Αγγελική Νικολούλη Help

Η πλακα η μεγαλη ειναι,οτι καποτε εκανα ευθεια επιθεση στον Βασιλη Σωκρατιδη και το μηνυμα δεν το διεγραψαν προφανως επειδη φανηκε σαν να "προστατευω" την γενικη διαχειριση,η απαντηση του Βασιλη ηταν οτι εχω χασει επεισοδια ....ποσο δικιο ειχε.

σβηστηκαν 2 θεματα που ηταν αντιθετα με του κανονισμους του Φορουμ και περιειχαν προσωπικες αντιπαραθεσεις μελων,πραγμα που δεν επιτρέπετε

και φυσικα μην μεινουμε στους κανονες που σε πολλους δεν αρεσουν ομως κατ εμε οντως ηταν θεματα που δεν μας αφορουν και καλο θα ηταν να λυθουν με αλλο τροπο και οχι μεσω threads

Σπυρο διαβασες και τα 2 θεματα τα οποια πιστευω συμφωνεις οτι δεν αφορα εμας παρα μονο συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται κ

μαλιστα το ενα αφορα και προσωπο που προσαφατα "χασαμε'....

Γιωργο ,εγω δεν το βλεπω ετσι διοτι αν θες να το δεις και αλλιως τα θεματακια που ανοιξες ηταν για την διαχείριση οτι πρεπει.....

οσο για το θεμα Σωκρατιδη εχεις απολυτο δικιο επρεπε να ειχε διαγραφει το μηνυμα σου αλλα ηταν στα φρεσκα μας οι νεοι κανονες και πιστευω οτι δοθηκε η δυνατοτητα να δειξουμε και καποια ελαστικοτητα

σβηστηκαν 2 θεματα που ηταν αντιθετα με του κανονισμους του Φορουμ και περιειχαν προσωπικες αντιπαραθεσεις μελων,πραγμα που δεν επιτρέπετε

και φυσικα μην μεινουμε στους κανονες που σε πολλους δεν αρεσουν ομως κατ εμε οντως ηταν θεματα που δεν μας αφορουν και καλο θα ηταν να λυθουν με αλλο τροπο και οχι μεσω threads

Σπυρο διαβασες και τα 2 θεματα τα οποια πιστευω συμφωνεις οτι δεν αφορα εμας παρα μονο συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται κ

Larry, πέρα από την πλάκα που ακολούθησε,
έχεις απόλυτα δίκιο για τα συγκεκριμένα threads
και να σου πω την αλήθεια μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση
που υπήρχαν μέχρι το πρωι (περίπου στις 8 τα διάβασα
τελευταία φορά).

Στον στρατό υπήρχε η λεγόμενη Ε.Η.Δ.(Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση )για τούς πάλιουρες.Στο διαδίκτυο δεν χωράνε τέτοια κατα την άποψή μου.
Η διαγραφή στα ´μουλωχτά´κάνει εντύπωση πάντως.Larry μου θα μπορούσε να ανακοινωθεί και να κλειδωθεί το thread και όχι να εξαφανιστεί.
Δεν μπαίνω στην ουσία τών threads γιατί δεν γνωρίζω ,αλλά οι ´εξαφανίσεις ´μόνον καλό δεν κάνουν και μάλιστα πουρνό-πουρνό.
Αλλως τε και ο Κυριος Georgepyr δεν είναι κανενα παιδάκι.Εχει την ευθύνη των γραφομένων του...
Πέραν τής ουσίας τών threads,που δεν έχω γνώμη, οφείλω να υπερθεματίσω στην φραση τού Κυρίου georgepyr:;'Eγώ δεν τρώω εκεί που χ@ζω´,που έγραψε χτές.:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 .
Τα προβλήματα ουσίας θά ήταν λιγότερα τότε.

Larry, εγώ δεν διάβασα και προφανώς είμαι πολύ περίεργος τι ήταν το θέμα που χρειαζόταν ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ… σε ποια μέλη αναφέρεσαι και γιατί έγινε αναφορά στο όνομα του Σπύρου που θα έπρεπε να διαγράφει το μήνυμα? Ήταν υβριστικό προς το Σπύρο ? ήμαρτον ρε παίδες αλλά με μ@λ@κισμενους κανονισμούς θα δέχεστε μ@λ@κισμενες ερωτήσεις…

Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

Γιωργο ,εγω δεν το βλεπω ετσι διοτι αν θες να το δεις και αλλιως τα θεματακια που ανοιξες ηταν για την διαχείριση οτι πρεπει.....

οσο για το θεμα Σωκρατιδη εχεις απολυτο δικιο επρεπε να ειχε διαγραφει το μηνυμα σου αλλα ηταν στα φρεσκα μας οι νεοι κανονες και πιστευω οτι δοθηκε η δυνατοτητα να δειξουμε και καποια ελαστικοτητα

Και μετα που "σιτεψανε" οι κανονισμοι... παλι το ιδιο θεμα εγινε... και για αλλη μια φορα.. ουδεις ενδιαφερθηκε. Πληροφοριες, εντος. (για οποιον εχει το ενδιαφερον να εφαρμοσει κανονισμους)

-bye-

Larry, εγώ δεν διάβασα και προφανώς είμαι πολύ περίεργος τι ήταν το θέμα που χρειαζόταν ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ… σε ποια μέλη αναφέρεσαι και γιατί έγινε αναφορά στο όνομα του Σπύρου που θα έπρεπε να διαγράφει το μήνυμα? Ήταν υβριστικό προς το Σπύρο ? ήμαρτον ρε παίδες αλλά με μ@λ@κισμενους κανονισμούς θα δέχεστε μ@λ@κισμενες ερωτήσεις…

Οχι ρε σύ.Εγώ με κάποια άλλα μέλη απλά ξενύχτηδες ειμασταν.Και μάλιστα δεν τοποθετηθήκαμε επι τής ουσίας στα threads τού georgpyr.
O Larry αναφέρει το όνομά μου προφανώς, απαντώντας στο thread που άνοιξα εγώ το μεσημέρι όταν είδα το ´συνολικό εξαφανιζόλ´.
Γιώργο ρώτα τον georgpyr.Δικά του threads διαγράφηκαν και τα δικά μας απο κάτω σχόλια,που επαναλαμβάνω, δεν τοποθετηθηκαν επι τής ουσίας.
Απλά εμένα μού άρεσε μια φράση του που την αντέγραψα εδώ.-bye-

Και μετα που "σιτεψανε" οι κανονισμοι... παλι το ιδιο θεμα εγινε... και για αλλη μια φορα.. ουδεις ενδιαφερθηκε. Πληροφοριες, εντος. (για οποιον εχει το ενδιαφερον να εφαρμοσει κανονισμους)

-bye-

Βασίλη εάν εφαρμόζονται διαρκώς οι κανονισμοί θα γίνουμε ´Χριστιανική Ενωση´.
Η στο ελαφρύτερο ´Η Διάπλασις τών Παίδων´:flipout: :flipout: :flipout:

Οταν υφισταμαι αναιτια επιθεση Σπυρο και οι κανονισμοι ΔΕΝ εφαρμοζονται οταν εγινε ολοκληρη ιστορια για να ισχυσουν, τοτε υπαρχει θεμα, για μενα τουλαχιστον. Οταν δε, ζητησα να τοποθετηθει η διαχειρηση, εισεπραξα να μην πω και εγω τι.

Η υπογραφη μου τα λεει ολα. Δεν μπορει να ειμαστε κατα το δοκουν Δικαιοι.

Αλλα ροδα ειναι και γυριζει...

