Re: Απάντηση: Re: Αγγελική Νικολούλη Help
Αν εννοείς "...όση έχεις και εσύ Στέργιο..." δε το πολυκαταλαβαίνω να σου πω.
Δεν εκφράστηκα ποτέ με τον τρόπο που εκφράστηκες εσύ για οτιδήποτε, παρά μόνο όταν απάντησα στα μνμτα σου, ακριβώς στο ίδιο ύφος γιατί έτσι θεωρώ ότι προσπαθώ να "πιάσω συχνότητα"...
Αν σε πείραξε ο τρόπος έκφρασης (ως προς το λεκτικό υποθέτω) Συγγνώμη…βεβαίως ως προς την ουσία έχεις εκφραστεί ΠΟΛΥ Χειρότερα προς μέλη… και αν ξεχνάς ξαναδιάβαζε κάποια πρόσφατα thread στην Hi-End…
Τώρα, βάση τον κανονισμών εσένα ποιος θα σε επίπληξη; που σε μια γενική μου τοποθέτηση μου επιτίθεσαι προσωπικά εκτός αν οι κανόνες δεν είναι κρατούν ίσιες αποστάσεις για όλους ; (και δεν αναφέρομαι στο εδώ μήνυμα αλλά στο προηγούμενο

)
Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης με εσένα, ότι δε γίνεται οι λίγοι να αποφασίζουν για τους πολλούς.
Δυστυχώς όμως αυτό είναι αναγκαίο κακό, γιατί απλά δε γίνεται για οποιαδήποτε απόφαση να γίνεται δημοψήφισμα.
Εκτός αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης το οποίο έχεις κατα νου, έχει εφαρμοστεί σε κάποιο άλλο site και που εμείς δε γνωρίζουμε.
Να ακούσουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση δηλαδή και όχι παράπονα του στυλ "κάνετε ότι θέλετε" κλπ κλπ
Τις απόψεις μου, μπορείς να τις διαβάσεις και στην Εκτός και στην Διαχειριστών τη περίοδο που έγραφα εκεί αν σου είναι δύσκολο να ψάξεις, αργότερα όταν βρω λίγο χρόνο να τις ξαναγράψω…
Εν τάχει και λίγο food for thought σαν αρχή συζήτησης αν το θέλεις…
Α. Να καταργηθεί το μοντέλο των διαχειριστών ως υφίσταται, οι περισσότεροι έχουν απλώς ένα τίτλο χωρίς ουσιαστική προσφορά/παρουσία στο χώρο (και δεν μένω στη καθημερινή τους ενασχόληση με το AVClub.gr αν και υπάρχουν διαχειριστές που έχουν να μπουν πάνω από 10 ήμερες αλλά κυρίως δεν βοηθούν στην εξέλιξη αυτής τη ιδέας που λέγεται AVClub.gr ) Όσοι φίλοι θέλουν να προσφέρουν στη γνώση και στη παρέα δεν έχουν ανάγκη το τίτλο του διαχειριστή για να το κάνουν…ακόμα χειρότερο θα είναι αν κάποιος προσφέρει επειδή πήρε ένα τίτλο… δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει στο avclub.gr
Β. Να εκλέγονται 5-6 διαχειριστές από τα μέλη με ορισμένο χρόνο παραμονής (6-12 μήνες) που θα επιτηρούν την εύρυθμη λειτουργία του χώρου, δικαίωμα ψήφου να έχουν τα μέλη με 150+ post σε ενεργές κατηγορίες (έξω οι Εκτός, Αγγελίες, Φωτο κλπ) έτσι και οι διαχειριστές θα κρίνονται και οι εμπλεκόμενοι δεν θα μπορούν να κάνουν παράπονα για το ποιος ασκεί τον έλεγχο τι πιο ξεκάθαρο… και πολύ εύκολο στην υλοποίηση
Γ. Κανονισμοί…είναι πολύ οξύμωρο να μιλάμε για τήρηση κανονισμών σε μια κοινότητα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργεί η αυτοκάθαρση… το να προσθέτεις κανονισμούς επί το κανονισμών πέρα της γελιοποίησης της ουσίας που έχουν οι κανονισμοί, φωνάζεις στους συμμετέχοντες ΜΗΝ κάνετε το Α η το Β γιατί ο «μπαμπάς» θα σας βάλει τιμωρία… τώρα πόσο γελοιοποιείτε ο «μπαμπάς» κάθε φορά που δε τηρεί του κανόνες δεν ξέρω… ας το σκεφτεί μόνος του…Συνεπώς, όσοι τέθηκαν στην αρχή φτάνουν να μη πω και πολλοί είναι…
Αυτή τη στιγμή το avclub αποτελείται από διαχειριστές, μέλη και κανονισμούς.
Όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα σωστά, δεν είμαστε επαγγελματίες διαχειριστές, ούτε έχουμε τελειώσει το harvard.
Πάντα θα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι.
Σκοπός δικός μου είτε ως διαχειριστής είτε ως μέλος του avclub (αλλά και ολόκληρης της διαχειριστικής ομάδας) είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Να προσπαθούμε οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι παρά δυσαρεστημένοι.
Από την επισκεψιμότητα του site και από το επίπεδο που επικρατεί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Λυπάμαι πολύ που είσαι στην απέναντι όχθη.
Αν στο μυαλό σου βλέπεις δυο όχθες Στέργιο, είσαι λάθος, και καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα… στο δικό μου μυαλό το avclub.gr δεν έχει όχθες, στεγανά, τοίχους, πόσο μάλλον αντιπάλους και αντίπερα όχθες όπως βλέπεις εσύ… εγώ το βλέπω ως μια θάλασσα άλλες φορές γαλήνια, άλλες με τρικυμιά, όλοι εμείς απλώς κολυμπάμε στο ταξίδι και ο σκοπός είναι να απολαμβάνουμε το ταξίδι… προφανώς το δικό σου (ταξίδι)και ελπίζω να είναι μόνο το δικό σου έχει αρχίζει να τελειώνει κτυπάει σε ξέρες και βλέπεις ήδη την όχθη… Sorry ίσως να έχεις δίκιο και εγώ απλώς να είμαι ρομαντικός
Περιμένω τις απόψεις σου/σας ως προς τις προτάσεις…μάλλον καλύτερα ας αποκοπούν από αυτό το thread μια και δεν ανοίχτηκε για αυτό το λόγο…
Και κάτι ακόμα, ουδεμία πρόθεση είχα να μπω σε τέτοια συζήτηση αλλά η στάση σου ήταν το λιγότερο προκλητική…