Yperion
AVClub Fanatic
Eνώ η "κούρμπα" της U10 που θυμίζει Hyundai Lantra, τα σπάει...![]()
![]()
Aπλως η λωριδα ειναι το κερασακι στην τουρτα.
Eνώ η "κούρμπα" της U10 που θυμίζει Hyundai Lantra, τα σπάει...![]()
![]()
επομενως να το παρω το κοριτσι ,να κανω τη δουλεια μου με 450 ευρω και τα ρεστα να τα φαω φουντουνια?
(και να μην με απασχολει το hd ready του θεματος..?)
Η 450 που μου προτεινεις φιλε μου,ειναι στα 50 και οχι στα 200hz..
οπως ανεφερα προηγουμενως, την πηρε πριν λιγες μερες ενας φιλος ,ειχα την ευκαιρια να την δω απο κοντα κ περα απο το μεγεθος(δεν ειχα ποτε πανω απο 29' TV) στα υπολοιπα με αφησε αδιαφορο...σαν ξεπλημενα χρωματα και ειδικα οταν ειδα αγωνα basket ,ειπα τελος θα παρω πλασμα ή μια καλη lcd 100Hz..δυστυχως οι καλες ξεφευγουν σε τιμη,οπότε πλασμα!
εκτος αν αναφερεις την σειρα 550,αλλα τα 650 + ειναι αρκετα...αν μπορουσα να εδινα τοσα θα πηγαινα σε pany s20..
ευχαριστω παντως
,καλυτερα παρε 32' lcd, αλλα να ευχαριστηθεις εικονα κτλ...
GoldenEye said:Eκανα το λαθος και αγορασα σημερα την LG 37LH5000 κυριως για ψυχολογικους λογους φοβουμενος την πολυωρη χρηση της U10 για PS3 (αν και παρολο το ξεσκισμα που εχει φαει δεν φαινεται να εχει ιχνος IR ή BI), για τα 200Ηz, το χαμηλοτερο βαρος, και την σχετικα καλη τιμη της (649, Public).
Σε σχεση με αλλες LCD εχει παρα πολυ καλη εικονα (πολυ καλο μαυρο, αληθοφανη χρωματα, λιγα artifact) εχει και τα 200Ηz ειναι οτι πρεπει για αθλητικα και γρηγορες σκηνες.
Ομως σε ολα υστερει σε σχεση με την Panasonic. Η εικονα μοιαζει λιγο ψευτικη σε αμεση συγκριση η κινηση ειναι ψευτικη με αρκετο θολωμα στην lg και μαλλον κουραστικη μετα απο μερικη ωρα. ευτυχως δεν εχει input lag για το PS3 και παιζει καλα τα HD απο blue ray και απο pc. Αλλα η Panasonic αν και κοστιζει λιγοτερο ειναι μακραν καλυτερη. εχει καλυτερο upscaler σε ολα (dvd, sd video, τηλεοπτικο σημα), μακραν καλυτερη αντιθεση, μαυρο πραγματικο, αληθινα χρωματα και φυσικοτατη κινηση χωρις artifact.
θα κανω και μια αποπειρα να παω βραδυ στο καταστημα να δω πως θα φαινεται...
με εχετε μπριζωσει με τα χρωματα των πλασμα σε οσα θεματα εχω διαβασει και προσπαθω να καταλαβω τι το καλυτερο εχει...εκτος αν εχετε ολοι επηρεαστει απο τις πλασμα των 700-800 ευρω(g20-s20) και απλα η lg pj550 ειναι κατωτερη και με διαφορα...
θα κανω και μια αποπειρα να παω βραδυ στο καταστημα να δω πως θα φαινεται...
με εχετε μπριζωσει με τα χρωματα των πλασμα σε οσα θεματα εχω διαβασει και προσπαθω να καταλαβω τι το καλυτερο εχει...εκτος αν εχετε ολοι επηρεαστει απο τις πλασμα των 700-800 ευρω(g20-s20) και απλα η lg pj550 ειναι κατωτερη και με διαφορα...
Ας "μεταφέρουμε" τώρα την παραπάνω εικόνα στο σαλόνι μας,
βλέποντάς την στην tv μας.Εκεί,λοιπόν,η μουντή,γκρι κι όχι
φωτεινή λόγω συννεφιάς) εικόνα-που οι plasma "φυσικά" δείχνουν,
δεν με ενθουσιάζει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.