Βασίλη εάν εφαρμόζονται διαρκώς οι κανονισμοί θα γίνουμε ´Χριστιανική Ενωση´.
Η στο ελαφρύτερο ´Η Διάπλασις τών Παίδων´:flipout: :flipout: :flipout:

Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι η 'Εξ-'Απλωσις των Παίδων:popcorn: :popcorn: '!!!!!!
:flipout: :flipout:

Βασίλη το χειρότερο είναι να επικρατήσει ο ´ευσεβισμός´και η ´ηθική διαπαιδαγώγηση´γενικώς, όταν σε όλο το διαδίκτυο συζητούνται θέματα ελευθερίας στο Internet.
H προσπάθεια ιδεολογικής χειραγωγήσεως ενηλίκων ατόμων(γιατί ενηλικοι είμαστε όλοι εδώ μέσα)στα πλαίσια μιάς κακώς εννοούμενης ´ησυχίας ´και ηθικολογίας είναι πολύ πιό σοβαρό θέμα απο κάποιες ανθρώπινες παραλείψεις που συμβαίνουν και θά συμβαίνουν.

Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι η 'Εξ-'Απλωσις των Παίδων:popcorn: :popcorn: '!!!!!!
:flipout: :flipout:

Μάλλον για Εξ-αϋλωση τών Παίδων μιλάς.:flipout: :flipout:
Γιατί οι ξενύχτες πάθαμε μιά παραίσθηση το πρωί.:flipout: :flipout:

Μάλλον για Εξ-αϋλωση τών Παίδων μιλάς.:flipout: :flipout:

Άλλο εννοώ, για πρόσεξε λίγο το smiley που έχω βάλει δίπλα στον τίτλο !!!!:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

μας χαλασε την αντιπαλοτητα στα αθλητικα νηματα αυτη η ιστορια χτες....εκει πουχαμε ζεσταθει.....τσουπ ο georgepyr με το φλογοβολο.......:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

μας χαλασε την αντιπαλοτητα στα αθλητικα νηματα αυτη η ιστορια χτες....εκει πουχαμε ζεσταθει.....τσουπ ο georgepyr με το φλογοβολο.......:violent-smiley-030:

Μπάα.Εγώ είχα κουλάρει.Είχε κάνει ανατροπή η Ρεάλ απο διπλό ημίχρονο σε 3-2 τελικό και κάναμε μιά καλή παραγγελία δίσκων στο διαδίκτυο.25 φορές το money μας πήραμε.:award:

Εγώ γιά να πώ λίγο πιό συγκεντρωτικά αυτά που λένε οι προλαλήσαντες και γιά να τα πώ με το όνομά τους :
Ο georgepyr αν και παρεκτράπη χρησιμοποιώντας βαρύτατες κατηγορίες, ασεμνες εκφράσεις, επετέθη με προσωπικές επιθέσεις σε δύο - απόντα εκείνη την ώρα - μέλη, χρησιμοποιώντας μάλιστα στην περίπτωση του ενός το όνομα του εκλιπόντος Σπύρου, δέχτηκε ατυπα - αλλά ουσιαστικά - όλη την υποστήριξη των υπευθύνων, οι οποίοι έσβησαν τα δύο πόστ του έτσι ώστε να μην εκτεθεί περισσότερο στην κοινή θέα, και αποσιώπησαν το γεγονός πριν αποκτήσειι μεγαλύτερη θέαση. Απ'ότι βλέπω, δεν έγινε ούτε μία σύσταση στον παρεκτραπέντα, την στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις πίπτει - μέχρι προσωρινής αποβολής - ο αδέκαστος πέλεκυς των ελεγχόντων προκειμένου να συμμορφωθεί ο άρξας χειρών αδίκων... Νωρίτερα το πρωί δεν τοποθετήθηκα επί του θέματος όντας σίγουρος ότι θα γινόταν απο τους υπεύθυνους μια τοποθέτηση που να βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους. Αυτό δεν έγινε. Σημειωτέον ότι δεν ξύνομαι για αντιπαράθεση... Τον georgpyr ούτε καν τον γνωρίζω και ξέρω ότι η διαχειριστική ομάδα είναι καλά και δοκιμασμένα παιδιά... Η απορία όμως παραμένει. Γιατί αυτή η ομπρέλλα προστασίας προς τον παραβάτη ? Μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ? - γιατί τι άλλο να υποθέσω ?