Αγορά 3d blu-ray player

Απ'οτι διαβαζω η 2η HDMI χρησιμευει στο να δωσει ξεχωριστα εικονα και ηχο με αποτελεσμα καλυτερη ποιοτητα ηχου σωστα?

Απλα λυνει τα χερια αν εχεις ενισχυτη που δεν περναει 3d.

Μου το εξηγεις λιγο αυτο?
Ειδα χθες το 110 και μ'αρεσε εχει και καλη τιμη, ηθελα το Dune αλλα μου πεφτει λιγο ακριβο για αυτη την περιοδο οποτε θα παρω BR μονο.
Εχω τον vsx920 υπαρχει λογος να προτιμησω το 310 απο το 110?

Το Samsung 6900 το έχω , διαβάζει mkv, βλέπει NTFS και εξωτερικούς υποτίτλους και κάνει και streaming με πρόγραμμα που υπάρχει στο site της Samsung. Το αγόρασα γιατί ήταν το καλύτερο σαν Media Player, βέβαια Media Player δεν είναι. Σαν Blue Ray παίζει πολύ καλά. Για τα χρήματα που πουλιέται σήμερα είναι πολύ κάλο, εγώ το είχα αγοράσει πολύ περισσότερα χρήματα.

Απάντηση: Re: Αγορά 3d blu-ray player

ηθελα το Dune αλλα μου πεφτει λιγο ακριβο για αυτη την περιοδο οποτε θα παρω BR μονο.

Συγνωμη ρε παιδια ο φιλος θελει 3D player.
Το Dune παιζει 3D; Απ'οτι ξερω οχι, εχω χασει κανενα επεισοδιο; :popcorn:

Τοσο καιρο τι κανουν,θα επρεπε να εχουν βγαλει μια αναβαθμιση στο Dune για 3D οπως στο PS3.
Media Players σου λεει μετα...

παιδια υπαρχει 3-d blu-ray player που να ειναι thx certified σε λογικη τιμη?
για να εχεις πραγματικο thx select 2 φτανει να ειναι certified ο ενισχυτης, η τηλεοραση και τα ηχεια η πρεπει να ειναι και το blu-ray player?

παιδια υπαρχει 3-d blu-ray player που να ειναι thx certified σε λογικη τιμη?

Μάλλον όχι. Στην Ευρώπη κυκλοφορεί το ΟΝΚΥΟ BD-SP808 με τιμή κοντά στα 450 ευρώ (Γερμανία) αλλά δεν είναι 3D.

http://www.eu.onkyo.com/en/products/bd-sp808-34683.html

για να εχεις πραγματικο thx select 2 φτανει να ειναι certified ο ενισχυτης, η τηλεοραση και τα ηχεια η πρεπει να ειναι και το blu-ray player?

Αρκεί ο ενισχυτής και τα ηχεία, άντε και η τηλεόραση......

Αρκεί ο ενισχυτής και τα ηχεία, άντε και η τηλεόραση......

δηλαδη το θεωρεις υπερβολη να παρω και thx blu-ray player?
καλυτερα να παω σε ενα καλο non-thx 3d player με λιγοτερα χρηματα?
ποιο ειναι ενα καλο mid-end μοντελο?

Last edited:
για μενα που δεν με νοιαζουν τα ntfs δισκακια και mkv κλπ θα τα παιζει η vt30 μου, να παρω το panasonic 310 η υπαρχει κατι πολυ καλυτερο αν δωσω κατι παραπανω?

Ρε παιδια ερωτηση, το πραγματικο THX δεν απαιτει εκτος απο τον πιστοποιημενο εξοπλισμο και την ακριβη τοποθετηση στα ΠΑΝΤΑ απο ηχεια, μεχρι οθονη, μεχρι θεση θεατη, για τι THX λοιπον μιλατε αφου θα ελεγα οτι σε ελαχιστα σπιτια ισχυει κατι τετοιο;
Μηπως μου διαφευγει κατι; :chinscratch:

Last edited: