αγορα 32αρας για gaming και ταινιες

polyneikis

New member
20 November 2008
5
αθηνα
παιδια καλησπερα απο εμενα! λεγομαι πετρος ειμαι απο γλυφαδα και θα δωσω την παλια μου 26αρα samsung για μια 32αρα για να την εχω και αυτη συνδεδεμενη με το pc για παιχνιδια. αυτη τη φορα η τηλεοραση μου θελω να ειναι full hd η αλλη ηταν απλα hd ready για να παιζω παιχνιδια σε full hd αναλυση και χωρις να μου κανει flickeringκ καθως απο τι καταλαβα η αλλη μαλλον δεν ειχε επαρκει hz και χρονο αποκρισης.μετα απο μια βολτουλα στο saturn και αρκετο ψαξιμο στο google ειμαι αναμεσα σε 3. 4 κανονικα αλλα η μια βγαινει εκτος συναγωνισμου λογο χρηματων.samsung lea656a (καλη τιμη αυτη 700) η phillips 32 pfl 9603d10 (ψιλοτσιμπημενη τιμη κορυφαια εικονα χαρακτηριστικα ψαρωσα οταν την ειδα) και η εξισου καλη και απο αξιοπιστο κατασκευαστη sharp lc32xl8e (αλλα ακριβοτατη στα 1100 ευρω). παρακαλω να πειτε καμια γνωμη και αμα υπαρχει καμια αλλη καλη που δεν ειδα ενημερωστε με αν θελετε. ημουν ωστοσο πεποισμενος να παρω την phillips μεχρι που ειδα κατι posts οτι εχει προβλημα με το hdmi στο pc. αυτος ειναι λογος να μη την παρω. οποιος ξερει κατι πανω σε αυτο το προβλημα ας μου πει -bye-

Γεια χαρα

Δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να δωσεις πανω απο 1000 ευρω για μια τηλεοραση 32" , θα σου προτεινα ειτε να παρεις μια 40" (40Α656 , 40W4000) ειτε μια πιο φθηνη 32αρα (παλι τις δυο παραπανω αλλα σε 32").

θα ηθελα πραγματικα να παρω μια 40αρα και ξερω για την διαφορα των τιμων τους αλλα να φανταστεις οτι και η 32 αρα ειναι μεγαλη παλι για τον χωρο μου. στο υπνοδωματιο μου θα την εχω και φυσικα στα 1000 δεν θελω να παω. ειμαι περισοτερο μεταξυ των 2 κατω τον 1000 κυριως της phillips αλλα θελω να μαθω για το προβλημα που εχει με το hdmi στο pc.

Η 9603 δεν συστήνεται για σύνδεση με το PC, αφού έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε πολλούς χρήστες. Διάβασε το σχετικό νήμα και θα βρεις πολλές απαντήσεις.

Re: Απάντηση: αγορα 32αρας για gaming και ταινιες

θα ηθελα πραγματικα να παρω μια 40αρα και ξερω για την διαφορα των τιμων τους αλλα να φανταστεις οτι και η 32 αρα ειναι μεγαλη παλι για τον χωρο μου. στο υπνοδωματιο μου θα την εχω και φυσικα στα 1000 δεν θελω να παω. ειμαι περισοτερο μεταξυ των 2 κατω τον 1000 κυριως της phillips αλλα θελω να μαθω για το προβλημα που εχει με το hdmi στο pc.

Και ετσι να ειναι θα ελεγα να διαλεξεις μεταξυ 32W4000 και 32Α656. Οι Philips ειναι "μπελαλιδικες" για συνδεση με PC ενω και σε HD πιστευω οτι 9603 υστερει εναντι των δυο παραπανω. Αντιθετα σε τηλεοπτικο σημα εχει ενα μικρο προβαδισμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα 32αρας για gaming και ταινιες

