Αγορά 3d blu-ray player

jimaco_1

New member
5 November 2010
23
Γειά σας θα ήθελα προτάσεις για αγορά 3d blu-ray player.
Υποστήριξη ntfs δίσκων και mkv files

bugget 200

Ευχαριστώ

Yπάρχει το Sony S380 έχει γίνει αναφορά ότι διαβάζει ΝTFS, mkv και m2ts μένει να δούμε αν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους ή θα πρέπει να τους ενσωματώνεις...

Επίσης το Samsung BDC6900 που υποστηρίζει τόσο ΝTFS όσο και gr subs, αλλά δυστυχώς δεν αναπαράγει m2ts. Αν θα παίζεις μόνο mkv ή έχεις όρεξη για μετατροπές m2ts σε mkv είναι μια χαρά.

Re: Απάντηση: Αγορά 3d blu-ray player

Yπάρχει το Sony S380 έχει γίνει αναφορά ότι διαβάζει ΝTFS, mkv και m2ts μένει να δούμε αν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους ή θα πρέπει να τους ενσωματώνεις...

Επίσης το Samsung BDC6900 που υποστηρίζει τόσο ΝTFS όσο και gr subs, αλλά δυστυχώς δεν αναπαράγει m2ts. Αν θα παίζεις μόνο mkv ή έχεις όρεξη για μετατροπές m2ts σε mkv είναι μια χαρά.

το σονυ 380 όπως έχω γράψει και εδώ δεν υποστηρίζει εξωτερικούς srt υποτιτλους.

στα 200 ευρω παίρνεις και το philips 7600 που μυριζει θάλασσα! ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει! Δεν ξερω βεβαια τι κάνει απο nfts και υποτιτλους.

Eπικοινώνησα με την philips μόλις, εξωτερικούς υπότιτλους υποστηρίζει (αόριστα όμως) αλλα δυστυχώς μόνο file system FAT16 FAT32

Όπως είπαν και ποιο πάνω LG Bx580 μάλλον το μόνο που κάνει για αυτό που θες

Ρώτησα για το LG BD670, τα κάνει όλα αλλά έχει ένα κουσούρι.

Όταν παίζει audio cd και τα τραγούδια είναι συνεχόμενα, όταν αλλάζουν τα tracks κάνει κένο 2 δευτερόλεπτα σαν των media player των windows.

:chinscratch:

Όταν παίζει audio cd και τα τραγούδια είναι συνεχόμενα, όταν αλλάζουν τα tracks κάνει κένο 2 δευτερόλεπτα σαν των media player των windows.

:chinscratch:

αυτο δεν πιστευω να στο ειπε καποιος πωλητης ? εδω δεν το διαβασες?

Πήρα την τεχνικη υποστήριξη της lg και ρώτησα.

Μάλιστα πήρα τηλέφωνο 2 φορές και μίλησα με διαφορέτικα άτομα και μου είπαν το ίδιο.

οκ. Και εδω μεσα εχει σχολιστει το θεμα για το lg580 νομιζω. Το ρωτησα γιατι αυτο πωλητης δεν ξερει να στο πει ουτε για πλακα!!!

Το sony 380 δεν είναι 3d. Τα panasonic δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους. Το 310 παίζει mkv και m2ts και νομίζω ότι δέχεται και ntfs. Αυτά τα λίγα...

To panasonic 310 επειδή το έχω παίζει μόνο mkv μικρού μεγέθους αρχείου και ΔΕΝ διαβάζει NTFS δίσκους