Αγγελική Νικολούλη Help

Βιος φανταζομαι ( χωρις να γνωριζω τιποτα ) οτι για να μην υπαρχει συνεχεια θα εχει γινει καποια πριβε εξηγηση η ακομα το συζητουν........αστο μη ριχνουμε λαδι στο ναρκοπεδιο....ας μεινουμε στο χθεσινοβραδυνο κλιμα εκτονωσης και χιουμορ........

Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

Βιος φανταζομαι ( χωρις να γνωριζω τιποτα ) οτι για να μην υπαρχει συνεχεια θα εχει γινει καποια πριβε εξηγηση η ακομα το συζητουν........αστο μη ριχνουμε λαδι στο ναρκοπεδιο....ας μεινουμε στο χθεσινοβραδυνο κλιμα εκτονωσης και χιουμορ........

+1

Βρε ναι, δεν λέω όχι... Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα ιδιαίτερα - εξ ου και η αρχική πλάκα - αλλά με προβλημάτισε η "μη επίπληξις"... Θα ακολουθηθεί αυτή η γραμμή από δώ και πέρα ?
Εμένα μου αρέσει να τσακώνομαι με τον Σούρλα... Το ευχαριστιέμαι... Θα με πει ρατσιστή και νεοφιλελεύθερο, θα τον πω ψευτοεπαναστάτη και οπορτουνιστή. Θα μου πεί ότι είχα ελλειπή διαπαιδαγώγηση και είμαι ανάλγητος, θα του απαντήσω ότι δεν γνώρισε την σκληρή δουλειά και αερολογεί... Και θα συνεχίζουμε έτσι με επιθέσεις των 20 δευτερολέπτων προσπαθώντας γιά τρίποντο... Μόλις όμως πετάξω την ατάκα για την λοβοτομή, εκεί που ο Σούρλας δηλαδή σαλτάρει, τι θα κάνει ο διαιτητής? θα διακόψει το ματς και θα μας στείλει στα αποδυτήρια? θα ακυρώσει το ματς ως μή γενόμενο, θα φάμε τεχνική ποινή ή θα μηδενιστούμε και θα αφαιρεθούν 6 βαθμοί ? Πρέπει να ξέρουμε για να κανονίζουμε και τι ομάδα θα κατεβάζουμε αλλά και τι σύστημα θα παίζουμε...

Βρε ναι, δεν λέω όχι... Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα ιδιαίτερα - εξ ου και η αρχική πλάκα - αλλά με προβλημάτισε η "μη επίπληξις"... Θα ακολουθηθεί αυτή η γραμμή από δώ και πέρα ?
Εμένα μου αρέσει να τσακώνομαι με τον Σούρλα... Το ευχαριστιέμαι... Θα με πει ρατσιστή και νεοφιλελεύθερο, θα τον πω ψευτοεπαναστάτη και οπορτουνιστή. Θα μου πεί ότι είχα ελλειπή διαπαιδαγώγηση και είμαι ανάλγητος, θα του απαντήσω ότι δεν γνώρισε την σκληρή δουλειά και αερολογεί... Και θα συνεχίζουμε έτσι με επιθέσεις των 20 δευτερολέπτων προσπαθώντας γιά τρίποντο... Μόλις όμως πετάξω την ατάκα για την λοβοτομή, εκεί που ο Σούρλας δηλαδή σαλτάρει, τι θα κάνει ο διαιτητής? θα διακόψει το ματς και θα μας στείλει στα αποδυτήρια? θα ακυρώσει το ματς ως μή γενόμενο, θα φάμε τεχνική ποινή ή θα μηδενιστούμε και θα αφαιρεθούν 6 βαθμοί ? Πρέπει να ξέρουμε για να κανονίζουμε και τι ομάδα θα κατεβάζουμε αλλά και τι σύστημα θα παίζουμε...

