Γεια σας παιδια! Ελπιζω να με βοηθησετε και μενα αν ειναι δυνατον
Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 40-42 ιντσες.
To budget ειναι 700-750 μαξιμουμ
Το 3d δεν με ενδιαφερει
Με ενδιαφερει να εχω καλη εικονα για τηλ καναλια και ταινιες blu ray
Επισης ομως εχω και ενα PS3 το οποιο θα ψιλοχρησιμοποιω και δεν θελω να κολλαει
Ημουν ετοιμος να παρω μια LG 42LV5500 αλλα αφενος το εταιρο ημισι δεν πολυ θελει αυτες τις 2 ιντσες παραπανω απο μια 40αρα λογω αποστασης.
Εχουμε 3 μετρα αποσταση περιπου.
Απο οτι βλεπω και 2,5 μετρα ειναι οκ για 42αρα αλλα ξερετε τωρα τα γυναικεια ματια ειναι λιγο πιο ευαισθητα.
Αρα απο τη μια θελω να της κανω και τη χαρη και απο την αλλη αυτες οι samsung δειχνουν πιο ζωντανες βρε παιδι μου.
Θα ηθελα να μου πειτε μια γνωμη για την LV5500 και αν υπαρχει καποια samsung στα μετρα μου. Ξερω ολα δεν μπορεις να τα εχεις αλλα στο περιπου.
Ευχαριστω παιδια!
Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 40-42 ιντσες.
To budget ειναι 700-750 μαξιμουμ
Το 3d δεν με ενδιαφερει
Με ενδιαφερει να εχω καλη εικονα για τηλ καναλια και ταινιες blu ray
Επισης ομως εχω και ενα PS3 το οποιο θα ψιλοχρησιμοποιω και δεν θελω να κολλαει
Ημουν ετοιμος να παρω μια LG 42LV5500 αλλα αφενος το εταιρο ημισι δεν πολυ θελει αυτες τις 2 ιντσες παραπανω απο μια 40αρα λογω αποστασης.
Εχουμε 3 μετρα αποσταση περιπου.
Απο οτι βλεπω και 2,5 μετρα ειναι οκ για 42αρα αλλα ξερετε τωρα τα γυναικεια ματια ειναι λιγο πιο ευαισθητα.
Αρα απο τη μια θελω να της κανω και τη χαρη και απο την αλλη αυτες οι samsung δειχνουν πιο ζωντανες βρε παιδι μου.
Θα ηθελα να μου πειτε μια γνωμη για την LV5500 και αν υπαρχει καποια samsung στα μετρα μου. Ξερω ολα δεν μπορεις να τα εχεις αλλα στο περιπου.
Ευχαριστω παιδια!