Αγορά 50άρας..

iova

New member
8 November 2011
37
Γειά χαρά σε όλους και Καλό Πάσχα!
Ψάχνω να αγοράσω μια 50αρα και θέλω την βοήθειά σας..

Η χρήση θα είναι: 50% ταινίες, 45% ps3 και 5% αθλητικά...

Απόσταση 3 και κάτι...

Δεν με ενδιαφέρουν οι πλάσμα...

Απο extra με ενδιαφέρει το 3D..

Ταβάνι τα 900 ..

Πρέπει να ανεβάσεις και το budget για 55", εκτός αν πετύχεις κάποια σε προσφορά.

Προσωπικά περιμένω να πετύχω σε προσφορά την Sony KDL-50W805B.Απλά από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχει και τόσο καλό 3D (αν σε ενδιαφέρει).

Με 50% ταινίες και 45% ps3 (ειδικά αν παίζεις και online games), πας για Sony (B πάντα)

Προσωπικά περιμένω να πετύχω σε προσφορά την Sony KDL-50W805B.Απλά από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχει και τόσο καλό 3D (αν σε ενδιαφέρει).

Όταν λες δεν έχει καλό 3D τι εννοείς;

Με 50% ταινίες και 45% ps3 (ειδικά αν παίζεις και online games), πας για Sony (B πάντα)

Γιατη το λες αυτο? εχουν κρατησει το χαμηλο lag κ στα μοντελα του 14 η Sony? ξεραμε για της w905 k w805a οτι εiχαν πολυ χαμηλο lag λογο κ του ips panel αλλα τωρα με αλλαγη πανελ κ ενεργητικο 3δ παραμεινε ακομα χαμηλο?

Thnx

Απάντηση: Re: Αγορά 50άρας..

Το πάνελ παίζει πολύ μικρό ρόλο. H ύπαρξη του lag οφείλεται κυρίως στο τσιπάκι επεξεργασίας που χρησιμοποιείται και πόσες από τις διεργασίες επεξεργασίας εικόνας του τσιπ αυτού μπορούν να απενεργοποιηθούν στο game mode.

Αυτό μας το απόδειξε πέρυσι και φέτος η Sony που χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους πάνελ (Samsung , LG , AUO) είχε το ίδιο καλά αποτελέσματα...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

Γιατη το λες αυτο? εχουν κρατησει το χαμηλο lag κ στα μοντελα του 14 η Sony? ξεραμε για της w905 k w805a οτι εiχαν πολυ χαμηλο lag λογο κ του ips panel αλλα τωρα με αλλαγη πανελ κ ενεργητικο 3δ παραμεινε ακομα χαμηλο?

Thnx
Για το lag σου απάντησε ο Yperion, αλλά και για να είμαστε πιο σωστοί, η 905 δεν είχε ips πάνελ, η καινούργια 955 έχει και η 805Β δεν έχει.

Thnx

η 905 ειχε πανελ va samsung η auo...ενεργο 3d..οποτε..

Οπότε από input lag είμαστε οκ; και πόσο χάλια ειναι το 3D; από ότι βλέπω την Samsung την απορρίπτουμε;

Για την 50w829 εχουμε γνωμες? Βλεπω χαμηλο lag ποσα πραγματικα HZ ειναι?

Τηνχ

Για την 50w829 εχουμε γνωμες? Βλεπω χαμηλο lag ποσα πραγματικα HZ ειναι?

Τηνχ

Γίνετε χαμός εδώ στο Club για το θέμα 829b και 805b , αλλα όλα είναι λεπτομέρειες.
Και οι δυο είναι αστερια αλλα η 829b ελαφρώς καλύτερη από 805b , τώρα που και σε τι , μην το ψάχνεις , θα πρέπει να ρήξης πολύ διάβασμα , εκτος αν φιλοτιμηθεί κανένας εδώ μέσα που έχει πάρει μέρος στην συζήτηση και μας διαφώτιση...

Η 829 έχει περισσότερα hz ανανέωσης 800, ενώ η 805 έχει 400. Αυτή νομίζω είναι και η ουσιαστική διαφορά τους όσο αφορά τη ποιότητα εικόνας.
Πραγματικά Hz από πάνελ και οι δύο είναι 100ρες.

Για την Samsung κανείς; και με αυτό το 3D τι γίνεται τελικά στην w805b;

Για την Samsung κανείς; και με αυτό το 3D τι γίνεται τελικά στην w805b;
Κοίτα εγώ που είδα 3D στην 805 σε κατάστημα, αν και ενεργό, πράγματι κόβει την ανάλυση στο μισό σαν το παθητικό, άσχημο δε το λες με τίποτα, το αντίθετο, απλά αν είσαι στη σωστή απόσταση θέασης για 3D, άντε και λίγο παραπάνω, τη βλέπεις τη πεσμένη ανάλυση, πιο πίσω απλά το υποψιάζεσαι, σαν κούραση προσωπικά το ένιωσα μια χαρά.
Επίσης να σου πω για το input lag των samsung και εδώ από εμπειρία θα σου πω και αν σε βοηθήσει.
Μέχρι και πριν 2 μήνες για 3 χρόνια και παραπάνω, έβλεπα στο σαλόνι και έπαιζα ps3 με μια samsung 46C8000, που από όσο θυμάμαι είχε από ότι λέγανε υψηλό input lag, εγώ ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και το είχα και σε κινηματογραφικό mode, που σημαίνει ακόμα πιο πολύ lag, αλλά εγώ ήμουν απολύτως οκ. Το παιχνίδι που έπαιζα κατά 90% ήταν το GT5 και δε ξέρω αν έπαιζε ρόλο αυτό, αλλά και τώρα στη sony 55W905, που την έχω βάλει και σε mode game, πάλι το ίδιο μου φαίνεται.
Τι να σου πω, μήπως είναι και λίγο υπερβολή αυτό το τόσο ψάξιμο με το lag; Δεν είμαι και τόσο hard gamer για να πω με σιγουριά, απλά την εμπειρία μου σου μετέφερα.

Πήγαινε νοίκιασε dark souls και μετά το πρώτο boss fight , έλα σφύρα μας , η δοκίμασε ένα οποιοδήποτε call of duty στο multiplayer.

Εγώ δεν έχω εμπειρία , αλλα τα λεφτά δεν είναι στραγάλια , το να πω : ok σιγά τα 50 ms lag , θα πάρο samsung και δεν βαριέσαι : αν όμως τύχη και χάσω σε ένα παιχνίδι έστω και μια φορα , δεν ξέρω τις συνέπειες και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω κιόλας.

Το Gran Τουρισμό ( αν και παρα πολύ ωραίο παιχνίδι ) IMHO είναι μια βόλτα στο πάρκο , δεν έχει γρήγορες εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό δράσης.

Ένα πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα , για του λόγου το αληθές και μια πολύ καλή πρόταση συνάμα , αν και απαιτεί κάποιο skill ( απλά προειδοποιώ ) , θα ήταν το Sly Cooper HD Collections.
Θα δεις ειδικά σε αυτό το παιχνίδι ( και πάλι στα boss fights πιο πολύ ) τι εννοώ και μετά το test στη samsung , παίζοντας το στην sony , θα το ευχαριστηθείς παρα πολύ. ( Μπορεί να μοιάζει παιδικό αλλα δεν είναι...)