Αγορα 32αρας για δωματιο ΕΠΕΙΓΕΙ !!

alefantos2007

Supreme Member
17 August 2007
3,646
European Union
Παιδες σας χαιρερω γεματος χαρα και περηφανια!! Μπαινω απευθειας στο θεμα γιατι προεκυξε απτο πουθενα!!!:HTEHEH56::HTEHEH56: Η γυναικα εκρινε πως ειναι ωρα για καινουργια τηλεοραση στο δωματιο κ δε θελω να της χαλασω κανενα χατηρι... της ειπα για αρχη να φερω τη 50αρα τη κουρο αλλα το παθε το καρδιακο με τη μια οποτε λογω τοιχου δε μπορω να παιξω ανω των 32.... σιγουρα πραγματα δυστηχως.
Το τι θα βλεπουμε τωρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι για τη σειρα
1) ποδοσφαιρο...:bigcry::bigcry:
2)λαζοπουλο και χατζηνικολαου
3)μπλε δισκακια...

Χωρις να θελω να ανεβω πανω απτο 1000ρικο οι τρεις πρωτες επιλογες σας ποιες θα ηταν??

μεχρι στιγμης εχω δει και εχουν εγκριθει απτη γυναικα τa

1)samsung 6000 ( η 7000 ξεφευγει λιγο )
2)LG SL8000.
3)Σονυ κατι αξιολογο υπαρχει??

Η αγορα θα γινει μεχρι τη κυριακη οποτε πρεπει να κινηθω γρηγορα πριν εχουμε τιποτα αλλαγες τελευταιας στιγμης

Αν βοηθαει κατα 99% θα παρω πακετο και το μπλου της samsung to 4600 aφου λογω ελλειψης χωρου ειναι απτα λιγα που μπορει να μπει οριζοντια.

Σας χαιρετω και σας φιλω:FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Re: Αγορα 32αρας για δωματιο ΕΠΕΙΓΗ !!

Επιλογη 1 Samsung B6000 εικονα ιδια με την 7000 χωρις media player απο την θυρα usb. Φανταστικη εμφανιση.

Re: Αγορα 32αρας για δωματιο ΕΠΕΙΓΗ !!

Καλημερα καλημερα!!!

Να σαι καλα φιλτατε για philips γενικοτερα τις εχω αποκλισει αφου δε τις εχω παρει με καλο ματι δυστηχως. Το καλο ειναι οτι εμφανισιακα η γυναικα δε πεθαινει οποτε εχουμε μειον μια επιλογη.

Για τη Σονυ μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο μοντελο απλα ενα μικροπροβληματακι που διαπιστωσα εχθες εχει να κανει με το παχος της τηλεορασης επειδη θα στηριχθει στο τοιχο δε θελω να ξεπερναει το βαθος του καλοριφερ οποτε ενας ακομας παραγοντας ειναι το βαθος της τηλεορασης δυστηχως.

Παντως για τηλεοπτικο σημα μεταξυ της samsung k lg επειδη βλεπω οτι η δευτερη ερχεται στα 200h λετε να υπερτερη???

Παιδες σας χαιρερω γεματος χαρα και περηφανια!! Μπαινω απευθειας στο θεμα γιατι προεκυξε απτο πουθενα!!!:HTEHEH56::HTEHEH56: Η γυναικα εκρινε πως ειναι ωρα για καινουργια τηλεοραση στο δωματιο κ δε θελω να της χαλασω κανενα χατηρι... της ειπα για αρχη να φερω τη 50αρα τη κουρο αλλα το παθε το καρδιακο με τη μια οποτε λογω τοιχου δε μπορω να παιξω ανω των 32.... σιγουρα πραγματα δυστηχως.
Το τι θα βλεπουμε τωρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι για τη σειρα
1) ποδοσφαιρο...:bigcry::bigcry:
2)λαζοπουλο και χατζηνικολαου
3)μπλε δισκακια...

Χωρις να θελω να ανεβω πανω απτο 1000ρικο οι τρεις πρωτες επιλογες σας ποιες θα ηταν??

μεχρι στιγμης εχω δει και εχουν εγκριθει απτη γυναικα τa

1)samsung 6000 ( η 7000 ξεφευγει λιγο )
2)LG SL8000.
3)Σονυ κατι αξιολογο υπαρχει??

Η αγορα θα γινει μεχρι τη κυριακη οποτε πρεπει να κινηθω γρηγορα πριν εχουμε τιποτα αλλαγες τελευταιας στιγμης

Αν βοηθαει κατα 99% θα παρω πακετο και το μπλου της samsung to 4600 aφου λογω ελλειψης χωρου ειναι απτα λιγα που μπορει να μπει οριζοντια.

Σας χαιρετω και σας φιλω:FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Καλησπέρα, εχω το παραπάνω σετ 32Β6000 & BD-P4600 πανω στον τοιχο της κρεβατοκαμαρας και σε πληροφορώ εχει WAF 100% και απο εικονα σκοτώνει το σετακι! Και σε τηλεοραση οσο και σε μπλε δισκακια η εικόνα ειναι παρα πολυ καλή (κριμα που δεν την πηρα σε 40" η 32αρα μου φαινεται πλεον μικρή.
-bye-

για αρχη πως το εννοεις το waf γιατι εχω ο εγκεφαλος σημερα υπολειτουργει λογω δουλειας:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
οσο για τις 40 το ξερω οτι οι 32 ειναι για τη τουαλετα για τα δικα μου κριτηρια. αν μπορουσα θα πεταγα μια 60αρα μεσα να γινω ανθρωπος αλλα οντως εχω προβλημα χωρου γιατι ο τοιχος ειναι αναμεσα σε παραθυρο και πορτα βεραντας... αλλου δε μπαινει.
και μετα βεβαια εχω κ το ζορι με το βαθος της τηλεορασης γιαυτο κ βλεπω η συγκεκριμενη να πηγαινει στη πρωτη θεση εκτος απροοπτου,,,,,,-bye-

για αρχη πως το εννοεις το waf γιατι εχω ο εγκεφαλος σημερα υπολειτουργει λογω δουλειας:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
οσο για τις 40 το ξερω οτι οι 32 ειναι για τη τουαλετα για τα δικα μου κριτηρια. αν μπορουσα θα πεταγα μια 60αρα μεσα να γινω ανθρωπος αλλα οντως εχω προβλημα χωρου γιατι ο τοιχος ειναι αναμεσα σε παραθυρο και πορτα βεραντας... αλλου δε μπαινει.
και μετα βεβαια εχω κ το ζορι με το βαθος της τηλεορασης γιαυτο κ βλεπω η συγκεκριμενη να πηγαινει στη πρωτη θεση εκτος απροοπτου,,,,,,-bye-

Wife Aproval Factor = 100% ψαρωσε απο το διδυμο 6000/4600 πολυ μουρατα εργαλεία! -bye-

παντως μεταξω των δυο μοντελων sam kai lg ποιο θεωρειτε τελευταιο μοντελο??

Νέα μοντέλα είναι και τα δύο, αν και η LG είναι σχετικά πιο καινούργια.
Πάντως προσωπικά στο δίλημμα Samsung ή LG θα επέλεγα την 1η.....

μια ερωτησουλα μπορω??? εργακια μεσω usb μπορει να παιξει ή samsung?? mου φαινεται καπου ειχε παρει το ματι μου οτι μονο φωτος και μουσικες παιζει απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω...-bye-

μια ερωτησουλα μπορω??? εργακια μεσω usb μπορει να παιξει ή samsung?? mου φαινεται καπου ειχε παρει το ματι μου οτι μονο φωτος και μουσικες παιζει απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω...-bye-

Η 6000 όχι. Για τέτοια δυνατότητα πρέπει να κοιτάξεις την 7000.....

Ουφφ στοχος επιτευχθει ομορφα και ωραια!!! Οπως θα καταλαβατε αγορα εγινε και η τυχερη υποψηφια ηταν η samsung. Αν και στην αρχη φοβηθηκα γιατι η γυναικα μουχριζε οτι της φαινεται μεγαλη αλλα ευτυχως διπλα ηταν οι 37αρες οποτε σε 2-3 δευτερα της φαινοταν μικρη.... καλα τη βγαλαμε.

επειδη θελω να την αναρτησω σε τοιχο υποθετω πως ολες οι σαμ ειναι συμβατες με της vogels τις βασεις σωστα???

αντε καλη συνεχεια, -bye--bye-

..........επειδη θελω να την αναρτησω σε τοιχο υποθετω πως ολες οι σαμ ειναι συμβατες με της vogels τις βασεις σωστα???

Ναι. Μπές στο site της vogels http://www.vogels.com/web/Consumer/Products/LCDPlasma-solutions.htm?dbid=5&typeofpage=81807, και βάλε τον τύπο της τηλεόρασής σου δεξιά στην αντίστοιχη επιλογή.
Θα σου βγάλει όλες τις συμβατές με την τηλεόρασή σου βάσεις.....