Αγορά 3D ΤV (Samsung Or Sony)

patchiaris

New member
10 February 2011
17
Γεια σας.Βρίσκομαι σε δείλημμα ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10096661&cmicc=skroutz

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...SUNG-LE40C750-3D-LCD-TV-40-LE40C750R2WXXH.htm

Ποιά από τις 2 είναι η καλύτερη; Ποιά να αγοράσω;
Να προσθέσω ότι θέλω να παίζω mkv με ήχο dts & ξεχωριστούς υπότιτλους.Νομίζω ότι η Samsung το υποστηρίζει ενώ η Sony όχι.
Επίσης η δυνατότητα που έχει η Samsung για pvr είναι καλή;Γράφει ωραία από τα κανάλια της τηλεόρασης;

Το ξέρω ότι υπάρχει και σε φθηνότερη τιμή.Απλά έβαλα 2 γνωστά καταστήματα γιατί τα άλλα είναι αμφιβόλου ποιότητας και κάποιες φορές μπορεί να λένε ότι έχουν stock ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.

Στο θέμα μας.
Ξέρω ότι η samsung έχει hdmi ver 1.4 ενώ η sony 1.3
Με το 1.4 πετυχαίνεις καλύτερο 3d?
Να σημειώσω ότι θα διαθέσω μέχρι 1000 .
Αν υπάρχει και κανα άλλο καλό μοντέλο πείτε μου.

η 750 που ειναι τωρα στην αγορα ερχεται με ενα ζευγος γυαλιων. την εχω παρει και εγω. επισης μεσω οπισθιου back light scaning φτανει τα 400Ηζ, κατι που δεν το γραφει ουτε η αντιπροσωπεια.

η μεγαλη διαφορα ειναι στο ccfl - led. εγω προτιμησα την πρωτη σαν πιο ωριμη (λειγοτερα προβληματα)

η 750 που ειναι τωρα στην αγορα ερχεται με ενα ζευγος γυαλιων. την εχω παρει και εγω. επισης μεσω οπισθιου back light scaning φτανει τα 400Ηζ, κατι που δεν το γραφει ουτε η αντιπροσωπεια.

η μεγαλη διαφορα ειναι στο ccfl - led. εγω προτιμησα την πρωτη σαν πιο ωριμη (λειγοτερα προβληματα)

Είναι σίγουρο αυτό για τα γυαλιά;
Γιατί αν κοιτάξεις το link του πλαισίου λέει κάτω-κάτω

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...SUNG-LE40C750-3D-LCD-TV-40-LE40C750R2WXXH.htm

Δεν περιλαμβάνονται 3D γυαλιά στην συσκευασία.

Να αναφέρω ότι την TV την θέλω περισσότερο για ταινίες και gaming (με PS3)

Last edited:
την αγορασα πριν 10 μερες απο πλαισιο, 929 με γυαλια μεσα στο κουτι. ενα ζευγαρι. επισης το 400 το ανακαλυψα πανο στο κουτι, καθοτι κανεις δεν ειχε αναφερει τπτ εδω στο σχετικο thread

την αγορασα πριν 10 μερες απο πλαισιο, 929 με γυαλια μεσα στο κουτι. ενα ζευγαρι. επισης το 400 το ανακαλυψα πανο στο κουτι, καθοτι κανεις δεν ειχε αναφερει τπτ εδω στο σχετικο thread

Για να το λες έτσι θα είναι.Απλά στο site τους έγραφε το αντίθετο.Γι'αυτό το ανέφερα!

Για να το λες έτσι θα είναι.Απλά στο site τους έγραφε το αντίθετο.Γι'αυτό το ανέφερα!

