Στο τηλεοπτικό είναι καλύτερη η σονυ. Σε HD υλικό είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές. Επίσης αν ενδιαφέρει, η samsung έχει καλύτερο 3D, smart & media player. Η σόνυ έχει πάλι πολύ καλύτερο input lag που τη καθιστά πάρα πολύ καλή για games. Όλα τα παραπάνω αν ενδιαφέρουν. Το κυριότερο πάντως που είναι η εικόνα και αυτό ρώτησες, σου απάντησα.Οποτε LG αποριπτεται επειδή θα βλέπουμε με χαμηλο φωτισμο ,από τις Sony και Samsung ποια κερδιζει στην εικονα??Δυστυχως στην περιοχη μου Mediamarkt δεν εχει.....μονο μεσου διαδικτυου μπορω!!!
Το θέμα είναι ότι η αντίθεση και το μαύρο με το IPS πάνελ , πάνε περίπατο. Αν όμως η θέση που θα κάθεσαι είναι υπό μεγάλη γωνία και τις περισσότερες φορές ( πάνω από το 90% ) βλέπεις μέρα η με φώτα ανοιχτά , τότε είσαι εντάξει. Αν κάτι από αυτά όμως δεν ισχύει και αντίθετα σου αρέσει να παρακολουθείς με χαμηλές συνθήκες θέασης , ειδικά ταινίες , τότε δες κάποια με VA πάνελ που θα σε καλύψει καλύτερα.Επειδή η sony φημίζονται για την εικονα που εχουν και για αγωνες και ταινιες από σκληρο δισκο ελπιζω να εχει καλο media player που την θελω εγω πισυευω να με καλυπτει??? Για αυτό την ανεφερα....και στα 1000 ευρω με προκαλει αλλα δεν εχω ιδεα για το πλαισιο αν είναι αξιοπιστο μαγαζι????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.