Eχουμε χάσει την φόρμα μας.:flipout: :flipout: Απο πέρυσι τον Αυγουστο έχει να συμβεί.Υπάρχει το ερυθρόλευκο αίμα που ενώνει φαινεται.:firstprize:
Και τώρα θά παρει ο κίτρινος Havoc φωτιά:violent-smiley-030:
Υ.Γ
Και λίγο πιό σοβαρά τώρα,όσο περνάει ο καιρός είναι δυνατόν να διαμορφώνεται ένα επιπεδο επικοινωνίας ακόμα και διαφωνώντας.
Και τελικά ´αλλού τα κακαρίσματα κι´αλλού γεννάν´οι κότες´.Οι πραγματικές λοβοτομές είναι αλλού και πιό συγκαλυμένες και σαφώς πιό επικίνδυνες,οπότε με σένα δεν ξανατσιμπάω.;)

Πάντως εγώ ένα ξέρω.Και με τον ´Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ δεν γίνεται´.Οταν διευθύνω το μαγαζί μου,διατηρώ σχέσεις καλής γειτονίας,με το διπλανό κατάστημα αλλά δεν τού λέω και τα οικονομικά μου και ούτε κάθε βράδυ εμφανίζομαι σε κοινές οικογενειακές φωτογραφίες,γιατί έτσι μπερδεύουνε πολύ τα πράγματα και χάνονται τα όρια.
Και δεν πιστεύω ότι ξαφνικά πήρε ´φωτιά´ ένας άνθρωπος βραδυάτικα.
Το κόβω εδώ ,γιατί είμαι σαφώς υποκειμενικός ,και έχω λόγους γι´αυτό.

ήμαρτον ρε παίδες αλλά με μ@λ@κισμενους κανονισμούς θα δέχεστε μ@λ@κισμενες ερωτήσεις…

Kαι τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα forum με μαλακισμένους κανονισμούς (άρα και μαλακισμένους διαχειριστές που τους θέτουν)????

Η συμμετοχή σε ομάδες διαδικτυακών συζητήσεων από όσο γνωρίζω δεν είναι υποχρεωτική.

Ή κάνω λάθος?

Ο georgepyr είναι φίλος.
Από πολύ παλιά.
Πριν και από το avforum.

Αυτό δε σημαίνει ότι τον χαϊδεύουμε (αν και τελευταία έχει ομορφύνει επικίνδυνα).
Νομίζω ότι αυτό φάνηκε από τη διαγραφή των μνμτων του.

Είναι θερμόαιμο παιδί.
Λειτουργεί συνήθως "εν βρασμώ" σε αυτές τις περιπτώσεις.

"-Σε ποιες περιπτώσεις?" θα μου πείτε?

Έτσι απλά, υπήρξαν κάποια θέματα που τον ενόχλησαν και διαδραματίστηκαν στο avsite, αλλά την αντίδρασή του την εξέφρασε εδώ.

Αυτό για μένα ήταν λάθος (πέρα από τα "καυτερά" του λόγια) γιατί η πλειονότητα των μελών του avclub δεν γνώριζε οτιδήποτε σχετικό με την αντίδραση αυτή. Αυτό φάνηκε και από τη χιουμοριστική διάθεση που είχαν τα πρώτα μνμτα-απαντήσεις στον georgepyr.
Επίσης, και τα δυο μνμτα ήταν ξεκάθαρες επιθέσεις επι προσωπικού, κάτι το οποίο νομίζω ότι έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να συμβαίνει. Και δε μιλάμε για κάποιο ανοιχτό θέμα στο οποίο απλά έτυχε να ξεφύγουμε (συμβαίνει και θα συμβαίνει), μιλάμε για 2 καινούργια θέματα, τα οποία δεν είχαν κάτι να προσφέρουν στο avclub.

Άποψή μου Georgepyr είναι να γραφτείς στο avsite και ότι έχεις να πεις να το πεις κατευθείαν σε αυτούς που θέλεις να σε ακούσουν.

Εκεί θα ήθελα να δω την αντίδραση των υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου...

Θα ηθελα να ξερω οταν μετα απο τηλεφωνημα κυριοι,μπαινατε μεσα στο
Av site και βλεπατε οτι ,ενεργο μελος του Av club υπογραφει με την φωτο του εκληποντος Σπυρου και ταυτοχρονα ,ενα αλλο μελος ενεργο παλι στο Av club,τοποθετει σε κοινη θεα στο Av site το σπιτι μου και χλευαζει μαζι με την παρεα του εμενα προσωπικα και οχι μονο,τι θα κανατε εσεις.
Σημειωτεον οτι αρνουμαι να γραψω οτιδηποτε στο Av site και ακριβως εκει πηγαινε η εκφραση "εκει που χ@ζ@ δεν παω να φαω οπως εγραψε και ο Σουρλας.
Και κατι αλλο τα γραφωμενα του καθενος εδω μεσα ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια,μπορει τα δικα μου να ηταν "καυστικα" και να σβηστηκαν των αλλων ομως που ακολουθησαν παρακατω?
Μην ανοιξουν λοιπον οι ασκοι του αιολου και αρχισουμε πραγματικα, να εφαρμοζουμε τα δικαιωματα που εχει ο καθενας απο την συμετοχη του στο διαδυκτιο γιατι με το τροπο που το παει η διαχειρηση ειμαστε πολυ κοντα σε αυτη την πρακτικη και εγω προσωπικα επιφυλασομαι.
Και κατι αλλο ,εχουν παψει εδω και πολλυ καιρο να με πειραζουν τα Μπιρονια ,ωστε να μην εχω επιγνωση του τι κανω και του τι γραφω εδω μεσα...αλλους πειραζουν.

