Αγγελική Νικολούλη Help

Τι προ να βρω μάναμ, 3 η ώρα το πρωί; Ούτε στο ebay δεν ανεβάζουν μηχανάκια τέτοιες ώρες!

Είναι και το πρόβλημα της αϋπνίας (4 ώρες τη μέρα και πολλές μου είναι), οπότε τι να κάνεις...

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι φωνάζουμε για να φωνάζουμε. Διαγράφεται ένα μήνυμα ξεσηκωνόμαστε , δεν διαγράφεται φωνάζουμε γιατί δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Έχουμε καταντήσει σαν τις περιπτώσεως των αναρχικών με την αστυνομία που όταν αδυνατούν να τους συλλάβουν ξεσηκώνετε η κοινωνία λέγοντας ότι όλα είναι στημένα και το κράτος δεν κάνει σωστά την δουλειά του κα όταν πάλι συλλάβουν κάποιους από αυτούς τότε φωνάζουμε πάλι για εξιλαστήρια θύματα και τα καημένα τα παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα κλπ κλπ. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μερικοί θέλουν κάθε φορά που κάποιος διαχειριστής κρίνει ότι πρέπει να κλειδώσει η να διαγράψει κάποιο θέμα θα πρέπει πρώτα να στείλει e –mail σε όλα τα μέλη , μετά να περιμένει την συγκαταθετική τους απάντηση και έπειτα να προχωρεί στην ενέργεια . Μερικά πράγματα με κάνουν να γελάω δυστυχώς.
Ας το τελειώνουμε εδώ , άλλωστε το σαββατοκύριακο τελείωσε.:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

Τι προ να βρω μάναμ, 3 η ώρα το πρωί; Ούτε στο ebay δεν ανεβάζουν μηχανάκια τέτοιες ώρες!

Είναι και το πρόβλημα της αϋπνίας (4 ώρες τη μέρα και πολλές μου είναι), οπότε τι να κάνεις...

τι λες? στο ebay.com είναι απογευματάκι. :offtopic:

Re: Απάντηση: Αγγελική Νικολούλη Help

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι φωνάζουμε για να φωνάζουμε. Διαγράφεται ένα μήνυμα ξεσηκωνόμαστε , δεν διαγράφεται φωνάζουμε γιατί δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Έχουμε καταντήσει σαν τις περιπτώσεως των αναρχικών με την αστυνομία που όταν αδυνατούν να τους συλλάβουν ξεσηκώνετε η κοινωνία λέγοντας ότι όλα είναι στημένα και το κράτος δεν κάνει σωστά την δουλειά του κα όταν πάλι συλλάβουν κάποιους από αυτούς τότε φωνάζουμε πάλι για εξιλαστήρια θύματα και τα καημένα τα παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα κλπ κλπ. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μερικοί θέλουν κάθε φορά που κάποιος διαχειριστής κρίνει ότι πρέπει να κλειδώσει η να διαγράψει κάποιο θέμα θα πρέπει πρώτα να στείλει e –mail σε όλα τα μέλη , μετά να περιμένει την συγκαταθετική τους απάντηση και έπειτα να προχωρεί στην ενέργεια . Μερικά πράγματα με κάνουν να γελάω δυστυχώς.

Τι λες βρε Κωστα....εδω θα μεινουμε να φαμε τα μουστακια μας μεχρι να καταλαγιασουν οι τεστοστερονες που χουνε χτυπησει κοκκινο........
Ασε μας απο δω που θα μας στερησεις το μοναδικο μεσο virtual εκτονωσης.........
Θελω τον Σουρλα για round 3......παρακαλω

:SFGSFGSF: Νομίζω ότι σε μια παράγραφο έχεις συλλάβει το νόημα. Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές γνώμες. Δεν μπορεί η διαχείριση να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Ας κάνει τη δουλειά της σύμφωνα με τους κανόνες και πάνω από όλα με τη συνείδησή της. Από εκεί και πέρα όποιος δεν του αρέσει το περιβάλλον, μπορεί να αποχωρήσει ή να φτιάξει ένα άλλο περιβάλλον με τις συνθήκες που προτιμά. Αυτό είναι άλλωστε η ελευθερία. Όχι η επιβολή της γνώμης μας ντε και καλά στον άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help

Αν εννοείς "...όση έχεις και εσύ Στέργιο..." δε το πολυκαταλαβαίνω να σου πω.
Δεν εκφράστηκα ποτέ με τον τρόπο που εκφράστηκες εσύ για οτιδήποτε, παρά μόνο όταν απάντησα στα μνμτα σου, ακριβώς στο ίδιο ύφος γιατί έτσι θεωρώ ότι προσπαθώ να "πιάσω συχνότητα"...

