρήση των αγγελιών....
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους κυρίους που αποφασίσανε ένα τέτοιο κανονισμό καθώς πραγματικά δεν έχω διαβάσει πως κατέληξε να ληφθεί αυτή η απόφαση αλλά θέλω να εκφράσω την βαθύτατη αντίθεσή μου.

Τέλλιος Αθανάσιος

Αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα το θέμα των αγγελιών του AVClub ,Κύριε Τέλλιο (με την δικηγορική (?) ιδιότητα )??

δεν θα μπορούσε μόλις δημοσιευτεί μια αγγελία αυτή να κλειδώνει και όλη η
ανταλλαγή να γίνετε με ΡΜ ?
Με αυτό τον τρόπο θα υπήρχαν τα UP και οι αλλαγές
στην τιμή ( όλοι βάζουν μια υψηλή τιμή και στην συνέχεια την κατεβάζουν
σιγά σιγά με αποτέλεσμα να είναι η αγγελία στην επιφάνεια ) και η αγγελία
αν δεν ενδιέφερε κανένα θα χανόταν ...
δεν θα υπήρχαν ακόμα και οι διαξιφισμοί του τύπου " ρε φίλε ακριβά το έχεις" κ.λ.π

Κωστας

Φίλε Sphinx-Κώστα, πως προκαταβάλλεις τις ανάγκες και την τσέπη του καθενός, ακόμη και μείωση αξίας 5-10-20- ευρώ εσύ τα βρίσκεις στο δρόμο?

Ίσα ίσα που η όποια καλύτερη προσφορά έπρεπε να τυγχάνει καλύτερης υποδοχής, ειδικά αυτήν την περίοδο κι αν θες έτσι ωθεί σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό άλλες αγγελίες ή απλά σε πιο πραγματικές βάσεις.

Νομίζω ζητούμενο όλων είναι οι καλύτερες τιμές????

(γιατί νομίζω έχουμε χάσει το μέτρο τελικά ΙΜΗΟ)

Re: Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

Αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα το θέμα των αγγελιών του AVClub ,Κύριε Τέλλιο (με την δικηγορική (?) ιδιότητα )??

Πραγματικά δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να σταθώ εδώ και να αντικρούσω παιδαριώδη επιχειρήματα αλλά για όσους γνωρίζουν τις αρχές του Συντάγματος μας και δεν στέκονται απλά στην γραμματική ερμηνεία των λέξεων, σίγουρα κατάλαβαν τι εννοώ...
Οι υπόλοιποι προφταίνουν να αναδείξουν ορθογραφικά λάθη που καθημερινά συμβαίνει σε όλους να γράφουν στο πληκτρολόγιο τους εκ παραδρομής λόγω της βιασύνης.
Σας Ευχαριστώ πάντως για την τιμή που μου αποδίδετε να σχολιάσετε, φαντάζομαι "καλοπροαίρετα", την άποψή μου.

Last edited by a moderator:
Φίλε Sphinx-Κώστα, πως προκαταβάλλεις τις ανάγκες και την τσέπη του καθενός, ακόμη και μείωση αξίας 5-10-20- ευρώ εσύ τα βρίσκεις στο δρόμο?

Ίσα ίσα που η όποια καλύτερη προσφορά έπρεπε να τυγχάνει καλύτερης υποδοχής, ειδικά αυτήν την περίοδο κι αν θες έτσι ωθεί σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό άλλες αγγελίες ή απλά σε πιο πραγματικές βάσεις.

Νομίζω ζητούμενο όλων είναι οι καλύτερες τιμές????

(γιατί νομίζω έχουμε χάσει το μέτρο τελικά ΙΜΗΟ)

προφανώς και δεν κατάλαβες αυτό που είπα.
παλιά είχαν συνηθίσει να βάζουν σε μια αγγελία να γράφουν UP για να την
επαναφέρουν στην επιφάνεια, αυτό όμως απαγορεύτηκε από τον κανονισμό
οπότε είχαν βρει μια εναλλακτική και έβαζαν μια τιμή υψηλή και μέρα παρά μέρα
κατεβάζανε και 5 ευρώ από την τιμή με αποτέλεσμα να είναι η αγγελία
πάντα στον "αφρό" !

