Στο ότι υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά διαβάζουν συνεχώς το φόρουμ και δεν γράφουν.
Κάποιοι μπορεί να μην έχουν τις γνώσεις να κάτσουν να γράψουν.
Σε άλλους μπορεί να μην "τους βγαίνουν" τα γραπτά και κατά συνέπεια και αυτοί δεν γράφουν.
Με αυτούς κάτι πρέπει να γίνει, αν μπορέσει φυσικά να βρεθεί κάποιοα φόρμουλα.
Καλημέρα. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα επανέλθω για μία τελευταία φορά στο θέμα των αγγελιών και της λειτουργίας του φόρουμ γενικότερα. Αν και πιστεύω ότι ότι και να πω δεν έχει νόημα ειδικά μετά την απάντηση ότι σπίτι μας είναι ότι θέλουμε κάνουμε και αν δεν σας αρέσει πηγαίνετε αλλού. Αυτό κύριοι να το πείτε σε έναν νέο χρήστη, όχι σε ανθρώπους που είναι από την αρχή της ίδρυσης του αλλά δυστυχώς σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας δεν ποστάρουν αρκετά. Τελικά το όλο θέμα εκεί καταλήγει. Το πρόβλημα δεν είναι η προστασία από τον κακό πωλητή που θέλει να μας κοροϊδέψει. Είναι ότι αυτό που είναι διαφορετικό από τα πιστεύω μας είναι απορριπτέο (κανένας σεβασμός για την διαφορετικότητα). Δεν είναι τυχαίο που όσοι είναι μέλη του συλλόγου έχουν μερικά χιλιάδες ποστ. Ενεργό μέλος κύριοι είναι και αυτός που διαβάζει όχι μόνο αυτός που ποστάρει. Αυτοί που κάνουν το φόρουμ ζωντανό είναι οι ενεργοί χρήστες (1000 άτομα περίπου). Αν νομίζετε ότι 50 άτομα είναι αρκετά να συνεχίσετε με την ίδια λογική γιατί εκεί μπορεί να καταλήξετε. Αλήθεια πόσοι από εσάς που είστε χρόνια στο φόρουμ έχετε εξαπατηθεί από συμφορουμίτη; Εγώ προσωπικά καμία. Φυσικά ασχολιόμουν με αγγελίες ανθρώπων που είναι χρόνια στο φόρουμ. Και φυσικά έχω την κρίση ως ενήλικος όταν μιλάω στο τηλέφωνο τελικά με κάποιον να καταλάβω αν είναι σοβαρός ή όχι. Μπορώ να πω ότι η εμπειρία από τους ανθρώπους εδώ μέσα είναι απολύτως θετική. Πολλά από τα κομμάτια του συστήματος μου προέρχονται από συφορουμίτες και τους ευχαριστώ για αυτό. Το άσχημο είναι ότι όπως αγόρασα από κάποιους ανθρώπους καλά και προσεγμένα κομμάτια μου αφαιρείτε το δικαίωμα να προσφέρω και εγώ τα δικά μου (όποτε προκύψει). Που να το ήξερα τόσα χρόνια να κάνω τον οικοδεσπότη και να χαιρετώ κάθε νέα εγγραφή στο φόρουμ, θα είχα μερικά χιλιάδες ποστ. Η πρόταση που κάνω είναι ότι ο αλγόριθμος που βρήκατε καταναλώνοντας πολύ φαιά ουσία όπως αναφέρετε να ισχύσει για άτομα με ενεργή χρήση του φόρουμ κάτω από ένα έτος. Νομίζω ότι έτσι οι ευκαιριακοί αποκλείονται. Πιστεύω πάντως στα σπίτια σας να μην λειτουργείτε έτσι και να σέβεστε τους καλεσμένους σας και να μην έχετε την απαίτηση να χοροπηδάνε στο ένα πόδι επειδή τους το ζητήσατε. Καλή φώτιση!!!
Κουρουκλίδης Νικόλαος
Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε., M.Sc. , MBA
![]()
Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω πιστεύω ότι αυτό που κάνει ζωντανό ένα φόρουμ είναι η διάθεση να βοηθήσει το κάθε μέλος τα άλλα μέλη, κι όχι να υπάρχουν χιλιάδες άτομα που διαβάζουν τα κείμενα μερικών δεκάδων.
Ισχυρίζεσαι, και δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω, ότι διαβάζεις καθημερινά το φόρουμ, αλλά δεν γράφεις. Αυτό για μένα σημαίνει ότι έχεις διάθεση να πάρεις από το φόρουμ, αλλά όχι και να προσφέρεις αυτό που μπορείς προς τα άλλα μέλη. Το δεν γράφω δείχνει και μια αδιαφορία, καθώς τώρα που θέλησες να αγοράσεις κάτι κι είδες ότι οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες ή θέλεις να πουλήσεις και δεν μπορείς, τώρα δραστηριοποιήθηκες, διότι σε αφορά προσωπικά. Άρα αν θέλεις να προσφέρεις, μπορείς να γράφεις. Απλώς μέχρι τώρα αδιαφορείς.
Για τις αγγελίες τώρα. Κανείς δεν έχει διάθεση να μπει εθελοντής και να κοιτάζει νυχθημερόν τις αγγελίες των μελών και να τα ακούει κιόλας. Για να αλλάξει ο κανονισμός προς το αυστηρότερο σημαίνει ότι υπήρχε λόγος να γίνει αυτό και μάλιστα σοβαρός. Κανείς δεν θέλει να κάνει τη δική του ζωή και των φίλων του πιο δύσκολη χωρίς να υπάρχει λόγος.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί προβλήματα σε όσους ασχολούνται με το ευγενές άθλημα της τράμπας, ας δείξουν λίγη κατανόηση.
Και για να μην παρεξηγηθώ στο διάστημα που είμαι στο avclub δεν έχω βάλει ούτε μία αγγελία παρά μόνο 2-3 φορές αγόρασα κάτι, πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.
Χωρίς να θέλω να αντιδικήσω πιστεύω ότι αυτό που κάνει ζωντανό ένα φόρουμ είναι η διάθεση να βοηθήσει το κάθε μέλος τα άλλα μέλη, κι όχι να υπάρχουν χιλιάδες άτομα που διαβάζουν τα κείμενα μερικών δεκάδων.
Ισχυρίζεσαι, και δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω, ότι διαβάζεις καθημερινά το φόρουμ, αλλά δεν γράφεις. Αυτό για μένα σημαίνει ότι έχεις διάθεση να πάρεις από το φόρουμ, αλλά όχι και να προσφέρεις αυτό που μπορείς προς τα άλλα μέλη. Το δεν γράφω δείχνει και μια αδιαφορία, καθώς τώρα που θέλησες να αγοράσεις κάτι κι είδες ότι οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες ή θέλεις να πουλήσεις και δεν μπορείς, τώρα δραστηριοποιήθηκες, διότι σε αφορά προσωπικά. Άρα αν θέλεις να προσφέρεις, μπορείς να γράφεις. Απλώς μέχρι τώρα αδιαφορείς.
Για τις αγγελίες τώρα. Κανείς δεν έχει διάθεση να μπει εθελοντής και να κοιτάζει νυχθημερόν τις αγγελίες των μελών και να τα ακούει κιόλας. Για να αλλάξει ο κανονισμός προς το αυστηρότερο σημαίνει ότι υπήρχε λόγος να γίνει αυτό και μάλιστα σοβαρός. Κανείς δεν θέλει να κάνει τη δική του ζωή και των φίλων του πιο δύσκολη χωρίς να υπάρχει λόγος.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί προβλήματα σε όσους ασχολούνται με το ευγενές άθλημα της τράμπας, ας δείξουν λίγη κατανόηση.
Ο αλγόριθμος θεωρεί αγγελίες και αυτές της ζήτησης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.