Αν σε πείραξε ο τρόπος έκφρασης (ως προς το λεκτικό υποθέτω) Συγγνώμη…βεβαίως ως προς την ουσία έχεις εκφραστεί ΠΟΛΥ Χειρότερα προς μέλη… και αν ξεχνάς ξαναδιάβαζε κάποια πρόσφατα thread στην Hi-End…

Τώρα, βάση τον κανονισμών εσένα ποιος θα σε επίπληξη; που σε μια γενική μου τοποθέτηση μου επιτίθεσαι προσωπικά εκτός αν οι κανόνες δεν είναι κρατούν ίσιες αποστάσεις για όλους ; (και δεν αναφέρομαι στο εδώ μήνυμα αλλά στο προηγούμενο ;) )

Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης με εσένα, ότι δε γίνεται οι λίγοι να αποφασίζουν για τους πολλούς.
Δυστυχώς όμως αυτό είναι αναγκαίο κακό, γιατί απλά δε γίνεται για οποιαδήποτε απόφαση να γίνεται δημοψήφισμα.
Εκτός αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης το οποίο έχεις κατα νου, έχει εφαρμοστεί σε κάποιο άλλο site και που εμείς δε γνωρίζουμε.

Να ακούσουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση δηλαδή και όχι παράπονα του στυλ "κάνετε ότι θέλετε" κλπ κλπ

Τις απόψεις μου, μπορείς να τις διαβάσεις και στην Εκτός και στην Διαχειριστών τη περίοδο που έγραφα εκεί αν σου είναι δύσκολο να ψάξεις, αργότερα όταν βρω λίγο χρόνο να τις ξαναγράψω…

Εν τάχει και λίγο food for thought σαν αρχή συζήτησης αν το θέλεις…

Α. Να καταργηθεί το μοντέλο των διαχειριστών ως υφίσταται, οι περισσότεροι έχουν απλώς ένα τίτλο χωρίς ουσιαστική προσφορά/παρουσία στο χώρο (και δεν μένω στη καθημερινή τους ενασχόληση με το AVClub.gr αν και υπάρχουν διαχειριστές που έχουν να μπουν πάνω από 10 ήμερες αλλά κυρίως δεν βοηθούν στην εξέλιξη αυτής τη ιδέας που λέγεται AVClub.gr ) Όσοι φίλοι θέλουν να προσφέρουν στη γνώση και στη παρέα δεν έχουν ανάγκη το τίτλο του διαχειριστή για να το κάνουν…ακόμα χειρότερο θα είναι αν κάποιος προσφέρει επειδή πήρε ένα τίτλο… δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει στο avclub.gr

Β. Να εκλέγονται 5-6 διαχειριστές από τα μέλη με ορισμένο χρόνο παραμονής (6-12 μήνες) που θα επιτηρούν την εύρυθμη λειτουργία του χώρου, δικαίωμα ψήφου να έχουν τα μέλη με 150+ post σε ενεργές κατηγορίες (έξω οι Εκτός, Αγγελίες, Φωτο κλπ) έτσι και οι διαχειριστές θα κρίνονται και οι εμπλεκόμενοι δεν θα μπορούν να κάνουν παράπονα για το ποιος ασκεί τον έλεγχο τι πιο ξεκάθαρο… και πολύ εύκολο στην υλοποίηση

Γ. Κανονισμοί…είναι πολύ οξύμωρο να μιλάμε για τήρηση κανονισμών σε μια κοινότητα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργεί η αυτοκάθαρση… το να προσθέτεις κανονισμούς επί το κανονισμών πέρα της γελιοποίησης της ουσίας που έχουν οι κανονισμοί, φωνάζεις στους συμμετέχοντες ΜΗΝ κάνετε το Α η το Β γιατί ο «μπαμπάς» θα σας βάλει τιμωρία… τώρα πόσο γελοιοποιείτε ο «μπαμπάς» κάθε φορά που δε τηρεί του κανόνες δεν ξέρω… ας το σκεφτεί μόνος του…Συνεπώς, όσοι τέθηκαν στην αρχή φτάνουν να μη πω και πολλοί είναι…

Αυτή τη στιγμή το avclub αποτελείται από διαχειριστές, μέλη και κανονισμούς.
Όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα σωστά, δεν είμαστε επαγγελματίες διαχειριστές, ούτε έχουμε τελειώσει το harvard.
Πάντα θα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι.

Σκοπός δικός μου είτε ως διαχειριστής είτε ως μέλος του avclub (αλλά και ολόκληρης της διαχειριστικής ομάδας) είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Να προσπαθούμε οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι παρά δυσαρεστημένοι.

Από την επισκεψιμότητα του site και από το επίπεδο που επικρατεί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Λυπάμαι πολύ που είσαι στην απέναντι όχθη.

Αν στο μυαλό σου βλέπεις δυο όχθες Στέργιο, είσαι λάθος, και καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα… στο δικό μου μυαλό το avclub.gr δεν έχει όχθες, στεγανά, τοίχους, πόσο μάλλον αντιπάλους και αντίπερα όχθες όπως βλέπεις εσύ… εγώ το βλέπω ως μια θάλασσα άλλες φορές γαλήνια, άλλες με τρικυμιά, όλοι εμείς απλώς κολυμπάμε στο ταξίδι και ο σκοπός είναι να απολαμβάνουμε το ταξίδι… προφανώς το δικό σου (ταξίδι)και ελπίζω να είναι μόνο το δικό σου έχει αρχίζει να τελειώνει κτυπάει σε ξέρες και βλέπεις ήδη την όχθη… Sorry ίσως να έχεις δίκιο και εγώ απλώς να είμαι ρομαντικός ;)

Περιμένω τις απόψεις σου/σας ως προς τις προτάσεις…μάλλον καλύτερα ας αποκοπούν από αυτό το thread μια και δεν ανοίχτηκε για αυτό το λόγο…

Και κάτι ακόμα, ουδεμία πρόθεση είχα να μπω σε τέτοια συζήτηση αλλά η στάση σου ήταν το λιγότερο προκλητική

Λοιπόν, επειδή ο υποφαινόμενος είναι αυτός που έκανε το έγκλημα να τοποθετήσει τη φωτό του Σπύρου στην υπογραφή του, βαράτε με όσο θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Χάνοντας το Σπύρο, δεν έχασα ένα φίλο, αλλά έναν άνθρωπο της γενιάς μου, που είχαμε τα ίδια χνώτα, τα ίδια ελαττώματα, το ίδιο μήκος κύματος. Έχασα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου. Και αυτό μου κοστίζει. Και μου κοστίζει πολύ. Και όσο περνούν οι μέρες και το χωνεύω, τόσο πιο πολύ μου κοστίζει. Και είναι αυτό που προσπαθώ να ανθέξω. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, το ίδιο μου κάνει.

Αυτά...

Costa σε ευχαριστώ που δεν δίνεις συνέχεια στο θέμα.

Παρακαλώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες το θέμα να σταματήσει εδώ, γιατί έχει ξεκινήσει μια κουβέντα με την ευκαιρεία διαγραφής δυο θεμάτων που θα μπορούσαν να είναι πμ και δεν υπήρχε λόγος να γίνουν θέματα ποτέ.

Επειδή λοιπόν ανακατεύτηκε το όνομα του Σπύρου με οποιοδήποτε τρόπο, ας σεβαστούμε τη μνήμη του και ας μη συνεχίσουμε άλλο. Αν έμεινε συζήτηση στη μέση που αφορά κάτι άλλο ας συνεχειστεί σε κάποιο άλλο θέμα.

