Αγορα 46" τηλεορασης 3D

Φίλε yperion το εκλαμβάνω ως ειρωνικό αστειάκι και δεν το συνεχίζω.....Όσο ρε παιδιά για την VT30 δεν λέω έχει αρκετά καλύτερη εικόνα αλλα εξαρτάται ο καθένας τι ζητάει . Το παιδί ζήτησε lcd αν θέλει και πλάσμα να του προτείνουμε και καμια panasonic αλλά αυτή η καραμέλα με το εγώ έχω πλάσμα τι να μας πεις εσύ με την εικόνα της lcd έχει πλέον παρατραβήξει. Στο κάτω κάτω ναι μπορεί να μην έχω την top εικόνα αλλά έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα και σε 3D και σε 2D και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω στρωσίματα ,εγώ θέλω να βλέπω με φώς τηλεόραση,εγώ θέλω να παίζω με τις ώρες να πατάω pause να πηγαίνω τουαλέτα :bigcry: και να γυρνάω μετά από καμια ώρα αν γουστάρω, αν θέλω αφήνω να παίζει το mega από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν θέλω βλέπω με μπάρες, χωρίς μπάρες, με 4:3 και όπως γουστάρω , άμα θέλω πετάω και το laptop πάνω και το αφήνω όλη μέρα ανοιχτό και βασικά από τι στιγμή που πάρω την τηλεόραση μου και βεβαιωθώ ότι είναι ένταξει από εκεί και έπειτα θέλω να είμαι ξέγνοιαστος και να την κάνω ότι θέλω !

Φίλε ότι κάνεις και εσύ στην LCD σου κάνω και εγώ στην Pany μου. Χθες έπαιζα NBA2K για περίπου 4 ώρες σερί κάνοντας pause για τουαλέτα. Επίσης, στο παιδί που ρωτάει ποια τηλεόραση να πάρει, εγω του ειπα D7000 ή D8000. Δεν είμαι κολλημένος με τις πλάσμα.

Κοιταξε κατα την αποψη μου με ανοιχτα τα φωτα εχει αρκετα καλη εικονα και η D7000 και η D8000.

Aν ο κοσμος ομως μπορουσε να δει τις ιδιες τηλεορασεις με σβηστα φωτα (κατι αδυνατο στα καταστηματα) και εβλεπε clouding/banding/torchlight τοτε οι πωλησεις δεν θα ηταν ουτε οι μισες.

Τα φαινόμενα αυτά δηλαδή υπάρχουν και σε καινούργιες LCD? Είχα την εντύπωση πως δημιουργούνται κατά την χρήση τους.

Φίλε yperion το εκλαμβάνω ως ειρωνικό αστειάκι και δεν το συνεχίζω.....Όσο ρε παιδιά για την VT30 δεν λέω έχει αρκετά καλύτερη εικόνα αλλα εξαρτάται ο καθένας τι ζητάει . Το παιδί ζήτησε lcd αν θέλει και πλάσμα να του προτείνουμε και καμια panasonic αλλά αυτή η καραμέλα με το εγώ έχω πλάσμα τι να μας πεις εσύ με την εικόνα της lcd έχει πλέον παρατραβήξει. Στο κάτω κάτω ναι μπορεί να μην έχω την top εικόνα αλλά έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα και σε 3D και σε 2D και στο κάτω κάτω εγώ δεν θέλω στρωσίματα ,εγώ θέλω να βλέπω με φώς τηλεόραση,εγώ θέλω να παίζω με τις ώρες να πατάω pause να πηγαίνω τουαλέτα :bigcry: και να γυρνάω μετά από καμια ώρα αν γουστάρω, αν θέλω αφήνω να παίζει το mega από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν θέλω βλέπω με μπάρες, χωρίς μπάρες, με 4:3 και όπως γουστάρω , άμα θέλω πετάω και το laptop πάνω και το αφήνω όλη μέρα ανοιχτό και βασικά από τι στιγμή που πάρω την τηλεόραση μου και βεβαιωθώ ότι είναι ένταξει από εκεί και έπειτα θέλω να είμαι ξέγνοιαστος και να την κάνω ότι θέλω !

Φίλε και από πού ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα πως οι LCD δε μπορούν να πάθουν burn in μ'αυτή τη χρήση? Μειωμένος μεν κίνδυνος σε σχέση με plasma αλλά υπαρκτός.
Στα περισσότερα manual των LCD αναφέρεται αποφυγή πολύωρης χρήσης 4:3 και μπαρών.