Και ετσι να ειναι θα ελεγα να διαλεξεις μεταξυ 32W4000 και 32Α656. Οι Philips ειναι "μπελαλιδικες" για συνδεση με PC ενω και σε HD πιστευω οτι 9603 υστερει εναντι των δυο παραπανω. Αντιθετα σε τηλεοπτικο σημα εχει ενα μικρο προβαδισμα.
Ναι αλλα ειδα οτι εχουνε rs 5 και 8 αντιστοιχα. δλδ σε καλα παιχνιδια computer θα κανουν flickering. αναμεσα σε αυτες τις 2 πια ειναι καλυτερη? τις εχεις δοκιμασει εσυ σε παιχνιδια pc?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αγορα 32αρας για gaming και ταινιες

Ναι αλλα ειδα οτι εχουνε rs 5 και 8 αντιστοιχα. δλδ σε καλα παιχνιδια computer θα κανουν flickering. αναμεσα σε αυτες τις 2 πια ειναι καλυτερη? τις εχεις δοκιμασει εσυ σε παιχνιδια pc?

Τα response time ειναι αυτα που δηλωνουν οι κατασκευαστες δεν σημαινουν απολυτως τιποτα οπως δεν σημαινουν τιποτα τα dynamic contrast τυπου 50,000:1 κτλ.

τοτε απο τι κρινουμε της τηλεορασεις? αμα ολα τα contrast time και τα response time ειναι ψευτικα η με τα δικα τους διαφορετικα του καθενος κριτηρια μεγεθη μετρησης

τοτε απο τι κρινουμε της τηλεορασεις?

Δεν γινεται με τα νουμερα να βγαζουμε ποιο προιον ειναι το καλυτερο..

Για παραδειγμα το KIA Ceed επειδη εχει 109 ιππους ειναι το καλυτερο ατμοσφαιρικο 1400αρι αυτοκινητο της αγορας?

Ακομη και στα PC μονιτορ αυτα που εχουν πανελ TN εχουν το μικροτερο response time αλλα εχουν την χειροτερη γωνια θεασης και την μικροτερη χρωματικη ακριβεια.

Οι τηλεορασεις πρεπει να κρινονται με βαση την εικονα που εχουν , εκτος απο να την κρινεις απο μονος σου σε καποιο καταστημα μπορεις να δεις και το νημα που γραφει για τα site που εχουν δοκιμες LCD.

κατι τελευταιο. πριν αναφερθηκε οτι η Phillips βγαζει προβληματα στο hdmi στο pc. τι ειδους προβληματα βγαζει? κανα λινκ στην συζητηση μπορω να δω ? εχω μια samsung την le26r71 που εχει συνδεση για pc αλλα εχει το εξης προβλημα : οτι δεν υπαρχει η αναλυση της στην καρτα γραφικων και δεν υπαρχει καμια σωστη αναλυση γιαυτην. η μεγαλα τα βλεπω η μικρα. παιχνιδια παλι δεν μπορω να παιξω τα περισσοτερα λογω flickering και γιαυτο θελω μια που να μην εχει κανενα απο αυτα τα προβληματα.να βλεπω ταινιες blue ray να παιζω παιχνιδια σε full hd μιας και εχω μηχανημα που τα σηκωνει και δυνατη καρτα γραφικων οποτε θελω και την αντιστοιχη τηλεοραση.εσυ εχεις δει καμια απο αυτες να παιζει παιχνιδια κομπιουτερ?

...εσυ εχεις δει καμια απο αυτες να παιζει παιχνιδια κομπιουτερ?

Εχω την 46W4000 και με το ΧΒΟΧ 360 παιζει αψογα, με pc για να παιξω παιχνιδια δεν την εχω συνδεσει ποτε....αλλωστε δεν εχω καν παιχνιδια για pc.

γεια χαρα παιδες.θελω να κανω την εξης ερωτηση. εχω βρει την 32lg3000με 430 και την 32lg5600 με 599. εαν στο μελλον παρω ενα ps3 τηα ειναι το ιδιο και με τις 2 τηλεορασεις ή με την 3000 θα εχω καποιο προβλημα?ενα μπορειτε βοηθηστε.-bye-