Ευχαριστώ

Σεβόμενος τον εκλιπόντα (ελπίζω βεβαια να σταματήσει η χρήση του ονόματός του για άλλους σκοπούς,γιατί θα καταντήσει ανίερο)αλλά και σεβόμενος απολύτως τον τρόπο που οποιοδήποτε μέλος εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός προσφιλούς του ανθρώπου είτε εδώ είτε αλλού δεν έχω να πώ οτιδήποτε για το ένα απο τα δύο threads.Aλλως τε υπάρχουν μελη που συμμετέχουν σε όποιο φόρουμ επιθυμούν είτε ως απλά μέλη εδώ και διαχειριστές αλλού είτε ως απλά μέλη και εδώ και αλλού.
Οι περισσότεροι τηρούν τούς κανόνες καλής γειτονίας και φυσικά δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Ομως στο άλλο thread και μετά τίς εξηγήσεις που δόθηκαν,αποτελεί τουλάχιστον παραβίαση τού ιδιωτικού ασύλου ενός ανθρώπου η έκθεσις τού χώρου του χωρίς την άδειά του.Οπως και τα ειρωνικά σχόλια για ότι περιέχει ο χώρος.Αρα δεν αποτελεί απλά ......χοντράδα ,αλλά κάτι πολυ περισσότερο που άπτεται θεμάτων τού ποινικού κώδικα.
Επειδή και στο παρελθόν έχει δημιουργηθεί παρόμοιο θέμα,όπου ο ίδιος διαχειριστής αποδεχόταν και ενίσχυε επιθέσεις και ειρωνείες εναντίον του μουσικού τμηματος τού avclub και ταυτοχρόνως συμμετείχε ως απλό μέλος, με ψευδώνυμο τότε, στο παρόν μουσικό τμήμα τού φόρουμ και όχι μόνον, και εγώ προσωπικά τότε άνοιξα θέμα εδώ και όχι στο avsite.Εδώ είναι ο χώρος που συμμετέχω και απευθύνθηκα σε εκείνον ως μέλος τού εδώ Club.
Δεν καταλαβαίνω για πιό λόγο ο georgpyr θα έπρεπε να πάει απο εκεί για να διαμαρτυρηθεί,απο την στιγμή που δεν το επιθυμεί και θεωρεί οτι θέλει να συμμετέχει μόνον στο Avclub.Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για μένα αλλά και για άλλα μέλη τού Avclub.
Το θέμα που προκύπτει λοιπόν είναι για ποιόν λόγο ένας άνθρωπος που απο την πρωτη μέρα της δημιουργίας τού παρόντος χώρου,εκφράζεται απο αρνητικά έως υβριστικά για τον εδώ χώρο, στο site που είναι διαχειριστής ,χαίρει μιάς ιδιότυπης ασυλίας εδώ μέσα.
Με την ίδια ασυλία αντιμετωπίστηκε και στην περίπτωση τών ειρωνειών κατα τού εδώ μουσικού φόρουμ.
Αυτό ουδέποτε απαντήθηκε.Και φυσικά ούτε και σήμερα.Δεν είναι δυνατόν να μπανάρεται ο McZab για ασήμαντη αφορμή και να περνάνε στο ντούκου,οι επανειλημένες επιθέσεις του συγκεκριμένου εναντίον ολόκληρου του Av Club ,τμημάτων του ή μελών του .Και αφού δεν αυτοδιαγράφεται ο ίδιος,ως θα όφειλε ,ορισμένοι υπεύθυνοι εδώ ,αντιμετωπίζουν το θέμα, σχεδόν κατηγορώντας εκείνους που ενοχλούνται απο την συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Υ.Γ.
Geon-X για άλλη μιά φορά σου εκφράζω την εκτίμησή μου.Παραμένεις συνεπής στίς αρχές σου περί ελευθερίας στο διαδίκτυο ,το οποίο βεβαίως το είχες επιβεβαιώσει και την περίοδο που παραιτηθηκες απο Διαχειριστής,αλλά και όταν ήσουν Διαχειριστής.
Υ.Γ2
Σέβομαι απολύτως την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε ανάλογα Site με το εδώ,που γράφουν ότι θέλουν στούς δικούς τους χώρους αλλά δεν μπαίνουν και εδώ ,στα πλαίσια προσωπικών τους επιλογών.Οπως και όλους πού τηρούν το fairplay συμμετέχοντας όπου οι ίδιοι επιλέγουν και ανεξαρτήτως τών ρόλων τους.Αυτό για να μήν θεωρηθεί ότι έχω την παραμικρή αντιπαλότητα συνολικά πρός οποιονδήποτε ομοειδή διαδικτυακό χώρο.

Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι οι κανονισμοι τηρουνται για ολους?

Βασίλη δεν θυμάμαι πάντως να υποστήριξες ποτέ την χρησιμότητα τών ´ευσεβιστικών ´αυτών κανονισμών.
Εδώ όμως συμβαίνει κάτι χειρότερο.Με ευκολία χαρακτηρίζονται ´εχθροί´όσοι αντιδρούν σε συγκεκριμένα πράγματα ,ενώ δεδηλωμένοι ,εμπράκτως, εχθροί τού παρόντος χώρου αντιμετωπίζονται σχεδόν σάν φίλοι ,με αγκαλίτσες και φιλάκια.

Οι μη αμειβόμενοι διαχειριστές αυτου του φορουμ, θα ηθελαν να ειναι παντα ακριβοδικαιοι και να τηρουν ισες αποστασεις. Αυτο ομως προφανως ειναι αδυνατο, μιας και οι διαχειριστες διατηρουν προσωπικες σχεσεις με καποια μελη και εχουν και καποιες συμπαθειες. Αυτο που θα εκανα εγω αν ημουν διαχειριστης, ειναι το να εριχνα το επιπεδο της επιτηρησης και της αυστηροτητας εκει οπου θα μπορουσα να τηρω ισες αποστασεις. Δηλαδη, αν δεν μπορεις ή/και δε θελεις να ριξεις καμιά ξυλιά στο δικο σου παιδι, μη ριχνεις σε κανενα παιδι. Η μερολυπτικη συμπεριφορα και ο στρουθοκαμηλισμός δεν αρμοζουν σε ενα φορουμ το οποιο θελει να διατηρηθει σοβαρο.

Last edited:
Οχι Σπυρο, ποτε δεν την υποστηριξα. Ομως ξερω να παιζω και το παιχνιδι και με κανονες που δεχομαι και με κανονες που δεν δεχομαι.

Τι εννοώ? 2 φορες εγινε επιθεση εις βαρος μου και συμφωνα με τους νεους (!!!) κανονισμους επρεπε να εχουμε σβησιματα , κλπ κλπ. Τα εν λογω μηνυματα βεβαια εχουν μεινει στη θεση τους, γιατι για καποιους αυτοι οι κανονισμοι ΔΕΝ εφαρμοζονται. Η θεση μου ειναι λοιπον, πως, εφοσον υπαρχει επιλεκτικη εφαρμογη, αυτοι οι κανονες ειναι αχρηστοι, και οι πρωτοι που τους κατεστησαν ετσι δεν ειναι τα μελη.

Οταν δε καποιοι μιλησαν για ουσια/παρουσια/περιουσια και ολα τα εις -ουσια κλπ, κανεις δεν βγηκε να τους μιλησει για την προελευση καποιων ιδεων που εχουν ηδη παρει το δρομο τους εδω μεσα.

Τελος , συμφωνω με τον GeonX και με τις ιδεες του και με την εν γενει σταση του

Μπραβο στον Γιωργο Πυργαρουση!
Εισαι ενας απο τους ελαχιστους εδω μεσα,που εχεις τα αρχ.... να τα λες χυμα.
Αυτα που ολοι οι υπολοιποι-διαχειριστες και μελη-συζητουν κατ ιδιαν,αλλα ποτε
δημοσια...

Ξαναβαλτε πισω τα μυνηματα του Πυργα ...ΤΩΡΑ!
Σεβαστειτε την ιστορια αυτου του φορουμ και του AV-FORUM.

Λοιπον παιδια καταλαβα τι εγινε.Ρε συ Βασιλη τι σου ηρθε και σενα στο προφιλ σου, να βαλεις περιοχη:βορεια
προαστεια ,χαθηκε ο κοσμος να γραψεις βορεια Ελλαδα?με τα βορεια προαστεια τους μπερδευεις και μετα ζητας τα ρεστα,δεν βλεπεις τι τραβαω εγω που γραφω περιοχη:ΑΘΗΝΑ και μαλιστα με κεφαλαια γραμματα?