Παιδες σας χαιρερω γεματος χαρα και περηφανια!! Μπαινω απευθειας στο θεμα γιατι προεκυξε απτο πουθενα!!!:HTEHEH56::HTEHEH56: Η γυναικα εκρινε πως ειναι ωρα για καινουργια τηλεοραση στο δωματιο κ δε θελω να της χαλασω κανενα χατηρι... της ειπα για αρχη να φερω τη 50αρα τη κουρο αλλα το παθε το καρδιακο με τη μια οποτε λογω τοιχου δε μπορω να παιξω ανω των 32.... σιγουρα πραγματα δυστηχως.
Το τι θα βλεπουμε τωρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι για τη σειρα
1) ποδοσφαιρο...:bigcry::bigcry:
2)λαζοπουλο και χατζηνικολαου
3)μπλε δισκακια...
Χωρις να θελω να ανεβω πανω απτο 1000ρικο οι τρεις πρωτες επιλογες σας ποιες θα ηταν??
μεχρι στιγμης εχω δει και εχουν εγκριθει απτη γυναικα τa
1)samsung 6000 ( η 7000 ξεφευγει λιγο )
2)LG SL8000.
3)Σονυ κατι αξιολογο υπαρχει??
Η αγορα θα γινει μεχρι τη κυριακη οποτε πρεπει να κινηθω γρηγορα πριν εχουμε τιποτα αλλαγες τελευταιας στιγμης
Αν βοηθαει κατα 99% θα παρω πακετο και το μπλου της samsung to 4600 aφου λογω ελλειψης χωρου ειναι απτα λιγα που μπορει να μπει οριζοντια.
Σας χαιρετω και σας φιλω:FSGSFGS4::FSGSFGS4:
Το τι θα βλεπουμε τωρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι για τη σειρα
1) ποδοσφαιρο...:bigcry::bigcry:
2)λαζοπουλο και χατζηνικολαου
3)μπλε δισκακια...
Χωρις να θελω να ανεβω πανω απτο 1000ρικο οι τρεις πρωτες επιλογες σας ποιες θα ηταν??
μεχρι στιγμης εχω δει και εχουν εγκριθει απτη γυναικα τa
1)samsung 6000 ( η 7000 ξεφευγει λιγο )
2)LG SL8000.
3)Σονυ κατι αξιολογο υπαρχει??
Η αγορα θα γινει μεχρι τη κυριακη οποτε πρεπει να κινηθω γρηγορα πριν εχουμε τιποτα αλλαγες τελευταιας στιγμης
Αν βοηθαει κατα 99% θα παρω πακετο και το μπλου της samsung to 4600 aφου λογω ελλειψης χωρου ειναι απτα λιγα που μπορει να μπει οριζοντια.
Σας χαιρετω και σας φιλω:FSGSFGS4::FSGSFGS4: