ΑΓΟΡΑ 50 - 55

petros45

New member
14 July 2014
45
Καλησπέρα παιδια Μια βοηθεια για αγορα τηλεόρασης. Η αποσταση που εχω είναι 2,5 -3,5μ.Την θελω για θεαση ποδοσφαιρικών αγωνων και ταινιων full hd από σκληρο δισκο.Εως 1500 ευρω να είναι η τιμη της.Δωστε μου καποιες επιλογες να βγαλω μια ακρη......

Μπορείς κάλλιστα να δεις για 60", με την απόσταση θέασής σου. Στις 55" κοιτάζεις για κάποια περσινή Samsung H6xxx ή Sony W8xxB, με λιγότερα από χίλια ευρώ.

Μονο Samsung και Sony προτείνεις??για LG όχι λες???Για τις καινούργιες Sony τι λετε??εχουν και καλυτερο Smart κομματι android διαφημιζουν αξιζει??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και αν εχετε να μου προτείνετε καποιο μαγαζι για αγορα???

Οι LG έχουν panel IPS το οποίο τις κάνει να έχουν πολύ καλή εικόνα με τα φώτα ανοιχτά και άρα δείχνουν ωραία εικόνα στο μαγαζί που τις βλέπεις και με μεγάλες γωνίες θέασης σε αντίθεση με τις Sony Samsung που έχουν VA panel και υπερτερούν στο contrast με αποτέλεσμα με σβηστά φώτα να προσφέρουν καλύτερη εικόνα.

Οι καινούργιες Sony έχουν πρακτικά την ίδια ποιότητα εικόνας με τις περσινές με την προσθήκη του android smart που δείχνει πολύ καλό. Η τιμή τους είναι τσιμπιμένη γιατί είναι καινούργιες ακόμα οπότε χάνουν σε vfm.
Σε κάθε περίπτωση οι δικές σου ανάγκες καθορίζουν το τι χρειάζεσαι και το τι μπορείς να πληρώσεις. Καλό είναι να πας να τις δεις και απο κοντά.

Για μαγαζί θα σου πρότεινα το Mediamarkt γιατί έχει καλές τιμές (και αν δεν έχει σηκώνει παζάρι σε σχέση με τις τιμες του skroutz.gr) και προσφέρει την δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 5 χρόνια με σχετικά λογικό τίμημα.

Οποτε LG αποριπτεται επειδή θα βλέπουμε με χαμηλο φωτισμο ,από τις Sony και Samsung ποια κερδιζει στην εικονα??Δυστυχως στην περιοχη μου Mediamarkt δεν εχει.....μονο μεσου διαδικτυου μπορω!!!

Οποτε LG αποριπτεται επειδή θα βλέπουμε με χαμηλο φωτισμο ,από τις Sony και Samsung ποια κερδιζει στην εικονα??Δυστυχως στην περιοχη μου Mediamarkt δεν εχει.....μονο μεσου διαδικτυου μπορω!!!
Στο τηλεοπτικό είναι καλύτερη η σονυ. Σε HD υλικό είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές. Επίσης αν ενδιαφέρει, η samsung έχει καλύτερο 3D, smart & media player. Η σόνυ έχει πάλι πολύ καλύτερο input lag που τη καθιστά πάρα πολύ καλή για games. Όλα τα παραπάνω αν ενδιαφέρουν. Το κυριότερο πάντως που είναι η εικόνα και αυτό ρώτησες, σου απάντησα.

Οκ σας ευχαριστω απλα δωστε μου ένα μοντελο Sony και ένα samsung να συγκρινω να δω που θα καταληξω???

Υπαρχει από αυτά τα μοντελα καμια στα 200 Ηz?????Πιστευω ότι θα εχει καλυτερη εικονα εσεις τι λετε????

Καλύτερη κίνηση εννοείς. Μια χαρά θα είσαι και με κάποια 100 Hz.

Ναι σορυ καλυτερη κινηση εννοουσα..Από ότι καταλαβα από αυτά που διαβασα εδώ στο σαιτ ποιο ζωντανη εικονα εχει η σονυ...αλλα καλυτερα media Player και ιντερνετ η samsung και από ότι λες με καλυπτουν τα 100Hz και δεν χρειαζεται να παω στα 200 και να χρεωθώ παραπανω χρηματα????

Πιο έντονα χρώματα έχουν συνήθως οι Samsung, αλλά όλες οι τηλεοράσεις μπορούν να ρυθμιστούν φυσικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Οι Sony έχουν καλύτερο τηλεοπτικό. Με κάτω από χίλια ευρώ, μια χαρά θα βολευτείς με κάποια 100 Hz, στις 55"-60".

Ήταν το κορυφαίο Περσινό μοντέλο της sony αλλά έχει πανελ ips με ότι αυτό συνεπάγεται για την αντίθεση και το μαύρο.

Επειδή η sony φημίζονται για την εικονα που εχουν και για αγωνες και ταινιες από σκληρο δισκο ελπιζω να εχει καλο media player που την θελω εγω πισυευω να με καλυπτει??? Για αυτό την ανεφερα....και στα 1000 ευρω με προκαλει αλλα δεν εχω ιδεα για το πλαισιο αν είναι αξιοπιστο μαγαζι????

Επειδή η sony φημίζονται για την εικονα που εχουν και για αγωνες και ταινιες από σκληρο δισκο ελπιζω να εχει καλο media player που την θελω εγω πισυευω να με καλυπτει??? Για αυτό την ανεφερα....και στα 1000 ευρω με προκαλει αλλα δεν εχω ιδεα για το πλαισιο αν είναι αξιοπιστο μαγαζι????
Το θέμα είναι ότι η αντίθεση και το μαύρο με το IPS πάνελ , πάνε περίπατο. Αν όμως η θέση που θα κάθεσαι είναι υπό μεγάλη γωνία και τις περισσότερες φορές ( πάνω από το 90% ) βλέπεις μέρα η με φώτα ανοιχτά , τότε είσαι εντάξει. Αν κάτι από αυτά όμως δεν ισχύει και αντίθετα σου αρέσει να παρακολουθείς με χαμηλές συνθήκες θέασης , ειδικά ταινίες , τότε δες κάποια με VA πάνελ που θα σε καλύψει καλύτερα.
Εγώ από το πλαίσιο έχω κάνει πάρα πολλές αγορές, δεν είχα πρόβλημα κανένα, αλλά πάντα έκανα και ξεκάθαρη εξήγηση - συμφωνία με τον υπεύθυνο του καταστήματος πως αν κάτι << στραβώσει >> στην αγορά προϊόντος , δε θα μου αρχίσει τα << καλαματιανά >>. Μια φορά μου έτυχε με ένα λαπ τοπ, κάτι πήγαν οι υπάλληλοι να πουν, φώναξα το υπεύθυνο και σε δέκα λεπτά έφυγα με αντικατάσταση άλλου σφραγισμένου, όπως ακριβώς δηλαδή δικαιούμουν. Αυτά.....

Επανέρχομαι μετα από ερευνα στα τοπικα μαγαζια.Ειδα από κοντα την UE55H6400 παρα πολύ καλη εικονα την βρηκα στα 899..αλλα βρηκα και την LG 55LB870V στα 880 και τα οι δυο είναι σφραγισμένες..Ο πωλητης με επρηξε για την LG ότι είναι 200 ΗΖ ενώ η Samsung 100 και ότι στο φως είναι καλυτερη καλυτερο ιντερνετ καλυτερο media Player ποιο ζωντανα χρωματα και πολλα μπλα μπλα......αλλα δεν ειδα εικονα και δεν μπορω να εκφερω αποψη για πειτε μου συνολικα ποια υπερτερει???παπα με πουλουσε ο πωλητης είναι και γνωστος μου!!!!Αυρια θα παω να δωσω προκαταβολή γιατι εχει μονο από ένα κομματι στην αποθηκη και πρεπει να κλεισω καποιο μια μικρη βοηθεια ισχυει κατι από αυτά που με ειπε ότι είναι καλυτερη η LG????

Και να έβλεπες εικόνα το πιθανότερο είναι να υπερτερούσε η LG..
Σε κανέναν απο τους τομείς που σου ανέφερε δεν χάνει και ισως έχει και μικρές διαφορές υπέρ της.
Αμα σβήσουν όμως τα φώτα χάνει άνετα και καθαρά.
Οπότε εξαρτάται απο σενα και τη χρηση που κάνεις το ποιά θα διαλέξεις

Την μερα βλεπει η γυναικα μου καναλια από τον οτε και παιδικα για τα μικρα μου...κατά κυριο λογο θα παιζει σε φως!!!! και ταινιες και οτιδήποτε άλλο βλέπουμε είναι παντα με αναμμενα τα φωτα αρα ο πωλητης ειχε δικιο μετα λεγομενα σου???Σε ευχαριστω για τηω απαντηση σου

Παιδια καλησπέρα και παλι μια τελευταια ερωτηση.Ποια είναι η διαφορα της LG 55LB870V από την LG 55LB730V???