Τί άλλο γράφει; Οι αριθμοί; Τα πλέγματα μάλλον είναι παράλληλα επίπεδα. Αν είναι μαύρου χρώματος θα ήταν καλύτερα, αλλά από την φωτο φαίνονται γκρίζα. Δοκίμασε τες κάποιες ώρες και δες πώς παίζουν. Το αν είναι φασόν δεν σημαίνει και τίποτε το αρνητικό. Λ.Σ.View attachment 92287Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;Επάνω γράφει 12ΑΧ7 made in USA .
Ποιάς εταιρείας είναι;
Πιθανότερο GE. Λ.Σ.απο την φωτο βλεπω standard ribbed plates, standard halo getter, double mica. ολα δλδ ειναι τυπικου σχεδιασμου 12αχ7. πιθανολογωντας θα ελεγα ισως RCA, με περισοτερη φαντασια (πιο δυσκολα) GE.
ισως Λουκα, μοιαζουν και με GE αλλα κατι στα plates σε συνδιασμο με το Ο getter δεν μου καθεται. Μηπως εχουν μια κοκκινη πινελια (σαν βουλα) στην ψυξη ?
δεν ξερω αν ο Πανικος εχει αποψη
@Διονυση για 6 τετοιες, εφοσων δεν μικροφωνιζουν θα εδινα 50 ευρω και αν ηθελα να ειμαι large λιγο παραπανω. γενικα οι αμερικανικες λαμπες ειναι αρκετα κοινες και δεν χαιρουν της εκτιμησης των γερμανικων-αγγλικων κτλ
@Διονυση για 6 τετοιες, εφοσων δεν μικροφωνιζουν θα εδινα 50 ευρω και αν ηθελα να ειμαι large λιγο παραπανω. γενικα οι αμερικανικες λαμπες ειναι αρκετα κοινες και δεν χαιρουν της εκτιμησης των γερμανικων-αγγλικων κτλ
Συμφωνώ! Έτσι κι' αλλιώς θα πρέπει να το κάνει. Λ.Σ.Θα πρότεινα να τις ακούσει και να κρίνει με γνώμονα τα ακουστικά αποτελέσματα...
Οι λυχνιες ειναι GE. H GE ειναι μια απο τις εταιρειες που εφτιαχνε λυχνιες κατα παραγγελια αλλων αμερικανικων εταιρειων. Μαλλον για υπολογιστες. Αν θυμαμαι καλα καπου ειχα διαβασει οτι ειχαν και προτιμησεις η texas instruments στην GE και η Hewllett Packard στην RCA. Προκειται για απλες 12AX7 χωρις ιδιαιτερη κατασκευαστικη απαιτηση. Οι μονες ιδιαιτερες κατασκευες για υπολογιστες ηταν οι 6681.
Οι grayplates GE ειναι αρκετα μουσικες λυχνιες. Η τιμη τους εξαρταται απο το αν ειναι χρησιμοποιημενες, τις μετρησεις τους και το life span τους. Νομιζω οτι τα 50 ευρω που ειπωθηκαν ειναι πολυ καλη τιμη... μαλιστα οταν μιλαμε για 6 ειναι πιθανον να βρεθουν και ματσαριμενες δυο η τρεις.
ΥΓ η κοκκινη πινελια στην μυτη ειναι εξαιρετικο δειγμα λυχνιων διαλεγμενες προσεκτικα για ιατρικα μηχανηματα. Κελεπουρι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.