Παιδιά καλησπέρα.Είμαι ο Γιώργος από την Κομοτηνή κ είμαι σχετικά νέος στο forum.Διάβασα τις απόψεις σας για την ερώτηση του dimitris bmw και πήρα το θάρρος να ζητήσω την βοήθειά σας στο δίλημα που έχω :chinscratch::philips 46pfl9706 ή samsung ue46d8000 ?
Είμαι κάτοχος μιας philips 40pfl9705κ είμαι πολυ ευχαριστημένος αλλα λόγο αλλαγης σπιτιου με μεγαλύτερο χώρο είπα να δοκιμάσω κάτι μεγαλύτερο κ καλύτερο.
Περιμένω τις απόψεις κ τις προτάσεις σας κ ευχαριστώ εκ των προτέρων .....:smile:

ευχαριστω για το link που μου παραθετεις αλλα ειναι εκτος οικονομικων δυνατοτητων μου.
για το θεμα μου κατι σχετικο?αν υπαρχει?καποιος?

H samsung εχει 1550 κ η philips 2000 και ειναι 46"(που ειναι στο μεγεθος που υπολογιζω).
τοσο τις βρηκα στα καταστηματα της Κομοτηνης.
κατι αλλο πανω απο 46 ισως ειναι λιγο δυσκολο απο αποψης χωρου.
παντως ευχαριστω!!!

+1 D8000
Αλλά σε τιμή κάτω των 2000 ευρώ μπορείς να βρεις την vt30.
Η 9706 θα κοστίζει περί τα 2500 ευρώ.

θα ρωταγε καποιος....

Πως γινεται μια πλασμα να ειναι φθηνοτερη σε πιο πολλες ιντσες απο μια led;

Τι θα απαντουσατε;

Α)πιο οριμη τεχνολογια;
Β)λογω μαρκετινγκ υπερ των led;
Γ) απαιτει καλυτερο χειρισμο κ φροντιδα απο το χρηστη;
Δ) υστερει σε καποιες προβολες;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Το σωστο ερωτημα ειναι πως γινεται η κορυφαια τηλεοραση του 2011 να ειναι φτηνοτερη απο καποιες LED που δεν θεωρουνται καν απο τις "καλες" (τετοιες ειναι πχ. η Sony HX920 και η Toshiba ZL1)?

Παιζουν σιγουρα πολλα ρολο.

Μην ξεχναμε οτι το κυριοτερο προσον σε μια τηλεοραση στις ημερες μας ειναι ο λεπτος σχεδιασμος και το πιασαρικο ονομα ("LED" και καλα).

Η εικονα ερχεται σε τριτη-τεταρτη μοιρα.

Το σωστο ερωτημα ειναι πως γινεται η κορυφαια τηλεοραση του 2011 να ειναι φτηνοτερη απο καποιες LED που δεν θεωρουνται καν απο τις "καλες" (τετοιες ειναι πχ. η Sony HX920 και η Toshiba ZL1)?

Παιζουν σιγουρα πολλα ρολο.

Μην ξεχναμε οτι το κυριοτερο προσον σε μια τηλεοραση στις ημερες μας ειναι ο λεπτος σχεδιασμος και το πιασαρικο ονομα ("LED" και καλα).

Η εικονα ερχεται σε τριτη-τεταρτη μοιρα.

Ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου. Ειδικα με την hx 920. Εχει ωραιο design, ειναι σονυ ...λεντ.... Αλλα η ποιοτητα εικονας και κινησης π.χ. σε bd, συγκρινεται με την gt30 ...η vt ενα επιπεδο επανω.

Μονο το cnet θαβει την πανασονικ.

Παντως η hx 920 ειναι η καλυτερη led για οποιον εχει τα χρηματα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Σε συνεχεια του χθεσινου μου μηνυματος εχω να πω πως πετυχα την 55lw6550s στο mediamarkt διπλα απο 46ΕΧ720. Απλα ξενερωσα....
Βαλαμε Alpha γτ δεν ειχε κατι καλο σε πηγη και εκανα συγκριση μεταξυ των 2. Μερα με την νυχτα, πολυ μουντη η lg. Προσπαθησα να την φτιαξω στις ρυθμισεις αλλα την sony δεν την επιανε με τιποτα. Δεν ξερω αν φταινε οι +9 ιντσες... το σιγουρο ειναι πως παλι ειμαι μπερδεμενος και σκεφτομαι να αφορασω την sony τελικα..

Re: Απάντηση: Αγορα 46" τηλεορασης 3D

Ετσι οπως το γραφεις καταλαβαινω οτι, καποιες led που δεν θεωρουνται καν απο τις καλες, και σε παρενθεση τις Sony HX920 και η Toshiba ZL1, ειναι σαν να λες οτι αυτες δεν ειναι οι καλες led.