Αγορά 40''-42'' samsung - LG

Μελος του φορουμ που ειχε μετρησει την U10 και παλι 1080 γραμμες ειχε βγαλει...Αυτα ειναι ψιλα γραμματα βεβαια η κινηση στις πλασμα ειναι ετσι και αλλιως οτι κοντινοτερο σε CRT υπαρχει...

Την LH9000 προσωπικα που την ειχα δει μου φανηκε μετρια σε εικονα , ειδικα η κινηση δεν ηταν πολυ καλη...ακομη και το μαυρο δεν με ενθουσιασε...

Μελος του φορουμ που ειχε μετρησει την U10 και παλι 1080 γραμμες ειχε βγαλει...Αυτα ειναι ψιλα γραμματα βεβαια η κινηση στις πλασμα ειναι ετσι και αλλιως οτι κοντινοτερο σε CRT υπαρχει...

Την LH9000 προσωπικα που την ειχα δει μου φανηκε μετρια σε εικονα , ειδικα η κινηση δεν ηταν πολυ καλη...ακομη και το μαυρο δεν με ενθουσιασε...
δηλαδή αν έχεις ενα μπατζετ 1000 ευρω για τηλεοραση και θες να βλεπεις καναλια και ταινιες...8α επαιρνες την 46S10, την 42g10 ή θα περιμενες για τα καινουρια μοντελα 2-3 μήνες?

Eγω προσωπικα θα επαιρνα τωρα την 46S10 γιατι η 46S20 θα εχει γυρω στο χιλιαρικο...τουλαχιστον στην αρχη...
δηλαδη θυσιάζουμε λίγη ποιότητα (αντί για την g10) για να πάρουμε μερικές ίντσες...σκεφτόμουν για την καινούρια 42g10 (δεν ξέρω ποια θα ειναι κ ποσο θα κοστίζει)

Είδα χτες σε ένα μαγαζί την s10 στο Πλαισιο νομίζω και δεν μου άρεσε το άσπρο της. Ήταν πιο πολύ κίτρινο, σαν να ήταν στο warm η ρύθμιση. Αυτό είναι έτσι ή απλά θέλει να την ρυθμίσει κάποιος σωστά (θα μπορέσω να το κάνω εγώ αυτό σωστά)? Πάντως και σε μένα σε 3-4 μαγαζια που πήγα μου είπαν να αποφύγω τις πλάσμα... Να σκεφτώ πλάσμα μόνο πανω απο τις 2500-3000ε !!!
αυτο γιατι το λένε? Λόγω κέρδους ή έχουν μια δόση αλήθειας?
Κυρίως με το άσπρο χαλάστηκα...

Στο Πλαίσιο πριν ένα χρόνο υπήρχε μία Pioneer kuro (την κορυφαία μέχρι σήμερα τηλεόραση) και με τον φωτισμό και τις ρυθμίσεις που είχαν έδειχνε χειρότερη από όλες. Αν θέλεις να δεις και να κρίνεις σωστά μία τηλεόραση plasma, πήγαινε σε κάποιο ειδικό κατάστημα, π.χ. http://www.pioneercenter.gr/homepage.asp?ITMID=2

Είδα χτες σε ένα μαγαζί την s10 στο Πλαισιο νομίζω και δεν μου άρεσε το άσπρο της.

Δεν ισχυει αυτο το πραγμα , με την εμπειρια μου απο 2 διαφορετικες U10 (50" εγω και 42" ο πεθερος) μια χαρα ειναι το ασπρο (σαν να εχει βγει απο διαφημιση του skip)....

Τελικά παρήγγειλα την 42G10 στα 790 ... Ελπίζω να την χαρώ!!! :music-smiley-005:
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Κάτι τελευταίο. Όταν την παραλάβω υπάρχουν κάποιες προτινόμενες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για καλύτερο αποτέλεσμα? πχ να απενεργοποιήσω κάποια συστήματα που έχει? (ειχα διαβάσει κάπου ότι το noise reduction καλό είναι να το έχουμε στο off για παράδειγμα)
απότι κατάλαβα ειναι καλό να έχω το cinema mode και λίγο πιο χαμηλα φωτεινότητα και αντίθεσ για καμια βδομάδα. κάτι άλλο να προσέξω?

Τελικα την μικρη πηρες? Κριμα...
ναι γιατι είμαι στα 2,5μετρα και στο άμεσο μέλλον μπορει να πάρω μεγαλύτερη για άλλο δωμάτιο που θα είναι στα 3-3,5 μέτρα...
οπότε με 800ε πήρα αυτή και ελπίζω να μου αρέσει!