ΚΩΣΤΑΣ

Μήπως να κλείσουμε την κατηγορία και να ησυχάσουμε επιτέλους,απο διάφορους περιπλανώμενους πωλητές-παραεμπόρους και να μείνουν όσοι τους ενδιαφέρει πραγματικά το χόμπυ κι η ουσία του φόρουμ;

Πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισουν μεσω των νηματων τα : " ειναι αστερι το ηχειο αυτο, εχω μαλιστα ενα ζευγος που δινω, οποιος θελει πμ"

Πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισουν μεσω των νηματων τα : " ειναι αστερι το ηχειο αυτο, εχω μαλιστα ενα ζευγος που δινω, οποιος θελει πμ"

´Μέ λένε Ασπασία.
Ακούω τό Δεσποινάκι,ξέρετε καλέ το Βανδούλη,σέ κάτι Ηχεία έτσι κι´αλλοιώς και αλλοιώτικα......Αν θέλετε και εσείς να μoιραστείτε τήν Χαρά τής Ακρόασης μαζί μου στείλτε p.m.'
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Φαντάσου να απαντήσεις στο ποστ, να κλείσετε ραντεβού για συνεύρεση, συγγνώμη συνακρόαση ήθελα να πω, και να σου προκύψει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένεις, να ακούει δηλαδή Βίσση. Είσαι να πέφτεις απο τον έκτο μετά.:behead:-bye-

Re: Απάντηση: Re: Αγγελίες... η συνέχεια

´Μέ λένε Ασπασία.
Ακούω τό Δεσποινάκι,ξέρετε καλέ το Βανδούλη,σέ κάτι Ηχεία έτσι κι´αλλοιώς και αλλοιώτικα......Αν θέλετε και εσείς να μoιραστείτε τήν Χαρά τής Ακρόασης μαζί μου στείλτε p.m.'

Φαντάσου να απαντήσεις στο ποστ, να κλείσετε ραντεβού για συνεύρεση, συγγνώμη συνακρόαση ήθελα να πω, και να σου προκύψει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένεις, να ακούει δηλαδή Βίσση. Είσαι να πέφτεις απο τον έκτο μετά.:behead:-bye-

Τι έγινε Κωστάκη ?
Βανδικός,Βανδικός?:slapface:

Για να πέσουν μερικά κεφάλια τώρα..:rifle::rifle:

:flipout::flipout::flipout:

Σε παρακαλώ! Αν το κριτήριο επιλογής τραγουδίστριας είναι οι κοιλιακοί της (για να το πω ευγενικά και γλιτώσω το μπαν), τότε θα διαλέξω τους κοιλιακούς της καινούριας ΕΣΣΟ.

paparizou.jpg

Και έχει και λίγο βορειοευρωπαϊκό αέρα.

Σε παρακαλώ! Αν το κριτήριο επιλογής τραγουδίστριας είναι οι κοιλιακοί της (για να το πω ευγενικά και γλιτώσω το μπαν), τότε θα διαλέξω τους κοιλιακούς της καινούριας ΕΣΣΟ.

paparizou.jpg

Συμφωνώ τα μάλα για την Ελενα.:grinning-smiley-043
Απλά θέλει δουλίτσα ακόμα.
αλλα στο νεο αίμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή.Την πάω με χίλια !

Κατά τα λοιπά (ακούς jim ?), μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.
Φωνές με τσιρίδες και παει λέγοντας...:antlers:

paparizou.jpg

Πριν πόσα χρόνια είναι τραβηγμένη η φωτογραφία?

Γιατί η (και δική μου αδυναμία) καινούρια εσσό, δεν έχει μόνο κοιλιακούς.

Έχει πλέον και μαγουλιακούς, προκοιλιακούς κλπ.:flipout::flipout:

Πριν πόσα χρόνια είναι τραβηγμένη η φωτογραφία?

Γιατί η (και δική μου αδυναμία) καινούρια εσσό, δεν έχει μόνο κοιλιακούς.