το site ειναι για τα μπαζα. ακομα και η φωτο που εχει ΔΕΝ αντιστοιχει στο συγκεκριμενο μοντελο....

new_KV_new.jpg

samsung για ολα αυτα που ζητας. Επισης το 3d περναει μονο απο HDMI 1.4.
Εχε επισης υπ οψιν, οτι η C750 ειναι "τουμπανο" απο πολες αποψεις, αν και δεν ειναι led εχει ισαξια και καλυτερη αντιθεση απο τις περισσοτερες edge led της αγορας....

samsung για ολα αυτα που ζητας. Επισης το 3d περναει μονο απο HDMI 1.4.
Εχε επισης υπ οψιν, οτι η C750 ειναι "τουμπανο" απο πολες αποψεις, αν και δεν ειναι led εχει ισαξια και καλυτερη αντιθεση απο τις περισσοτερες edge led της αγορας....

Δεν περνάει μονάχα από 1.4 στην πραγματικότητα είναι ένα 1.3b με ethernet.Οπότε και το 1.3 ως high speed κάνει την ίδια δουλειά.

Με βλέπω να αγοράζω τελικά τη Samsung από Δευτέρα.Τί λέτε;Καλή επιλογή;

Εξαιρετική εάν την βρεις.

Θα πάρω τη Samsung τη Δευτέρα.Η απόσταση από τον καναπέ έως το τραπέζι της τηλεόρασης είναι 3 μέτρα.Αλλά θα πάρω την 40άρα γιατί δεν διαθέτω παραπάνω χρήματα.Ελπίζω να αξίζει!!!

αν και σε βλέπω κατασταλαγμένω στην εν λόγω τηλεόραση έχεις δεί 3d σε 40άρα από τα 3 μέτρα???? σε ικανοποίησε αυτό που είδες?????

προσωπική γνώμη καταθέτω. αν είμουν στη θέση σου και με τα χρήματα που διαθέτεις - την πληθώρα τίτλων 3d που κυκλοφορούν και με την απόσταση σου πιο πολύ θα με ευχαριστούσε μια μια πχ 46c650 σε hd content και σε γενικότερη θέαση και ας μην είναι 3d.

προς θεού δεν υπονοώ ότι η επιλογή σου δεν είναι καλή απλώς ότι έχεις μεγάλη απόσταση θέασης ειδικά για 3d.

ανδρέα έγραφα το ποστ την ώρα που έγραφες το δικό σου. συμπερασμα μετά από 1 και κάτι μήνα που είμαι στο φορουμ μαθαίνω πολλά από εσάς.

Είχα δει 3d σε 40άρα από 1 μέτρο περίπου και ήταν αρκετά καλό.Τώρα από τα 3 δεν ξέρω.Μπορεί να μην αξίζει καν.Αλλά σκέφτηκα αφού θα πάρω μια καινούρια, γιατί να μην έχει και 3d? (Τώρα μπορεί να είναι και λάθος η άποψη μου λόγω ότι αργότερα θα υπάρχει πολύ καλύτερο 3d και πιο πολύ υλικό).
Την Samsung 46c650 την έχει ο θείος μου αλλά δεν με εντυπωσίασε και τόσο.Είχαμε νοικιάσει μια ταινία bluray και έδειχνε κάπως θολά σε κάποια σημεία.Μπορεί αυτό να είναι γενικό φαινόμενο των lcd.Δεν το γνωρίζω απλά αναφέρω τι παρατήρησα.Τώρα όσον αφορά την c750 στην κατηγορία της (& δώρο τα γυαλιά) πιστεύω ότι είναι best value for money!!!

Επίσης βλέπω τώρα και μια lg.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LX6500-3D-LED-42-42LX6500.htm

Είναι καλύτερη από την c750?

Last edited:
To θέμα είναι ότι διαθέτω έως 1000 .Αν πάω για την ΗΧ800 θέλω και 50 για τον transmitter και 100 για τα γυαλιά άρα πάμε στα 1150.Ξεφεύγει λίγο.
Αν η sony είχε pvr, hdmi v1.4 και καλό media player (που να παίζει τα πάντα-όπως αυτός της samsung) θα την έπαιρνα με τα χίλια!!Χωρίς καν να ρωτήσω.Γι'αυτό πιο πολύ πάω για την c750.Ελπίζω να καταλήξω μέχρι το βράδυ γιατί αύριο πάω για αγορά!