Παρών ο δράστης, κύριοι. Λυπάμαι που το παρόν θέμα άνοιξε λίγο μετά από την τελευταία μου επίσκεψη και δε μπόρεσα να σας δώσω τις σχετικές πληροφορίες νωρίτερα.

Εγώ έσβησα τα δύο θέματα, τα οποία, για όσους δεν τα είδαν, αφορούσαν προσωπικές επιθέσεις του συντάκτη τους προς άλλα μέλη του club και με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν έξω από αυτόν το δικτυακό τόπο.

Πρώτη πρατήρηση: Δυστυχώς, τα μέλη δε μπορούν να δουν ούτε ότι διαγράφηκε κάποιο θέμα, ούτε το λόγο διαγραφής του. Είναι θέμα λειτουργίας, όχι επιλογής. Ελπίζω αυτό να καλύπτει τις υποθέσεις τύπου "στα μουλωχτά" κ.λπ.

Το ένα θέμα, στο οποίο μάλιστα υπήρχε και αναφορά στον Σπύρο Κωστόπουλο, το διέγραψα αμέσως. Πέραν οποιουδήποτε άλλου κανονισμού, πιστεύω ότι, όπως και ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ερειστικός, δε θα ήθελε να υπάρχουν ερειστικά θέματα εν ονόματί του.

Το δεύτερο ήταν πιο δύσκολη περίπτωση, μόνο και μόνο διότι είχαν γραφτεί κάποια μηνύματα σε αυτό, και μάλιστα κανένα σε αντίστοιχο τόνο. Ακριβώς για αυτό ζητώ συγγνώμη από τους συντάκτες τους που και πάλι κράτησαν το επίπεδο ψηλά. Ωστόσο, το αρχικό μήνυμα δεν είχε θέση εδώ μέσα και, συνεπώς, δεν μπορούσε να σταθεί όλο το θέμα. Για αυτό και, μετά από κάποια ώρα όπως ίσως παρατήρησαν κάποιοι, διαγράφηκε και αυτό.

Ελπίζω να σας κάλυψαν οι διευκρινίσεις μου.

Last edited:
Av site και βλεπατε οτι ,ενεργο μελος του Av club υπογραφει με την φωτο του εκληποντος Σπυρου και ταυτοχρονα ,ενα αλλο μελος ενεργο παλι στο Av club,τοποθετει σε κοινη θεα στο Av site το σπιτι μου και χλευαζει μαζι με την παρεα του εμενα προσωπικα και οχι μονο,τι θα κανατε εσεις.
Σημειωτεον οτι αρνουμαι να γραψω οτιδηποτε στο Av site και ακριβως εκει πηγαινε η εκφραση "εκει που χ@ζ@ δεν παω να φαω οπως εγραψε και ο Σουρλας.
Και κατι αλλο τα γραφωμενα του καθενος εδω μεσα ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια,μπορει τα δικα μου να ηταν "καυστικα" και να σβηστηκαν των αλλων ομως που ακολουθησαν παρακατω?
Μην ανοιξουν λοιπον οι ασκοι του αιολου και αρχισουμε πραγματικα, να εφαρμοζουμε τα δικαιωματα που εχει ο καθενας απο την συμετοχη του στο διαδυκτιο γιατι με το τροπο που το παει η διαχειρηση ειμαστε πολυ κοντα σε αυτη την πρακτικη και εγω προσωπικα επιφυλασομαι.
Και κατι αλλο ,εχουν παψει εδω και πολλυ καιρο να με πειραζουν τα Μπιρονια ,ωστε να μην εχω επιγνωση του τι κανω και του τι γραφω εδω μεσα...αλλους πειραζουν.

Σχετικά με τα "ενεργά μέλη" που λες Γιώργο, το avclub δεν έχει την ευθύνη των πράξεών τους.
Αυτή την ευθύνη την έχει ο καθένας προσωπικά για τον εαυτό του.
Μπορεί κάποιος από τα μέλη μας να είναι βιαστής ή ληστής, το avclub δεν έχει καμία ευθύνη γι'αυτό, ούτε μπορεί να κάνει κάτι.
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθεί όσο καλύτερα γίνεται να τηρούνται κάποιοι κανονισμοί εδώ μέσα.

Έστω και μαλακισμένοι.

Τα "παρακάτω" γραφόμενα που αναφέρεις είναι άμεσα σχετιζόμενα με τα μνμτα σου τα οποία δεν θα έπρεπε να είχαν καν γραφεί. Οπότε θα ήταν άτοπο να σβηστούν τα δικά σου μνμτα και να μείνουν οι απαντήσεις τους (οι οποίες ούτως ή άλλως πάλι άσχετες ήταν, δε θα μπορούσαν να ήταν και αλλιώς αφού αυτοί που τα έγραψαν δε γνώριζαν τίποτε επι του θέματος).

Σχετικά με τους ασκούς του Αιόλου και τα δικαιώματα που αναφέρεις, να σου υπενθυμίσω ότι εδώ είναι ένα avclub το οποίο σκοπό έχει την αλληλοπληροφόρηση των μελών, την καλή παρέα και τη θετική διάθεση.

Και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε αυτή την πορεία...

Σχετικά με τα μπιρόνια, δεν θα το ποινικοποιήσουμε κιόλας! :ADFADF1:

Νίκησε και η Πανάθα εκείνο το βράδυ... :award:

Βασίλη εάν εφαρμόζονται διαρκώς οι κανονισμοί θα γίνουμε ´Χριστιανική Ενωση´.
Η στο ελαφρύτερο ´Η Διάπλασις τών Παίδων´:flipout: :flipout: :flipout:

Ρε Σπύρο τι είπες ωρε!!! Ας όψονται τα αντισταμινικά που πέρνω αυτή την εποχή, ένεκα αλλεργικών συμπτωμάτων και είμαι στο 4ο ύπνο πριν τις 10 το βράδυ, είχαμε τζερτζελέ διαβάζω!!!

Σχετικά με τα δυο αυτά θέματα και σε ότι αφορά την προσωπική μου γνώμη, για το θέμα της φωτογραφίας του Σπύρου δε μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί το πως αντιδρά ο καθένας σε μια τέτοια περίπτωση είναι κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω.
Είμαι όμως βέβαιος ότι ο Κόγιας δεν είχε κακό σκοπό παραθέτοντας τη φωτό του Σπύρου στην υπογραφή του. Αυτό το θεωρώ στάνταρ.

Σχετικά με την παράθεση της φωτό του σπιτιού σου από τον Τσαρουχά ήταν για μένα απλώς...χοντράδα.
Όχι τόσο για τη δημοσιοποίηση του χώρου (η φωτογραφία υπάρχει κάπου αλλού δημόσια στο ίντερνετ?) όσο για τον ειρωνικό τρόπο που αναφέρει όσα αναφέρει.
Αν ήθελε απλώς να καταδείξει αυτά που υποστηρίζει, θα μπορούσε πολύ σεμνά να παραθέσει τα επιχειρήματά του απλά και όμορφα...
Όπως και να'χει μου θύμισε κάτι από ειδήσεις star channel, όπου όσοι δεν τους κάθονται για συνέντευξη τους θάβουνε...

Ρε Σπύρο τι είπες ωρε!!! Ας όψονται τα αντισταμινικά που πέρνω αυτή την εποχή, ένεκα αλλεργικών συμπτωμάτων και είμαι στο 4ο ύπνο πριν τις 10 το βράδυ, είχαμε τζερτζελέ διαβάζω!!!

aerius, zirtec, xozal?

Εγώ τα'κοψα γιατί κοιμόμουν πριν πάω για ύπνο...:grinning-smiley-043

…Όσοι έχεις και εσύ Στέργιο…

Εκτός αν έχεις αποκτήσει κάποιο κληρονομικό δικαίωμα που δεν έχω εγώ και τα υπόλοιπα μέλη…

Περί κανόνων αν θέλεις να ανοίξουμε τη συζήτηση… ποτέ οι λίγοι δεν μπορούν να αποφασίζουν για τους πολλούς… όσο διάχωμα έχεις εσύ να τους υποστηρίζεις (τους κανόνες ) αλλά τόσο έχω και εγώ να αντιτίθεμαι σε αυτούς…Εάν σε ενοχλεί μπορείς και ΕΣΥ, ΟΠΩΣ και ΕΓΩ να μην ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ… εδω δεν κάνεις καθόλου λάθος…

Σημ… η αρχική μου τοποθέτηση εξέφραζε την απορία για το θέμα και τη τυπολατρία βεβαίως από το post toy Στέργιου αρχίζω να κατανοώ και αλλά πράγματα Thatʼs Nice ;)

Kαι τι δουλειά έχεις εσύ σε ένα forum με μαλακισμένους κανονισμούς (άρα και μαλακισμένους διαχειριστές που τους θέτουν)????

Η συμμετοχή σε ομάδες διαδικτυακών συζητήσεων από όσο γνωρίζω δεν είναι υποχρεωτική.

Ή κάνω λάθος?

επειδη τη νυχτα που εγινε το Μπαμ εγραψα κι εγω καποιες απαντησεις .....

Θεωρουσα ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα σβηστουν τα θεματα......απλα ηταν θεμα χρονου και παρουσιας διαχειριστη.......ακομα και να μην συμφωνουμε η αν συμφωνουμε μερικως καλο θα ηταν φιλε Georgepyr οι αποφασεις να μην περνονται εν θερμω και οι αντιδρασεις μας απλα να φιλτραρονται εδω μεσα....

για οσους με ξερουν καλυτερα καταλαβαινουν διπλα τι εννοω οσον αφορα εμενα παντα.
Ελπιζω να μην παρεξηγησες το χιουμοριστικο των απαντησεων μας αλλα το κλιμα εκεινο το βραδυ ετσι ηταν μεταξυ μας και πραγματικα η αντιδραση σου ηταν αναπαντεχη και χωρις καμια γνωση για τις αιτιες της.

Ακριβώς επειδή όλοι καταλάβαμε πως τα thread θα διαγραφούν, είπαμε να το γυρίσουμε σε chatting!
Συγγνώμη georgepyr, αλλά τα thread "φώναζαν" από μακριά πως πήγαιναν για διαγραφή.

Υ.Γ. Πάντως ως κλασικός κουτσομπόλης, μόλις τα είδα πετάχτηκα μέχρι τους "απέναντι" να ρίξω μια ματιά...:p

…Όσοι έχεις και εσύ Στέργιο…

Αν εννοείς "...όση έχεις και εσύ Στέργιο..." δε το πολυκαταλαβαίνω να σου πω.
Δεν εκφράστηκα ποτέ με τον τρόπο που εκφράστηκες εσύ για οτιδήποτε, παρά μόνο όταν απάντησα στα μνμτα σου, ακριβώς στο ίδιο ύφος γιατί έτσι θεωρώ ότι προσπαθώ να "πιάσω συχνότητα"...

Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης με εσένα, ότι δε γίνεται οι λίγοι να αποφασίζουν για τους πολλούς.
Δυστυχώς όμως αυτό είναι αναγκαίο κακό, γιατί απλά δε γίνεται για οποιαδήποτε απόφαση να γίνεται δημοψήφισμα.
Εκτός αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης το οποίο έχεις κατα νου, έχει εφαρμοστεί σε κάποιο άλλο site και που εμείς δε γνωρίζουμε.

Να ακούσουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση δηλαδή και όχι παράπονα του στυλ "κάνετε ότι θέλετε" κλπ κλπ

Αυτή τη στιγμή το avclub αποτελείται από διαχειριστές, μέλη και κανονισμούς.
Όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα σωστά, δεν είμαστε επαγγελματίες διαχειριστές, ούτε έχουμε τελειώσει το harvard.
Πάντα θα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι.

Σκοπός δικός μου είτε ως διαχειριστής είτε ως μέλος του avclub (αλλά και ολόκληρης της διαχειριστικής ομάδας) είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Να προσπαθούμε οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι παρά δυσαρεστημένοι.

Από την επισκεψιμότητα του site και από το επίπεδο που επικρατεί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Λυπάμαι πολύ που είσαι στην απέναντι όχθη.

Υ.Γ. Πάντως ως κλασικός κουτσομπόλης, μόλις τα είδα πετάχτηκα μέχρι τους "απέναντι" να ρίξω μια ματιά...:p

Βασικά έχουμε κάνει μια συνεργασία με το avsite για να ανεβάσουμε τα hits μας. :7SFGSFG:

Καλά ρε γκιμπρας, κάθεσαι και κουτσομπολεύεις? Πάνε βρες κανέναν προ. :idea: