Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help
…Όσοι έχεις και εσύ Στέργιο…
Αν εννοείς "...όση έχεις και εσύ Στέργιο..." δε το πολυκαταλαβαίνω να σου πω.
Δεν εκφράστηκα ποτέ με τον τρόπο που εκφράστηκες εσύ για οτιδήποτε, παρά μόνο όταν απάντησα στα μνμτα σου, ακριβώς στο ίδιο ύφος γιατί έτσι θεωρώ ότι προσπαθώ να "πιάσω συχνότητα"...
Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης με εσένα, ότι δε γίνεται οι λίγοι να αποφασίζουν για τους πολλούς.
Δυστυχώς όμως αυτό είναι αναγκαίο κακό, γιατί απλά δε γίνεται για οποιαδήποτε απόφαση να γίνεται δημοψήφισμα.
Εκτός αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης το οποίο έχεις κατα νου, έχει εφαρμοστεί σε κάποιο άλλο site και που εμείς δε γνωρίζουμε.
Να ακούσουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση δηλαδή και όχι παράπονα του στυλ "κάνετε ότι θέλετε" κλπ κλπ
Αυτή τη στιγμή το avclub αποτελείται από διαχειριστές, μέλη και κανονισμούς.
Όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα σωστά, δεν είμαστε επαγγελματίες διαχειριστές, ούτε έχουμε τελειώσει το harvard.
Πάντα θα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι.
Σκοπός δικός μου είτε ως διαχειριστής είτε ως μέλος του avclub (αλλά και ολόκληρης της διαχειριστικής ομάδας) είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Να προσπαθούμε οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι παρά δυσαρεστημένοι.
Από την επισκεψιμότητα του site και από το επίπεδο που επικρατεί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Λυπάμαι πολύ που είσαι στην απέναντι όχθη.