παιδια καλησπερα απο εμενα! λεγομαι πετρος ειμαι απο γλυφαδα και θα δωσω την παλια μου 26αρα samsung για μια 32αρα για να την εχω και αυτη συνδεδεμενη με το pc για παιχνιδια. αυτη τη φορα η τηλεοραση μου θελω να ειναι full hd η αλλη ηταν απλα hd ready για να παιζω παιχνιδια σε full hd αναλυση και χωρις να μου κανει flickeringκ καθως απο τι καταλαβα η αλλη μαλλον δεν ειχε επαρκει hz και χρονο αποκρισης.μετα απο μια βολτουλα στο saturn και αρκετο ψαξιμο στο google ειμαι αναμεσα σε 3. 4 κανονικα αλλα η μια βγαινει εκτος συναγωνισμου λογο χρηματων.samsung lea656a (καλη τιμη αυτη 700) η phillips 32 pfl 9603d10 (ψιλοτσιμπημενη τιμη κορυφαια εικονα χαρακτηριστικα ψαρωσα οταν την ειδα) και η εξισου καλη και απο αξιοπιστο κατασκευαστη sharp lc32xl8e (αλλα ακριβοτατη στα 1100 ευρω). παρακαλω να πειτε καμια γνωμη και αμα υπαρχει καμια αλλη καλη που δεν ειδα ενημερωστε με αν θελετε. ημουν ωστοσο πεποισμενος να παρω την phillips μεχρι που ειδα κατι posts οτι εχει προβλημα με το hdmi στο pc. αυτος ειναι λογος να μη την παρω. οποιος ξερει κατι πανω σε αυτο το προβλημα ας μου πει