Έχει πλέον και μαγουλιακούς, προκοιλιακούς κλπ.:flipout::flipout:

Έχει πέσει photoshop:flipout::flipout:

Καλημέρα. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα επανέλθω για μία τελευταία φορά στο θέμα των αγγελιών και της λειτουργίας του φόρουμ γενικότερα. Αν και πιστεύω ότι ότι και να πω δεν έχει νόημα ειδικά μετά την απάντηση ότι σπίτι μας είναι ότι θέλουμε κάνουμε και αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε αλλού. Αυτό κύριοι να το πείτε σε έναν νέο χρήστη, όχι σε ανθρώπους που είναι από την αρχή της ίδρυσης του αλλά δυστυχώς σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας δεν ποστάρουν αρκετά. Τελικά το όλο θέμα εκεί καταλήγει. Το πρόβλημα δεν είναι η προστασία από τον κακό πωλητή που θέλει να μας κοροϊδέψει. Είναι ότι αυτό που είναι διαφορετικό από τα πιστεύω μας είναι απορριπτέο (κανένας σεβασμός για την διαφορετικότητα). Δεν είναι τυχαίο που όσοι είναι μέλη του συλλόγου έχουν μερικά χιλιάδες ποστ. Ενεργό μέλος κύριοι είναι και αυτός που διαβάζει όχι μόνο αυτός που ποστάρει. Αυτοί που κάνουν το φόρουμ ζωντανό είναι οι ενεργοί χρήστες (1000 άτομα περίπου). Αν νομίζετε ότι 50 άτομα είναι αρκετά να συνεχίσετε με την ίδια λογική γιατί εκεί μπορεί να καταλήξετε. Αλήθεια πόσοι από εσάς που είστε χρόνια στο φόρουμ έχετε εξαπατηθεί από συμφορουμίτη; Εγώ προσωπικά καμία. Φυσικά ασχολιόμουν με αγγελίες ανθρώπων που είναι χρόνια στο φόρουμ. Και φυσικά έχω την κρίση ως ενήλικος όταν μιλάω στο τηλέφωνο τελικά με κάποιον να καταλάβω αν είναι σοβαρός ή όχι. Μπορώ να πω ότι η εμπειρία από τους ανθρώπους εδώ μέσα είναι απολύτως θετική. Πολλά από τα κομμάτια του συστήματος μου προέρχονται από συφορουμίτες και τους ευχαριστώ για αυτό. Το άσχημο είναι ότι όπως αγόρασα από κάποιους ανθρώπους καλά και προσεγμένα κομμάτια μου αφαιρείτε το δικαίωμα να προσφέρω και εγώ τα δικά μου (όποτε προκύψει). Που να το ήξερα τόσα χρόνια να κάνω τον οικοδεσπότη και να χαιρετώ κάθε νέα εγγραφή στο φόρουμ, θα είχα μερικά χιλιάδες ποστ. Η πρόταση που κάνω είναι ότι ο αλγόριθμος που βρήκατε καταναλώνοντας πολύ φαιά ουσία όπως αναφέρετε να ισχύσει για άτομα με ενεργή χρήση του φόρουμ κάτω από ένα έτος. Νομίζω ότι έτσι οι ευκαιριακοί αποκλείονται. Πιστεύω πάντως στα σπίτια σας να μην λειτουργείτε έτσι και να σέβεστε τους καλεσμένους σας και να μην έχετε την απαίτηση να χοροπηδάνε στο ένα πόδι επειδή τους το ζητήσατε. Καλή φώτιση!!!

Κουρουκλίδης Νικόλαος
Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε., M.Sc. , MBA
:grinning-smiley-043

Η πρόταση που κάνω είναι ότι ο αλγόριθμος που βρήκατε καταναλώνοντας πολύ φαιά ουσία όπως αναφέρετε να ισχύσει για άτομα με ενεργή χρήση του φόρουμ κάτω από ένα έτος. Νομίζω ότι έτσι οι ευκαιριακοί αποκλείονται.

Ευχαριστουμε πολυ για την προταση θα την λαβουμε σοβαρα υποψιν και ισως πολυ συντομα.

Ενεργό μέλος κύριοι είναι και αυτός που διαβάζει όχι μόνο αυτός που ποστάρει.

Το παραπάνω με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Και η βασική ιδέα του χώρου των αγγελιών του παρόντος φόρουμ είναι η εξυπηρέτηση ακριβώς των ενεργών μελών και όχι η δημιουργία μιας Χρυσής Ευκαιρίας μέσα στο avclub. Κάθε σοβαρή πρόταση των μελών προωθείται στον ιδιοκτήτη του φόρουμ και προφανώς αξιολογείται. Το ότι αυτός τελικώς αποφασίζει όμως, δεν σημαίνει απαιραίτητα και ότι "σπίτι μας είναι ότι θέλουμε κάνουμε και αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε αλλού".