pitbull
AVClub Enthusiast
- 19 June 2011
- 732
Φίλε yperion το εκλαμβάνω ως ειρωνικό αστειάκι και δεν το συνεχίζω.....Όσο ρε παιδιά για την VT30 δεν λέω έχει αρκετά καλύτερη εικόνα αλλα εξαρτάται ο καθένας τι ζητάει . Το παιδί ζήτησε lcd αν θέλει και πλάσμα να του προτείνουμε και καμια panasonic αλλά αυτή η καραμέλα με το εγώ έχω πλάσμα τι να μας πεις εσύ με την εικόνα της lcd έχει πλέον παρατραβήξει. Στο κάτω κάτω ναι μπορεί να μην έχω την top εικόνα αλλά έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα και σε 3D και σε 2D και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω στρωσίματα ,εγώ θέλω να βλέπω με φώς τηλεόραση,εγώ θέλω να παίζω με τις ώρες να πατάω pause να πηγαίνω τουαλέτα :bigcry: και να γυρνάω μετά από καμια ώρα αν γουστάρω, αν θέλω αφήνω να παίζει το mega από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν θέλω βλέπω με μπάρες, χωρίς μπάρες, με 4:3 και όπως γουστάρω , άμα θέλω πετάω και το laptop πάνω και το αφήνω όλη μέρα ανοιχτό και βασικά από τι στιγμή που πάρω την τηλεόραση μου και βεβαιωθώ ότι είναι ένταξει από εκεί και έπειτα θέλω να είμαι ξέγνοιαστος και να την κάνω ότι θέλω !
Φίλε ότι κάνεις και εσύ στην LCD σου κάνω και εγώ στην Pany μου. Χθες έπαιζα NBA2K για περίπου 4 ώρες σερί κάνοντας pause για τουαλέτα. Επίσης, στο παιδί που ρωτάει ποια τηλεόραση να πάρει, εγω του ειπα D7000 ή D8000. Δεν είμαι κολλημένος με τις πλάσμα.