Καλησπέρα στην υπόλοιπη παρέα και χρόνια πολλά!!!Ενδιαφέρομαι για αγορά 2 τηλεοράσεων (Σαλόνι 40'' και κρεβατοκάμαρα 32'').Καταρχήν να διευκρινήσω ότι δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, ωστόσο ψάχνω κάτι καλό, αξιόπιστο και όσο το δυνατόν οικονομικό. Διάβασα αρκετές από τις παρόμοιες συζητήσεις αλλά άκρη δεν έβγαλα για συνδυασμό 2 τηλεοράσεων, γι' αυτό αποφάσισα να ρωτήσω στο νέο post.Οι απαιτήσεις που θα ήθελα να καλύπτουν είναι για το σαλόνι: ταινίες (τηλεόραση, στικάκι, blue ray, ποδόσφαιρο,3d ταινίες), ps3 (κυρίως pro, fifa και κανένα άλλο αν προκύψει), για το αν είναι smart tv ή όχι δεν έχω ιδιαίτερη άποψη καθώς δεν έχω δει τις δυνατότητες που σου δίνει κάθε εταιρεία, ξέρω μόνο ότι γίνονται αναβαθμίσεις κάτι που θεωρώ καλό και το εκτιμώ και θα το ήθελα.
κρεβατοκάμαρα:ταινίες κυρίως από τηλεόραση άντε και κανένα στικάκι - δεν καίγομαι ούτε για 3d ούτε για smart tv εφόσον θεωρώ ότι θα μου τα προσφέρει η 40'' στο σαλόνι.
Τα λεφτά ελπίζω να είναι γύρω στα 1200. Τι λέτε;Υπάρχουν προτάσεις;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
κρεβατοκάμαρα:ταινίες κυρίως από τηλεόραση άντε και κανένα στικάκι - δεν καίγομαι ούτε για 3d ούτε για smart tv εφόσον θεωρώ ότι θα μου τα προσφέρει η 40'' στο σαλόνι.
Τα λεφτά ελπίζω να είναι γύρω στα 1200. Τι λέτε;Υπάρχουν προτάσεις;Ευχαριστώ εκ των προτέρων