σβηστηκαν 2 θεματα που ηταν αντιθετα με του κανονισμους του Φορουμ και περιειχαν προσωπικες αντιπαραθεσεις μελων,πραγμα που δεν επιτρέπετε
και φυσικα μην μεινουμε στους κανονες που σε πολλους δεν αρεσουν ομως κατ εμε οντως ηταν θεματα που δεν μας αφορουν και καλο θα ηταν να λυθουν με αλλο τροπο και οχι μεσω threads
Σπυρο διαβασες και τα 2 θεματα τα οποια πιστευω συμφωνεις οτι δεν αφορα εμας παρα μονο συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται κ
μαλιστα το ενα αφορα και προσωπο που προσαφατα "χασαμε'....
Larry, εγώ δεν διάβασα και προφανώς είμαι πολύ περίεργος τι ήταν το θέμα που χρειαζόταν ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ… σε ποια μέλη αναφέρεσαι και γιατί έγινε αναφορά στο όνομα του Σπύρου που θα έπρεπε να διαγράφει το μήνυμα? Ήταν υβριστικό προς το Σπύρο ? ήμαρτον ρε παίδες αλλά με μ@λ@κισμενους κανονισμούς θα δέχεστε μ@λ@κισμενες ερωτήσεις…σβηστηκαν 2 θεματα που ηταν αντιθετα με του κανονισμους του Φορουμ και περιειχαν προσωπικες αντιπαραθεσεις μελων,πραγμα που δεν επιτρέπετε
και φυσικα μην μεινουμε στους κανονες που σε πολλους δεν αρεσουν ομως κατ εμε οντως ηταν θεματα που δεν μας αφορουν και καλο θα ηταν να λυθουν με αλλο τροπο και οχι μεσω threads
Σπυρο διαβασες και τα 2 θεματα τα οποια πιστευω συμφωνεις οτι δεν αφορα εμας παρα μονο συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται κ
μαλιστα το ενα αφορα και προσωπο που προσαφατα "χασαμε'....
Γιωργο ,εγω δεν το βλεπω ετσι διοτι αν θες να το δεις και αλλιως τα θεματακια που ανοιξες ηταν για την διαχείριση οτι πρεπει.....
οσο για το θεμα Σωκρατιδη εχεις απολυτο δικιο επρεπε να ειχε διαγραφει το μηνυμα σου αλλα ηταν στα φρεσκα μας οι νεοι κανονες και πιστευω οτι δοθηκε η δυνατοτητα να δειξουμε και καποια ελαστικοτητα
Larry, εγώ δεν διάβασα και προφανώς είμαι πολύ περίεργος τι ήταν το θέμα που χρειαζόταν ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ… σε ποια μέλη αναφέρεσαι και γιατί έγινε αναφορά στο όνομα του Σπύρου που θα έπρεπε να διαγράφει το μήνυμα? Ήταν υβριστικό προς το Σπύρο ? ήμαρτον ρε παίδες αλλά με μ@λ@κισμενους κανονισμούς θα δέχεστε μ@λ@κισμενες ερωτήσεις…
Και μετα που "σιτεψανε" οι κανονισμοι... παλι το ιδιο θεμα εγινε... και για αλλη μια φορα.. ουδεις ενδιαφερθηκε. Πληροφοριες, εντος. (για οποιον εχει το ενδιαφερον να εφαρμοσει κανονισμους)
![]()
Βασίλη εάν εφαρμόζονται διαρκώς οι κανονισμοί θα γίνουμε ´Χριστιανική Ενωση´.
Η στο ελαφρύτερο ´Η Διάπλασις τών Παίδων´![]()
![]()
![]()
Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι η 'Εξ-'Απλωσις των Παίδωνopcorn:
opcorn: '!!!!!!
![]()
![]()
Μάλλον για Εξ-αϋλωση τών Παίδων μιλάς.![]()
![]()
Γιατί οι ξενύχτες πάθαμε μιά παραίσθηση το πρωί.![]()
![]()
Γιατί οι ξενύχτες πάθαμε μιά παραίσθηση το πρωί.![]()
![]()
μας χαλασε την αντιπαλοτητα στα αθλητικα νηματα αυτη η ιστορια χτες....εκει πουχαμε ζεσταθει.....τσουπ ο georgepyr με το φλογοβολο.......:violent-smiley-030:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.